Arkadaşım ikinci el sistem topladı ayrı ayrı, nasıl?

ForgettaShow

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
690
Bütçe
6000
Gigabayte b540mh
İntel i7 5.nesil
Gskill 2*8 16Gb ram ddr4
Gtx 1050ti
Corsair rgbli kasa
75hz monitör
270gb ssd
1tb harddisk
300tl klavye mouse set
300tlde power supply

Bu sistem için ekran kartı değişikliği yapmasını önerdim fakat bütçesi sınırlı, bu sistem ideal mi?
Bu sistem 6k falan denk gelmiş, bu bütçede ikinci el daha iyi bir sistem kurulur mu? Kendi topladığı sistem hakkında görüşlerinizi ve bu bütçede toplanabilecek bir sistem öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.

Gigabayte b540mh
İntel i7 5.nesil
Gskill 2*8 16Gb ram ddr4
Gtx 1050ti
Corsair rgbli kasa
75hz monitör
270gb ssd
1tb harddisk
300tl klavye mouse set
300tlde power supply

Bu sistem için ekran kartı değişikliği yapmasını önerdim fakat bütçesi sınırlı, bu sistem ideal mi?
Bu sistem 6k falan denk gelmiş, bu bütçede ikinci el daha iyi bir sistem kurulur mu? Kendi topladığı sistem hakkında görüşlerinizi ve bu bütçede toplanabilecek bir sistem öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim.
ekrankartından önce işlemcisini deiştirmeli bu bütçeye iyi

İslemci bana gore hep onemli oldu ama yapacagi ise bagli ekran karti da onemli ama islemci diger oyunlara göre FPS biraz daha etkiliyor hem belki ilerde yeni GPU alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O 10.nesil 11100F
Hocam i3 10100f hayranıyım şahsen her yerde öneririm, bu anakarta uyumlu mu? Anakartı araştırdımda AMD işlemcileri destekliyor sanırım anakart.

İslemci bana gore hep onemli oldu ama yapacagi ise bagli ekran karti da onemli ama islemci diger oyunlara göre FPS biraz daha etkiliyor hem belki ilerde yeni GPU alır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O 10.nesil 11100F
biliyorum hocam 10. nesil olduğunu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,769
Üyeler
184,345
Son üye
DonarAtik