🔥İndirim Arctic P14 PRO ARGB Reverse Fan 734₺!

Perfectshot06

Moderatör
Reaksiyon skoru
18,352
1774195387355.webp

Havale ile 734₺
Kartla 749₺

P12 Pro sunu bu fiyattan aldım. Hava akışı müthiş. Kasaya sığsa 140mm olanlardan alırdım. Ancak şöyle bir durum da var; ben p12 pro sunu aldığım tarihte bu 140mm olanlar 698 liraydı.
Yine de 1000 lira altına reverse olarak alınacak fanlar diye düşünüyorum.

P12 Pro sunu bu fiyattan aldım. Hava akışı müthiş. Kasaya sığsa 140mm olanlardan alırdım. Ancak ben p12 pro sunu aldığım tarihte bu 140mm olanlar 698 liraydı.
Yine de 1000 lira altına reverse olarak alınacak fanlar diye düşünüyorum.
Ya ben kaçırdım yaaaa.
İns stok bekliyorum.

Son düzenleme:
Stok geldiğini görürsem seni etiketlerim hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlış hatırlamıyorsam sen zaten bir konuda bunları alacağından bahsetmiştin de benim de oradan haberim olmuştu. Araştırınca beğenmedim aldım sonra.
Ya kartın dönmesini bekliyordum.
6 tane alacağım için çok tutuyor :d

Bende tesadüf dün akşam gördüm tasarım açısından elimdeki p14 argb fanlardan bir farkını göremedim 3 adetini ortalama 2800 gibi bir rakama büyük umutlarla almıştım kasanın ön kısmı için lakin beklediğim sessizliği göremedim (elimde bulunan thermalright 14cm argb fanlara göre) yanlışım var ise düzeltin sonradan farkettim ki içeriye hava alma değilde üfleme(eksoz) konusunda başarılılar tabi beklentiye bağlı birazda . Malum reverse fan pek yok piyasada bu kalitede fiyat bakımından o açıdan kasa destekliyorsa tercih edilebilir .

Ya kartın dönmesini bekliyordum.
6 tane alacağım için çok tutuyor :d
Denk gelir umarım.

Bende tesadüf dün akşam gördüm tasarım açısından elimdeki p14 argb fanlardan bir farkını göremedim 3 adetini ortalama 2800 gibi bir rakama büyük umutlarla almıştım kasanın ön kısmı için lakin beklediğim sessizliği göremedim (elimde bulunan thermalright 14cm argb fanlara göre) yanlışım var ise düzeltin sonradan farkettim ki içeriye hava alma değilde üfleme(eksoz) konusunda başarılılar tabi beklentiye bağlı birazda . Malum reverse fan pek yok piyasada bu kalitede fiyat bakımından o açıdan kasa destekliyorsa tercih edilebilir .
140mm olanlar 120mm olanlara göresl sanırım biraz daha sesli çalışıyor.

@JuunBuun 100r pz için güzel gider yan kısım 12cm destekli yazıyor ama ben 14cm takmıştım 3 adet 2 vida boşta kalmıştı .

Denk gelir umarım.

140mm olanlar 120mm olanlara göresl sanırım biraz daha sesli çalışıyor.
Yani uzmanı değilim ama baktığımda 12cm göre mesela %70 fan devri yerine 14cm in %50 fan devrinde aynı hava akışını sağlaması gerekir en azından bu mantıkla almıştım .

@JuunBuun 100r pz için güzel gider yan kısım 12cm destekli yazıyor ama ben 14cm takmıştım 3 adet 2 vida boşta kalmıştı .

Yani uzmanı değilim ama baktığımda 12cm göre mesela %70 fan devri yerine 14cm in %50 fan devrinde aynı hava akışını sağlaması gerekir en azından bu mantıkla almıştım .
Aynı kasaya sahibim hocam yan 3 adet 14cm alıyor mu veya alt?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,198,220
Üyeler
190,329
Son üye
YISRAEL .KATZ
Geri