Merhaba Arkadaşlar. 14 Haziran Akşamı Arctis 3 sipariş ettim ve bugün geldi. Size bir kaç saatlik deneyimlerimi aktaracağım.
KONFOR: Öncelikle Kulaklığın konforu çok iyi , çok rahat. Pedler kulağınızı tam kaplıyor ve hava kanalları olduğu için terletmiyor. Kafa Bandı'da iyi.
SES: Kulaklığın sesleri gayet iyi. Sesleri kısık diyen arkadaşları anlamıyorum bence kulaklığın sesi gayet iyi. Hele ki windows'tan 7.1 özelliğini açınca adamların nerede olduğunu elinizle gösterebiliyorsunuz diyim
Oyunlarda rahat ses kasılabiliyor. Müzikler tatmin edici.
YALITIM: Kulaklığın pedleri kumaş olduğu için haliyle dışarı biraz ses veriyor. Ama dışarıdan sesi çok az duyuyorsunuz. Yani yalıtımı iyi.
Ayrıca kulaklık içe dışa bakabildiği için boynunuza astığınızda normale göre çok daha rahat oluyor.
SONUÇ OLARAK: Kulaklık gayet iyi. Arctis serisini kötüleyen bir arkadaş vardı one sesleniyorum
hs50 pro kullanmadım fakat Arctis 3 ile hs35'i karşılaştırmıştın. Bu karşılaştırma çok yanlış hs35 Arctis 3'ün yanında kötü bir kulaklık. Yani Bence indirimleri takip edip 500 TL fiyatlarında bulursanız çok iyi bir kulaklık. Tavsiye ederim
@T.P.G. @Yasin Çelik ...