kötü olur yani demi hocam?Hayır yok. PC'dek isdahili ses kartını kullanıuyor.
kötü olur yani demi hocam?Hayır yok. PC'dek isdahili ses kartını kullanıuyor.
steelseries arctıs 1 kablolu dan geçilir mi?kulaklığı 2 3 aydır kullanıyorum 1400tl civarına almıştım. şuanlık bir problem yaşamadım mikrofon kalitesi de gayet iyi ses kalitesi de iyi uzun saatler kullanımda da bir sorun yaşamadım ve padleri kaliteli alınabilir.
Nays gecerli olabilir belkiIyzıco veya nays gibi bir şey geçerli mi burda?
Aynen kardeşim, telefon önerisine tablet önerende mi sensin yoksa?Kulak içi kulaklık
Oyun oynicak, uzun süre PC kullanicak birisi için kulak içi kulaklık aynen knk sen oyle yap ama akıl verme milleteAynen kardeşim, telefon önerisine tablet önerende mi sensin yoksa?
Aktif iem, kulak üstü Bluetooth, kulak ici Bluetooth, kulak üstü wifi, usb'li ve 3.5mm, 6.3mm kullanıcısıyım. Bu fiyata bu kaliteyi veren kulak üstü kulaklık yerine kulak ici önermen icin neandertal olman lazım.
@MamiKK alınır mı :d
ilerleyen aylarda görürüm ben seni xdkulaklığı 2 3 aydır kullanıyorum 1400tl civarına almıştım. şuanlık bir problem yaşamadım mikrofon kalitesi de gayet iyi ses kalitesi de iyi uzun saatler kullanımda da bir sorun yaşamadım ve padleri kaliteli alınabilir.
güzel fiyat ama jak girişli
En ucuz fiyatı 1800tl.SteelSeries Arctis Nova 1 Hi-Fi Kablolu Beyaz Oyuncu Kulakligi | ITOPYA
SteelSeries Arctis Nova 1 Hi-Fi Kablolu Beyaz Oyuncu Kulakligi En iyi fiyat seçenekleri ile SSH61607 ITOPYA'dawww.itopya.com
mikrofon nasıl yayın vs ve ders vs videoları izlemek için nasıl arada müzik? Bu fiyata en mantıklı bu mu?
ALINMAZ TEK KELİME İLE.jak girişli diye biliyorum. anakartınız giriş seviye ise yani giriş seviye ses chipsetiniz varsa bu kulaklıktan alacağınız ses performansı üzer. sonra neden bunun sesi az demeyin.
GEÇİLMEZ BERBAT Bİ SERİ NOVA 1steelseries arctıs 1 kablolu dan geçilir mi?
ALINMAZIyzıco veya nays gibi bir şey geçerli mi burda?
2500tl arada 1k fark var daha iyi olması normal değilmi dostum bir problemin felsnmi var senin bana 1500tl ye şu alternatif var al desen Okey dicem gidiyorsun hyprex atıyorsun 3k ya yakın fiyatları var Allah aşkına komik olma ya dandirik gamepower yerine 1500tl alına bilcek bir kulaklık zaten kendi sitesinden bile giriş seviyesi denen bir kulaklıktan ne kadar bir bekletiye girdinde böyle kinlendin anlamadımTERTEMİZ FİYATI VAR BUYRUN❌İndirim Bitti! - 🔥 CLOUD 2 VE 3'TE EFSANE FIYAT !
https://www.amazon.com.tr/dp/B00SAYCVTQ/?coliid=I2D8CEODDOPNI5&colid=8LHW5GVTCCU7&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it https://www.amazon.com.tr/dp/B0C3BV19Q3/?coliid=I3TECJTUBCK6G&colid=8LHW5GVTCCU7&ref_=list_c_wl_lv_ov_lig_dp_it Akakçe Gibi Sitelerde Bu Fiyatlar Gözükmüyor. Al Bir Tane Dursun...forum.donanimarsivi.com
bunelan dökemdnmdndmsnd KNKA TAMAM ALMICAZ SÖZ KURAN ÇARPSIN ALMICAZ 3-5 BİN EKLEYİP HYPERX ALCAZ KNKAAlanda hayrını görmez buraya link koyanda
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilerleyen aylarda görürüm ben seni xd
ALINMAZ TEK KELİME İLE.
ÜSTÜNE PARA EKLEYİP HYPERX FELAN ALIN PİŞMAN OLURSUNUZ
GEÇİLMEZ BERBAT Bİ SERİ NOVA 1
ALINMAZ
BU MESAJI GÖREN HERKES İÇİN KONUŞUYORUM SAKIN OLA ALMAYIN PİŞMAN OLURSUNUZ BUYRUN UZUN KULLANIM REHBERİM.STEELSERIES NOVA 1 UZUN KULLANIM REHBERİ (ALMAYIN, ALDIRTMAYIN)
İlk olarak uzatmadan, almayın ve aldırtmayın. Nedenlerine gelicek olursak öncelikle 2023 Mart ayında MediaMarkt tan aldım. İlk aylar herhangi bir sorun yoktu tek rahatsız olduğum konu konforu sıfırdı, kulağım rahat değildi ve çok terletiyordu. 3. Ayda ilk sıkıntımı yaşadım ve genel bir...forum.donanimarsivi.com
ÜSTÜNE 3-5 KURUŞ EKLEYİP ÖRNEĞİN HYPERX ALABİLİRSİNİZ VEYA BAŞKA MARKA BAŞKA MODELLER.
Çok komik çarsın la sen2500tl arada 1k fark var daha iyi olması normal değilmi dostum bir problemin felsnmi var senin bana 1500tl ye şu alternatif var al desen Okey dicem gidiyorsun hyprex atıyorsun 3k ya yakın fiyatları var Allah aşkına komik olma ya dandirik gamepower yerine 1500tl alına bilcek bir kulaklık zaten kendi sitesinden bile giriş seviyesi denen bir kulaklıktan ne kadar bir bekletiye girdinde böyle kinlendin anlamadım
Bide yazmışsın alanda hayrını görmez koyanda vebale girme dostum. Ayrıca önerdiğin hyprex son serileri HP üretiyor hepsi sorunlu ürünler çıkıyor burda gelip 12yılık 7.1 rezalet kronik sorunlu kulaklığı öneriyorsun ve millete nova 1 alınmaz üsten 2k daha koy kronik sorunlu hyprex al diyorsun. He diceksin nova 1 de kronik sorun yokmu var
He birazda baktım internet son seriler tamamen kronik sorunlu çatlamalar dip sesler vb gidiyor