Neler Yeni

İnceleme Arctis 3 2019 İnceleme

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Merhaba Arkadaşlar. 14 Haziran Akşamı Arctis 3 sipariş ettim ve bugün geldi. Size bir kaç saatlik deneyimlerimi aktaracağım.

KONFOR: Öncelikle Kulaklığın konforu çok iyi , çok rahat. Pedler kulağınızı tam kaplıyor ve hava kanalları olduğu için terletmiyor. Kafa Bandı'da iyi.
SES: Kulaklığın sesleri gayet iyi. Sesleri kısık diyen arkadaşları anlamıyorum bence kulaklığın sesi gayet iyi. Hele ki windows'tan 7.1 özelliğini açınca adamların nerede olduğunu elinizle gösterebiliyorsunuz diyim :) Oyunlarda rahat ses kasılabiliyor. Müzikler tatmin edici.
YALITIM: Kulaklığın pedleri kumaş olduğu için haliyle dışarı biraz ses veriyor. Ama dışarıdan sesi çok az duyuyorsunuz. Yani yalıtımı iyi.
Ayrıca kulaklık içe dışa bakabildiği için boynunuza astığınızda normale göre çok daha rahat oluyor.
SONUÇ OLARAK: Kulaklık gayet iyi. Arctis serisini kötüleyen bir arkadaş vardı one sesleniyorum hs50 pro kullanmadım fakat Arctis 3 ile hs35'i karşılaştırmıştın. Bu karşılaştırma çok yanlış hs35 Arctis 3'ün yanında kötü bir kulaklık. Yani Bence indirimleri takip edip 500 TL fiyatlarında bulursanız çok iyi bir kulaklık. Tavsiye ederim
@T.P.G. @Yasin Çelik ...
Dostum biz kötü kulaklık demedik o fiyatı hak etmiyor dedik, deneyimledik de konuşuyoruz @T.P.G. ile. 350 TL civarına Rampage Drop Plus var bundan çok daha iyi ses kalitesi. Mikrofonu da keza öyle. Arctis'in olayı markası ve görünüşü o kadar. HS50 pro da bundan çok daha iyi bu fiyata. 50 TL'lik kulaklıktan buna geçince herkese iyi gelir ma bu fiyata çok daha iyileri var.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Dostum biz kötü kulaklık demedik o fiyatı hak etmiyor dedik, deneyimledik de konuşuyoruz @T.P.G. ile. 350 TL civarına Rampage Drop Plus var bundan çok daha iyi ses kalitesi. Mikrofonu da keza öyle. Arctis'in olayı markası ve görünüşü o kadar. HS50 pro da bundan çok daha iyi bu fiyata.
Marka ve görünüşten çok daha fazlası bana göre Drop plus alsam bunu almadım diye üzülürdüm şahsen ben

T.P.G.

80+ Titanium
HS35 ile Arctis 3 karşılaştırılamaz zaten. Peki kulaklığın kötü yada şöyle olsaydı daha iyi olurdu dediğin yönleri neler?
Hayırlı olsun Arctis serisi çok hoş,forumda kötüleyen arkadaşlar bu yazıyı okumalı.
Arctis serisi kötü değil zaten. Ama HS serisine göre kötu ve fiyatları çok uçuk. Bu yüzden önermiyorum. HS35 ile karşılaştıma sebebim sürücülerin aynı olması. Ve genel olarak HS serisiyle karşılaştırdığım için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka ve görünüşten çok daha fazlası bana göre Drop plus alsam bunu almadım diye üzülürdüm şahsen ben
Arctis 3 ten Drop Plus a geçip Drop Plus daha iyi diyen bir arkadaş var forumda. Şimdi adını hatırlamıyorum ama.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Üzülmezdin işte kullanmadın ve böyle konuşuyorsun daha önce 50-100 TL civarında kulaklık kullandıysan tabi seversin fakat biz HS serisini de Arctis serisini de HyperX serisini de araştırdık ve deneyimledik denebilir @T.P.G. ile o yüzden diyoruz. Hocam Drop Plus deneyimlemedi ama onu da ben biliyorum forumda Arctis 3 kullanıp sonradan Drop Plus geçip çok daha mutlu olan insan da var.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Arctis serisi kötü değil zaten. Ama HS serisine göre kötu ve fiyatları çok uçuk. Bu yüzden önermiyorum. HS35 ile karşılaştıma sebebim sürücülerin aynı olması. Ve genel olarak HS serisiyle karşılaştırdığım için.

Arctis 3 ten Drop Plus a geçip Drop Plus daha iyi diyen bir arkadaş var forumda. Şimdi adını hatırlamıyorum ama.
ses şiddeti fazla olduğu için olabilir ama kulaklığı uzun yıllar kullanıyorsun ve görünüşünü de görüyorsun her gün. Ben olsam rampage'den sıkılırdım bir süre sonra

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
ses şiddeti fazla olduğu için olabilir ama kulaklığı uzun yıllar kullanıyorsun ve görünüşünü de görüyorsun her gün. Ben olsam rampage'den sıkılırdım bir süre sonra
Hocam şuan yaptığın bu yorum tamamen fazla para verdim pişman olmayayım yorumu, emin ol sıkılmazdın.

T.P.G.

80+ Titanium
Kulaklığı görmek için almıyorsun ki monitor değil bu :D. Ama zevkler tartışılmaz. Yine de Arctis serisinin alınmaması gerektiği kanaatindeyim.

Ve bir sorum var @keremcnsz24 de merak ediyordur. Daha önceden daha iyi bir kulaklık kullandın mı? Arctis serisinden deme zaten sürücüler aynı.

Barneystinson

80+ Silver
Merhaba Arkadaşlar. 14 Haziran Akşamı Arctis 3 sipariş ettim ve bugün geldi. Size bir kaç saatlik deneyimlerimi aktaracağım.

KONFOR: Öncelikle Kulaklığın konforu çok iyi , çok rahat. Pedler kulağınızı tam kaplıyor ve hava kanalları olduğu için terletmiyor. Kafa Bandı'da iyi.
SES: Kulaklığın sesleri gayet iyi. Sesleri kısık diyen arkadaşları anlamıyorum bence kulaklığın sesi gayet iyi. Hele ki windows'tan 7.1 özelliğini açınca adamların nerede olduğunu elinizle gösterebiliyorsunuz diyim :) Oyunlarda rahat ses kasılabiliyor. Müzikler tatmin edici.
YALITIM: Kulaklığın pedleri kumaş olduğu için haliyle dışarı biraz ses veriyor. Ama dışarıdan sesi çok az duyuyorsunuz. Yani yalıtımı iyi.
Ayrıca kulaklık içe dışa bakabildiği için boynunuza astığınızda normale göre çok daha rahat oluyor.
SONUÇ OLARAK: Kulaklık gayet iyi. Arctis serisini kötüleyen bir arkadaş vardı one sesleniyorum hs50 pro kullanmadım fakat Arctis 3 ile hs35'i karşılaştırmıştın. Bu karşılaştırma çok yanlış hs35 Arctis 3'ün yanında kötü bir kulaklık. Yani Bence indirimleri takip edip 500 TL fiyatlarında bulursanız çok iyi bir kulaklık. Tavsiye ederim
@T.P.G. @Yasin Çelik ...
Reis allah razı olsun böyle bir makale arıyordum şimdi itılyadan aldım

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
Kulaklığı görmek için almıyorsun ki monitor değil bu :D. Ama zevkler tartışılmaz. Yine de Arctis serisinin alınmaması gerektiği kanaatindeyim.

Ve bir sorum var @keremcnsz24 de merak ediyordur. Daha önceden daha iyi bir kulaklık kullandın mı? Arctis serisinden deme zaten sürücüler aynı.
Hayır bu 2. kulaklığım zaten 2 yıl önce rampage bir kulaklık almıştık onu kullanıyordum fikrinize saygı duyuyorum sadece bende arctis serisini daha çok seviyorum :)

Sn rx6

Reis allah razı olsun böyle bir makale arıyordum şimdi itılyadan aldım
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :D

T.P.G.

80+ Titanium
İşte bizde @keremcnsz24 ile demeye çalıştığımız bu. Önceden HS50 bak HS50 Pro bile değil, kullansaydın ya da Drop Plus (genelde Rampage önermem ama bu kulaklık istisna) bile kullansan farkı anlardın rahatça. Önceden kullandığın kulaklık çöpe at gitsin tarzı. Arctis 3 kötü degil güle güle uzun zaman kullan ama fiyatında HS serisi varken ve hele hele Arctis 5 in fiyatında Cloud serisi varken alınır mı, bence hayır.

tamer oyunda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,658
İsim
-
İşte bizde @keremcnsz24 ile demeye çalıştığımız bu. Önceden HS50 bak HS50 Pro bile değil, kullansaydın ya da Drop Plus (genelde Rampage önermem ama bu kulaklık istisna) bile kullansan farkı anlardın rahatça. Önceden kullandığın kulaklık çöpe at gitsin tarzı. Arctis 3 kötü degil güle güle uzun zaman kullan ama fiyatında HS serisi varken ve hele hele Arctis 5 in fiyatında Cloud serisi varken alınır mı, bence hayır.
arctis 5 alabilecek olsam bende HyperX tercih ederdim fakat ben corsair ürünlerini sevmiyorum maalesef .(

Top Bottom