Neler Yeni

Arctis nova pro kablolu 5999 TL

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ahmet ALİGÜL

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
valla 6000 liraya güzel kablosuz kulaklıklar var yani ben 6000 lira verip kablolu almam

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ahmet ALİGÜL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valla 6000 liraya güzel kablosuz kulaklıklar var yani ben 6000 lira verip kablolu almam
Tercih meselesi ama oyunlarda ses kasmak veya film, muzik dinlerken ki ses kalitesi önemli ise tercih edilebilir. Sonuç olarak kablosuz kulaklıkların en iyilerinden olan arctis nova pro wireless den bile iyi ses kalitesi olduğu söyleniyor. Dikkate değer bir artı özellik.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
Mediamarkt üzerinde ss nova 5x var, kablosuz olsun istiyordum. Xbox üzerinde kullanıcam fakat aklımı çeldi gibi kablolu. Elimde de cloud 2 ve cloud alpha var kablolu. Novayı mı alsam bunu mu yoksa hiçbirine masraf yapmayıp kablolu devam mı etsem ?

RavenoLL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Ahmet ALİGÜL
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mediamarkt üzerinde ss nova 5x var, kablosuz olsun istiyordum. Xbox üzerinde kullanıcam fakat aklımı çeldi gibi kablolu. Elimde de cloud 2 ve cloud alpha var kablolu. Novayı mı alsam bunu mu yoksa hiçbirine masraf yapmayıp kablolu devam mı etsem ?
Hocam salon gibi bir ortamda değilde masa başında kullanacaksan bence bunu almak daha mantıklı. Ama ses kalitesinden çok rahatlığı önemsiyorsan kablolu kulaklık pek senlik olmayabilir. Valorant veya cs gibi oyunlarda rekabetci oynuyorsan gene bu kulaklığı öneririm.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Musa Topçu
sıfırına para verilmez 4kya 2. elde temiz garantilisi bulunur

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
kablosuza alıştıktan sonra kablo tam bi eziyet oluyo
bende öyle düşünüyorum şu an G733 kullanıyorum kablolu kulaklıktan sonra ki rahatlığı anlatamam yani çok iyi şimdi bi anda kabloluya geçsem bütün konforum biter büyük ihtimal.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
batuhan ay
Hocam salon gibi bir ortamda değilde masa başında kullanacaksan bence bunu almak daha mantıklı. Ama ses kalitesinden çok rahatlığı önemsiyorsan kablolu kulaklık pek senlik olmayabilir. Valorant veya cs gibi oyunlarda rekabetci oynuyorsan gene bu kulaklığı öneririm.
Yapıştırdım hocam hadi hayırlısı

Top Bottom