Neler Yeni

Arctis Nova Pro Kablolu mu HS80Max Mı?

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Bir kaç haftadır kulaklık bakıyorum ve gerçekten karar veremiyorum. Bu iki modelden birinimi almalıyım yoksa daha iyi bir kulaklık var mıdır? Steel Series sırf kablosuz diyede 13k vermek istemiyorum. Tek fark o sanırsam emin değilim. Kablosuz çok büyük rahatlık alıştım ama bilmiyorum. Bugün karar verip sipariş vermek istiyorum fiyatlar sürekli yukarı gidiyor.
1743618052002.png
1743618081820.png

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,482
İsim
Emir
HS80max premium bir kulaklık fakat şu an fiyatı çok yüksek.6k bandında direkt alınır derdim.Eğer bütçe sorunu yoksa yine alınabilir fakat bütçe kısıtlı ise cloud 3 wireless bakabilirsiniz.Ek olarak kulaklığı fps için mi alıyorsunuz yoksa genel kullanım mı

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HS80max premium bir kulaklık fakat şu an fiyatı çok yüksek.6k bandında direkt alınır derdim.Eğer bütçe sorunu yoksa yine alınabilir fakat bütçe kısıtlı ise cloud 3 wireless bakabilirsiniz.Ek olarak kulaklığı fps için mi alıyorsunuz yoksa genel kullanım mı
Cloud3 Wireless zaten aldım kullandım robotlaşma sorunu yüzünden iade ettim. Hem oyun hem genel kullanım. Valorant dizi film discorda arkadaşlarla sohbet vs.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,482
İsim
Emir
Cloud3 Wireless zaten aldım kullandım robotlaşma sorunu yüzünden iade ettim. Hem oyun hem genel kullanım. Valorant dizi film discorda arkadaşlarla sohbet vs.
Bende aylardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Teknoloji şans işi diyebiliriz.Benim aldığım üründe 0 bile değil outlet ya da teşhirdi.Sıkıntısız kullanıyorum.Kafam rahat olsun dersenız hs80 max alıp geçebilirisniz.Tek sorun uzun vadede kafa bandı çok esnek olmadığı için kılcal çatlamalar olabiliyor.Benim 1.5yıl boyunca hs80 kullandığım kulaklıkta vardı.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Musa Topçu

utq35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
Utku Çetin
Kablosuz kulaklık direkt çok rahat bir şey premium kablolu kulaklık mı yoksa orta sınıf kablosuz kulaklık mı deseler kablosuzu seçerim

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende aylardır kullanıyorum bir sorun yaşamadım.Teknoloji şans işi diyebiliriz.Benim aldığım üründe 0 bile değil outlet ya da teşhirdi.Sıkıntısız kullanıyorum.Kafam rahat olsun dersenız hs80 max alıp geçebilirisniz.Tek sorun uzun vadede kafa bandı çok esnek olmadığı için kılcal çatlamalar olabiliyor.Benim 1.5yıl boyunca hs80 kullandığım kulaklıkta vardı.
Steelseries uzun yıllardır böyle merak ettiğim bir kulaklık açıkçası. Diğer ürünleri hep övülüyor görüyoruz. Tasarımı falan çok hoş kablosuz almak isterdim ama kablosuz modele 13k fiyat yazmaları üzüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçenlerde nova pro wireless 2. elde 5.5kya vardı

şu ilan gerçekse param olsa direkt çökerdim
Sıfır üründe şansım yokken 2. el riskine hiç girmem :D

Kablosuz kulaklık direkt çok rahat bir şey premium kablolu kulaklık mı yoksa orta sınıf kablosuz kulaklık mı deseler kablosuzu seçerim
Steelseries kablosuz kulaklığı 13k değilde 8k falan olsa düşünmeden siparişi veririm. Kablolu model 7k kablosuz model 13k aradaki tek fark bu mu bilmiyorum tabide sanırsam budur

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,482
İsim
Emir

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Musa Topçu
Steelseries uzun yıllardır böyle merak ettiğim bir kulaklık açıkçası. Diğer ürünleri hep övülüyor görüyoruz. Tasarımı falan çok hoş kablosuz almak isterdim ama kablosuz modele 13k fiyat yazmaları üzüyor.

ben genelde testlerini yapıp alıyorum bir sıkıntı yaşamadım arctis proyu sıfır kulak pedi site masrafı vs. her şey dahil 4kya almıştım kablolusunu da aynı şekil 2kya alıp 2.5kya satmıştım

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,482
İsim
Emir

Steelseries kablosuz kulaklığı 13k değilde 8k falan olsa düşünmeden siparişi veririm. Kablolu model 7k kablosuz model 13k aradaki tek fark bu mu bilmiyorum tabide sanırsam budur
Steel series klavye mouse konusunda kötüler.Kulaklı kkonusunda arctis 5 -9 denemiştim öyle çokta premium değil bence.

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
991
İsim
Musa Topçu
Steel series klavye mouse konusunda kötüler.Kulaklı kkonusunda arctis 5 -9 denemiştim öyle çokta premium değil bence.
giriş ortaya hiç önem vermiyorlar sadece en üst modele odaklı takılıyorlar

DESMOND

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Cüneyt Tavşanoğlu
Hs80 max alıcaz gibi o zaman keşke piyasada olsa farklı yerlerde farklı fiyat olsa sadece media da var stok da fazla değildir muhtemelen. Amazondan almak isterdim açıkçası

giriş ortaya hiç önem vermiyorlar sadece en üst modele odaklı takılıyorlar
Nova Pro üst model oluyor sanırsam daha iyisi yok diye biliyorum

Steelseries, Hs80 Max, Logitech bu 3 marka konuşuluyor genelde. Her kulaklıkta artı eski yönler var. Karar veremedim valla.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,279
Üyeler
171,325
Son üye
smsle
Top Bottom