İnceleme Arctis 3 2019 İnceleme

arctis 5 alabilecek olsam bende HyperX tercih ederdim fakat ben Corsair ürünlerini sevmiyorum maalesef .(
Tercih meselesi. İleride kullanma şansınız olursa pisman olacaksınız bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Görünüş sizin için biraz daha önemli anladığım kadarıyla :)

Güle güle kullanın hayirlı olsun, iyi forumlar.

Tercih meselesi. İleride kullanma şansınız olursa pisman olacaksınız bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Görünüş sizin için biraz daha önemli anladığım kadarıyla :)

Güle güle kullanın hayirlı olsun, iyi forumlar.
Teşekkürler umarım kullanma fırsatım olur :)

Yaklaşık 3 aydır Arctis 3 kullanıyorum. Discord gibi uygulamada sertifika sanırsam öyle bir ibaresi var. Ilk zamanlar ses az gidiyordu fakat discordtan ayarlayabiliyorsunuz. Forumlarda gördüğüm kadarıyla eski sürümlerinde icinden product code çıkıyormus. O kod ile steelseries engineden ürün kayit ediliyormus. 2019 editionda böyle bir key çıkmıyor fakat discord ayarlamasini yapabiliyor bir de equalizer gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Farklı seçenekler varsa paylaşmanızı rica ederim :)

Yaklaşık 3 aydır Arctis 3 kullanıyorum. Discord gibi uygulamada sertifika sanırsam öyle bir ibaresi var. Ilk zamanlar ses az gidiyordu fakat discordtan ayarlayabiliyorsunuz. Forumlarda gördüğüm kadarıyla eski sürümlerinde icinden product code çıkıyormus. O kod ile Steelseries engineden ürün kayit ediliyormus. 2019 editionda böyle bir key çıkmıyor fakat discord ayarlamasini yapabiliyor bir de equalizer gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Farklı seçenekler varsa paylaşmanızı rica ederim :)
2019 model ile engine 3 desteği kaldırıldı windows ile çatıştığı için.

Edit: Uzatma kablosu nalet bir şeymiş!Önceden laptop kullandığım için uzatma kablosunu kullanmıyordum.Şimdi masaüstü olduğu için uzatma kablosunu taktım.Öyle bir dolanıyor ki kablo birbirine!

ÖNEMLİ NOT: Kulaklığı alalı 3 ay oldu. Bu fiyat bandında alınmaz! Fury X alın bunu almayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,440
Üyeler
187,053
Son üye
Emoriann
Geri