Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Arctis nova 1 1600tl

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Arkadaşlar bu “ses az ses kalitesi leş gibi” bla bla bla diyenler. Steelseriesin GG isimli çok güzel bir yazılımı var. Kardeşim ses mi az giriyorsun sound boost yapıyorsun çok yapınca cızırtı oluyor ama 2. Seviye falan yeterli geliyor gayet. Ekolayzerda kendi ayarları var. Nedir bu ayarlar? Valorant mı oynayacaksın kardeşim uygulamaya valorant için ekolayzer ayarı koymuşlar. Basslı music mi dinleyeceksin basslı müzik ayarı koymuşlar. Şimdi dicen ki “ lan ben sürekli ekolayzer ayarı mı yapcam?” Hayır. Spotifyi her açtığında kulaklık spotify ekolayzerını, valoranta her girdiğinde valorant ekolayzerını çalıştırcak. Adamlar 30-40k ya kulaklık alıp ses kalitesini beğenmiyor ve ekolayzer yapıp düzeltiyorlar. Steelseriesin yazılımı gibi bir tane yazılım görmedim almayın diyenler boş yapmasın. Bu arada steelseriesin yaptığı üst segment kulaklıkları da hiçbir üretici şuana kadar yapamadı. Hangi gaming kulaklık DAC amfi vs ile geliyor? Gidin 1.5a gamepower falan alın
Mesaj otomatik birleştirildi:

bunelan dökemdnmdndmsnd KNKA TAMAM ALMICAZ SÖZ KURAN ÇARPSIN ALMICAZ 3-5 BİN EKLEYİP HYPERX ALCAZ KNKA
yaşadığım deneyimleri aktarıyorum sadece zoruna giden ne bu kadar 😂

ananas_suyu

80+ Bronze
yaşadığım deneyimleri aktarıyorum sadece zoruna giden ne bu kadar 😂
Dostum benim zoruma gitmedi sen kinli kinli yazmışsın okadar abartarak yazmışsın ki 1500tl kulaklığa çöp diyip 3k kulaklığı övüyorsun. Aynı fiyat bandında kulaklık önersen eyw dicem güzel alternatif dicem gidiyorsun 3k fiyatı olan kronik sıkıntıları olan kulaklığı ballandıra ballandıra anlatıyorsun.

opaet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Eren kaya
Oyun oynicak, uzun süre PC kullanicak birisi için kulak içi kulaklık aynen knk sen oyle yap ama akıl verme millete

Şimdide bunlar türedi olay hakkında firki olmadan sacene kendi bildiğin yazan tiplemeler. Gene dese gündelik kullanacak birisi için kulak içi çok daha mantıklı onaylicam gelmiş çöp. kulak ici alın diyor 🤣

Ben yanlış okumuşum sana patladım pardon kral benim esekligim
Yalanmı?

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Numan Ceylan
Amazon saticisindan cloud core icin indirim bekleyin. Kingston versiyonunu gonderiyorlar ve ses kalitesi hosuma gidiyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,779
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Dostum benim zoruma gitmedi sen kinli kinli yazmışsın okadar abartarak yazmışsın ki 1500tl kulaklığa çöp diyip 3k kulaklığı övüyorsun. Aynı fiyat bandında kulaklık önersen eyw dicem güzel alternatif dicem gidiyorsun 3k fiyatı olan kronik sıkıntıları olan kulaklığı ballandıra ballandıra anlatıyorsun.
kardeşim nova 1 alacağınıza hiç almayın daha iyi demeye getirtiyorum olayı, ki gerçekten öyle. 3K lık kulaklığı övmedim çok basit bi örnek verdim sadece, +1500tl ekleyip sorunsuz bi kulaklık almanız daha iyi olucaktır dedim sadece.
kullanan biri olarak söylüyorum bunları, 1.5 yılda pişman etti beni aldığıma.
kullanmayanlar yorum yapmasa daha iyi olur bu konu hakkında, gerçekten abartmıyorum kullansan dediklerime sende hak verirsin onaylarsın beni emin ol buna

Zoruma giden bir şey yok beğenmediğini söyleyebilirsin. Ama kırmızı yazı caps açık falan bana biraz abartılı geldi :)
tamam dostum sen öyle bil sorun yok. 1.5 yıldır Kullanan benim bu kulaklığı yaşadığım sıkıntılardan ötürü mağduriyetimi anlatmaya çalışıyorum, diğer insanlarda mağdur olmasın demeye çalışıyorum.
Dediğim gibi 1500TL ye böyle bişey alacaklarına hiç almasınlar daha iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Emre Ytar

ananas_suyu

80+ Bronze

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Musa Topçu
kardeşim nova 1 alacağınıza hiç almayın daha iyi demeye getirtiyorum olayı, ki gerçekten öyle. 3K lık kulaklığı övmedim çok basit bi örnek verdim sadece, +1500tl ekleyip sorunsuz bi kulaklık almanız daha iyi olucaktır dedim sadece.
kullanan biri olarak söylüyorum bunları, 1.5 yılda pişman etti beni aldığıma.
kullanmayanlar yorum yapmasa daha iyi olur bu konu hakkında, gerçekten abartmıyorum kullansan dediklerime sende hak verirsin onaylarsın beni emin ol buna

tamam dostum sen öyle bil sorun yok. 1.5 yıldır Kullanan benim bu kulaklığı yaşadığım sıkıntılardan ötürü mağduriyetimi anlatmaya çalışıyorum, diğer insanlarda mağdur olmasın demeye çalışıyorum.
Dediğim gibi 1500TL ye böyle bişey alacaklarına hiç almasınlar daha iyi
sen iyi dayanmışsın ben 3 haftada pişman oldum aldığıma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,891
Üyeler
164,926
Son üye
cerewy
Top Bottom