Neler Yeni

Arkadaşım bir kızı seviyor arkadaşım için kıza ben yazdım

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
Arkadaşım bir kızı seviyor ama yazamadı kıza benim yazmamı söyledi bende yazdım arkadaşımın ondan hoşlandığını söyledim sizce iyi bir şey mi yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
...
Bence iyi bir şey yapmadınız ama sorun sizde değil arkadaşınızda. Bu cesareti kendisi alması daha doğru olurdu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence iyi bir şey yapmadınız ama sorun sizde değil arkadaşınızda. Bu cesareti kendisi alması daha doğru olurdu.
İyi bir şey yapmadım derken yani bilmiyorum içimde garip bir his var sanki çok iyi bir şey yapmamışım gibi hissediyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
...
İyi bir şey yapmadım derken yani bilmiyorum içimde garip bir his var sanki çok iyi bir şey yapmamışım gibi hissediyorum
Yani, dediğim gibi. Kendisi yapsaydı daha doğru olurdu. Kendisi sizden istedi diye yapmışsanız içinizi rahat tutun. Eğer arkadaşınızın haberi olmadan yapmış olsaydınız o zaman kötü hissetmekte haklı olurdunuz. Rahat olun ve bence bir daha böyle bir şey yapmak yerine kişinin kendisinin cesaret etmesi gerektiğini söyleyin. Hem kız da bunu ilgi çekici bulur. Bir nevi onun iyiliği olmuş olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
Yani, dediğim gibi. Kendisi yapsaydı daha doğru olurdu. Kendisi sizden istedi diye yapmışsanız içinizi rahat tutun. Eğer arkadaşınızın haberi olmadan yapmış olsaydınız o zaman kötü hissetmekte haklı olurdunuz. Rahat olun ve bence bir daha böyle bir şey yapmak yerine kişinin kendisinin cesaret etmesi gerektiğini söyleyin. Hem kız da bunu ilgi çekici bulur. Bir nevi onun iyiliği olmuş olur.
Ya zatten kız mesajı görmedi bile boş verin. Kızla Instagram dan takipleşmiyoruz o yüzden mesaj davet kutusuna gitti

dnzz

80+
Dostum sen kötü bir şey yapmadın. sadece arkadaşının ricasini gerçekleştirdin içini ferah tut takma kafaya bu tip şeylerde şahsi görüşüm cinsiyet fark etmeksizin seviyorsan adam gibi söyleme tarafı. Tabi zor bi durum ama başka çare yok söyleyeceksin açıkça. Neyse kafanı rahat tut kötü bir şey yapmadın arkadaşın istedi sen yaptın sana zararı yok bir şey yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
Dostum sen kötü bir şey yapmadın. sadece arkadaşının ricasini gerçekleştirdin içini ferah tut takma kafaya bu tip şeylerde şahsi görüşüm cinsiyet fark etmeksizin seviyorsan adam gibi söyleme tarafı. Tabi zor bi durum ama başka çare yok söyleyeceksin açıkça. Neyse kafanı rahat tut kötü bir şey yapmadın arkadaşın istedi sen yaptın sana zararı yok bir şey yok.
Ya zatten kıza şöyle yazdım merhaba işte ben şu okuldanım x kişisinin arkadaşıyım bu çocuk seni bi iki aydır beğeniyor gururundan dolayı yazamıyor benimde sana yazdığımı bilmiyor yazdım (Biliyor) aramızda kalsın senin hayatında biri var mı yazdım. Zatten kız mesajı görmedi Instagram'dan takipleşmiyoruz bile sadece davet kutusuna gitti

dnzz

80+
Bosver dostum içini rahat tut senlik dava değil sen arkadaşının isteğini yaptın sadece

dnzz

80+
Anlıyorum ama şöyle düşün arkadaşın istemiş sen de onu kirmamis isteğini yapmışsın. Sonuçta senlik dava değil ki. Gerisi onların arasında belki iyi olur belki kötü ama senlik değil arkadaşın bu yolu seçmiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf
Anlıyorum ama şöyle düşün arkadaşın istemiş sen de onu kirmamis isteğini yapmışsın. Sonuçta senlik dava değil ki. Gerisi onların arasında belki iyi olur belki kötü ama senlik değil arkadaşın bu yolu seçmiş
Ya kız mesajı görmedi bile zatten görse bile en kötü hayır der

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,567
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
sevdiği kıza kendi ağzıyla hislerini açamayan birisi nasıl gezecek tozacak bu kızla?Suçlu değilsin ama arkadaşın cesaretsiz.

Top Bottom