Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Arctis nova 1 1600tl

Knick

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
bilal damagcı
kulaklığı 2 3 aydır kullanıyorum 1400tl civarına almıştım. şuanlık bir problem yaşamadım mikrofon kalitesi de gayet iyi ses kalitesi de iyi uzun saatler kullanımda da bir sorun yaşamadım ve padleri kaliteli alınabilir.

bysemo22

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şems
kulaklığı 2 3 aydır kullanıyorum 1400tl civarına almıştım. şuanlık bir problem yaşamadım mikrofon kalitesi de gayet iyi ses kalitesi de iyi uzun saatler kullanımda da bir sorun yaşamadım ve padleri kaliteli alınabilir.
steelseries arctıs 1 kablolu dan geçilir mi?

pxnouma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
206
İsim
Numan Ceylan
Kulak içi kulaklık
Aynen kardeşim, telefon önerisine tablet önerende mi sensin yoksa?
Aktif iem, kulak üstü Bluetooth, kulak ici Bluetooth, kulak üstü wifi, usb'li ve 3.5mm, 6.3mm kullanıcısıyım. Bu fiyata bu kaliteyi veren kulak üstü kulaklık yerine kulak ici önermen icin neandertal olman lazım.

ananas_suyu

80+ Bronze
Aynen kardeşim, telefon önerisine tablet önerende mi sensin yoksa?
Aktif iem, kulak üstü Bluetooth, kulak ici Bluetooth, kulak üstü wifi, usb'li ve 3.5mm, 6.3mm kullanıcısıyım. Bu fiyata bu kaliteyi veren kulak üstü kulaklık yerine kulak ici önermen icin neandertal olman lazım.
Oyun oynicak, uzun süre PC kullanicak birisi için kulak içi kulaklık aynen knk sen oyle yap ama akıl verme millete
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdide bunlar türedi olay hakkında firki olmadan sacene kendi bildiğin yazan tiplemeler. Gene dese gündelik kullanacak birisi için kulak içi çok daha mantıklı onaylicam gelmiş çöp. kulak ici alın diyor 🤣

Ben yanlış okumuşum sana patladım pardon kral benim esekligim

Son düzenleme:

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Tolga
3.5mm jack girişli. Anakart çıkışınız iyi değilse bu mu lan steelseries demeniz çok muhtemel leş gibi ses duyarsınız ve ses seviyesi çok az olur. Ben eski anakartımda bunu yaşamıştım. Am5 de iyi bir anakart aldım ve sesi gayet iyi. Hatta creative g3 ile daha da iyi hale geldi.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Alanda hayrını görmez buraya link koyanda

ilerleyen aylarda görürüm ben seni xd

güzel fiyat ama jak girişli
En ucuz fiyatı 1800tl.
mikrofon nasıl yayın vs ve ders vs videoları izlemek için nasıl arada müzik? Bu fiyata en mantıklı bu mu?
jak girişli diye biliyorum. anakartınız giriş seviye ise yani giriş seviye ses chipsetiniz varsa bu kulaklıktan alacağınız ses performansı üzer. sonra neden bunun sesi az demeyin.
ALINMAZ TEK KELİME İLE.
ÜSTÜNE PARA EKLEYİP HYPERX FELAN ALIN PİŞMAN OLURSUNUZ

steelseries arctıs 1 kablolu dan geçilir mi?
GEÇİLMEZ BERBAT Bİ SERİ NOVA 1
Iyzıco veya nays gibi bir şey geçerli mi burda?
ALINMAZ

BU MESAJI GÖREN HERKES İÇİN KONUŞUYORUM SAKIN OLA ALMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ BUYRUN UZUN KULLANIM REHBERİM.
ÜSTÜNE 3-5 KURUŞ EKLEYİP ÖRNEĞİN HYPERX ALABİLİRSİNİZ VEYA BAŞKA MARKA BAŞKA MODELLER.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
TERTEMİZ FİYATI VAR BUYRUN

ananas_suyu

80+ Bronze
TERTEMİZ FİYATI VAR BUYRUN
2500tl arada 1k fark var daha iyi olması normal değilmi dostum bir problemin felsnmi var senin bana 1500tl ye şu alternatif var al desen Okey dicem gidiyorsun hyprex atıyorsun 3k ya yakın fiyatları var Allah aşkına komik olma ya dandirik gamepower yerine 1500tl alına bilcek bir kulaklık zaten kendi sitesinden bile giriş seviyesi denen bir kulaklıktan ne kadar bir bekletiye girdinde böyle kinlendin anlamadım

Bide yazmışsın alanda hayrını görmez koyanda vebale girme dostum. Ayrıca önerdiğin hyprex son serileri HP üretiyor hepsi sorunlu ürünler çıkıyor burda gelip 12yılık 7.1 rezalet kronik sorunlu kulaklığı öneriyorsun ve millete nova 1 alınmaz üsten 2k daha koy kronik sorunlu hyprex al diyorsun. He diceksin nova 1 de kronik sorun yokmu var

He birazda baktım internet son seriler tamamen kronik sorunlu çatlamalar dip sesler vb gidiyor

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Yusuf
Arkadaşlar bu “ses az ses kalitesi leş gibi” bla bla bla diyenler. Steelseriesin GG isimli çok güzel bir yazılımı var. Kardeşim ses mi az giriyorsun sound boost yapıyorsun çok yapınca cızırtı oluyor ama 2. Seviye falan yeterli geliyor gayet. Ekolayzerda kendi ayarları var. Nedir bu ayarlar? Valorant mı oynayacaksın kardeşim uygulamaya valorant için ekolayzer ayarı koymuşlar. Basslı music mi dinleyeceksin basslı müzik ayarı koymuşlar. Şimdi dicen ki “ lan ben sürekli ekolayzer ayarı mı yapcam?” Hayır. Spotifyi her açtığında kulaklık spotify ekolayzerını, valoranta her girdiğinde valorant ekolayzerını çalıştırcak. Adamlar 30-40k ya kulaklık alıp ses kalitesini beğenmiyor ve ekolayzer yapıp düzeltiyorlar. Steelseriesin yazılımı gibi bir tane yazılım görmedim almayın diyenler boş yapmasın. Bu arada steelseriesin yaptığı üst segment kulaklıkları da hiçbir üretici şuana kadar yapamadı. Hangi gaming kulaklık DAC amfi vs ile geliyor? Gidin 1.5a gamepower falan alın

Alanda hayrını görmez buraya link koyanda

ilerleyen aylarda görürüm ben seni xd

ALINMAZ TEK KELİME İLE.
ÜSTÜNE PARA EKLEYİP HYPERX FELAN ALIN PİŞMAN OLURSUNUZ

GEÇİLMEZ BERBAT Bİ SERİ NOVA 1

ALINMAZ

BU MESAJI GÖREN HERKES İÇİN KONUŞUYORUM SAKIN OLA ALMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ BUYRUN UZUN KULLANIM REHBERİM.
ÜSTÜNE 3-5 KURUŞ EKLEYİP ÖRNEĞİN HYPERX ALABİLİRSİNİZ VEYA BAŞKA MARKA BAŞKA MODELLER.
bunelan dökemdnmdndmsnd KNKA TAMAM ALMICAZ SÖZ KURAN ÇARPSIN ALMICAZ 3-5 BİN EKLEYİP HYPERX ALCAZ KNKA

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,437
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
2500tl arada 1k fark var daha iyi olması normal değilmi dostum bir problemin felsnmi var senin bana 1500tl ye şu alternatif var al desen Okey dicem gidiyorsun hyprex atıyorsun 3k ya yakın fiyatları var Allah aşkına komik olma ya dandirik gamepower yerine 1500tl alına bilcek bir kulaklık zaten kendi sitesinden bile giriş seviyesi denen bir kulaklıktan ne kadar bir bekletiye girdinde böyle kinlendin anlamadım

Bide yazmışsın alanda hayrını görmez koyanda vebale girme dostum. Ayrıca önerdiğin hyprex son serileri HP üretiyor hepsi sorunlu ürünler çıkıyor burda gelip 12yılık 7.1 rezalet kronik sorunlu kulaklığı öneriyorsun ve millete nova 1 alınmaz üsten 2k daha koy kronik sorunlu hyprex al diyorsun. He diceksin nova 1 de kronik sorun yokmu var

He birazda baktım internet son seriler tamamen kronik sorunlu çatlamalar dip sesler vb gidiyor
Çok komik çarsın la sen

Top Bottom