Neler Yeni

İnceleme Arctis 3 2019 İnceleme

T.P.G.

80+ Titanium
arctis 5 alabilecek olsam bende HyperX tercih ederdim fakat ben Corsair ürünlerini sevmiyorum maalesef .(
Tercih meselesi. İleride kullanma şansınız olursa pisman olacaksınız bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Görünüş sizin için biraz daha önemli anladığım kadarıyla :)

Güle güle kullanın hayirlı olsun, iyi forumlar.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Tercih meselesi. İleride kullanma şansınız olursa pisman olacaksınız bunu rahatlıkla söyleyebilirim. Görünüş sizin için biraz daha önemli anladığım kadarıyla :)

Güle güle kullanın hayirlı olsun, iyi forumlar.
Teşekkürler umarım kullanma fırsatım olur :)

remanuel

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Kerem Çakıcı
Yaklaşık 3 aydır Arctis 3 kullanıyorum. Discord gibi uygulamada sertifika sanırsam öyle bir ibaresi var. Ilk zamanlar ses az gidiyordu fakat discordtan ayarlayabiliyorsunuz. Forumlarda gördüğüm kadarıyla eski sürümlerinde icinden product code çıkıyormus. O kod ile steelseries engineden ürün kayit ediliyormus. 2019 editionda böyle bir key çıkmıyor fakat discord ayarlamasini yapabiliyor bir de equalizer gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Farklı seçenekler varsa paylaşmanızı rica ederim :)

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Yaklaşık 3 aydır Arctis 3 kullanıyorum. Discord gibi uygulamada sertifika sanırsam öyle bir ibaresi var. Ilk zamanlar ses az gidiyordu fakat discordtan ayarlayabiliyorsunuz. Forumlarda gördüğüm kadarıyla eski sürümlerinde icinden product code çıkıyormus. O kod ile Steelseries engineden ürün kayit ediliyormus. 2019 editionda böyle bir key çıkmıyor fakat discord ayarlamasini yapabiliyor bir de equalizer gibi ayarları yapabiliyorsunuz. Farklı seçenekler varsa paylaşmanızı rica ederim :)
2019 model ile engine 3 desteği kaldırıldı windows ile çatıştığı için.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Evet öyleymiş. Windowsun kendi ayarından 7.1 açılıyormus. Kullandığınız ayar var midir ? Ben cogunu aktif yapamadım
Ben 7.1 açık kullanıyorum. Onun dışında kullandigim bir ayar yok.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Edit: Uzatma kablosu nalet bir şeymiş!Önceden laptop kullandığım için uzatma kablosunu kullanmıyordum.Şimdi masaüstü olduğu için uzatma kablosunu taktım.Öyle bir dolanıyor ki kablo birbirine!

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
ÖNEMLİ NOT: Kulaklığı alalı 3 ay oldu. Bu fiyat bandında alınmaz! Fury X alın bunu almayın.

Top Bottom