kısa devreden olmayadabilir risk almaya değmezmerhabalr sitelerde gezerken arızalı bir
ASUS ROG STRIX RTX 3090
buldum kısa devre olduğunu düşünüyorum sizce alınır mı? 2060 aldım kısa devresi olan mosfet değişti ve 150 tl ye hallettim belki bu kartdada öyle olur önerilerinizi bekliyorum
risk çok büyük ama kaybedecek çok şeyim olmazkısa devreden olmayadabilir risk almaya değmez
evet biraz öyle büyük bir kumar ama çözemez isem büyük masrafın yanında uğraşta gerektirecek tamir olsa bile kullanamam psu yetmiyorbüyük kumar çözerseniz çok fena kar edersiniz çözemezseniz ekran kartından çok masraf çıkartabilir.
5 6 7 k arası değişmektehocam ortalama kaç para arızalı kartlar
5kKartın arızalı hali kaç tl? Genel olarak büyük kumar.
Alınır, net.risk çok büyük ama kaybedecek çok şeyim olmaz
evet biraz öyle büyük bir kumar ama çözemez isem büyük masrafın yanında uğraşta gerektirecek tamir olsa bile kullanamam psu yetmiyor
5 6 7 k arası değişmekte
5k
Süs olması da söz konusu amaAlınır, net.
süs olmaz kolayına blok ve fanlar para eder iç devre elemanları belkide çip bile para edebilirSüs olması da söz konusu ama
az önce satıcı ile konuştum ve bugün satılmış olsun sağlık olsun5k ya ne arızasıymış öyle.
yeni satılmış yoksa alıcaktımda olmadı masrafıda kısa devre olduğundan servis ücreti 400 parça max 1 2 k olur kullanırdım 3090 a laf yok5 bine satıyosa nety alınırdı bence. 5binde masrof olsa max 3090 3090 dır.