KeremMm
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
tavsiye ettiğimiz rainbowRainbow ile mavi nin arasında fark var mı
tavsiye ettiğimiz rainbowRainbow ile mavi nin arasında fark var mı
stok sogutucda ben 1080p 60fps 50k bit rate de vıdeoyu renderladıım bır sorun cıkmadı sure 5dk bıseydı vıdeo ama hemen renderladı guclu bır ıslemcı 2020 model gelırse zaten ısınmayı aklından cıkarPeki 3600 aldım diyelim ben o soğutucu için 200 300 TL biriktirdiğim süre boyunca 10 dk lık videolar oluyo genellikle bana sorun çıkartır mı o derecelere çıkması
zaten okullarda açılmadı ben doğru üzgün para biriktiremem herhalde 5-6 ay boyunca bu süre boyunca sıkıntı olurmu 90-95 derecelere çıkmasıAlman gereken bu
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11.com
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11.com'da! Kampanyalı Soğutucu & Fan modelleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
yakında gelir
Sogutma olarak yokRainbow ile mavi nin arasında fark var mı
2020 model derkenstok sogutucda ben 1080p 60fps 50k bit rate de vıdeoyu renderladıım bır sorun cıkmadı sure 5dk bıseydı vıdeo ama hemen renderladı guclu bır ıslemcı 2020 model gelırse zaten ısınmayı aklından cıkar
Daha iyi silikon lu modeli2020 model derken
105 dereceye cıkartım ıslemcıyı bısy olmadı overlockla stok sogtucu ıle sen stok sogutuc ıle yapmazsın overlock zaten kendını boostluyor gerektıgındezaten okullarda açılmadı ben doğru üzgün para biriktiremem herhalde 5-6 ay boyunca bu süre boyunca sıkıntı olurmu 90-95 derecelere çıkması
Yoksa abdullah abini 90-95 derecelere çıkıyo demesi blender gibi render işlemleri çiçnmi çünkü herhalde video render da fazla sorun olmaz değil mizaten okullarda açılmadı ben doğru üzgün para biriktiremem herhalde 5-6 ay boyunca bu süre boyunca sıkıntı olurmu 90-95 derecelere çıkması
dusuk voltajda daha yuksek hıza cıkarken dusuk voltajdan dolayı daha az ısınıyor sana 2019 model gelmez zaten bıtmıstır onun stokları2020 model derken
Bende alacağim umarim bitmiştirdusuk voltajda daha yuksek hıza cıkarken dusuk voltajdan dolayı daha az ısınıyor sana 2019 model gelmez zaten bıtmıstır onun stokları
sıfır alıcam zatenDaha iyi silikon lu modeli
satıcıya yazma olayı olan sıteden alırsan yazarsın ya foto yada kodu soylerler sanmıyorum 2019 model gelecegınıBende alacağim umarim bitmiştir
ben ıslemcıyı aldıgımda 3 4 ay onceydı 2019 2020 model olayını bılmıyordum bu ıslemcıde sansıma 2020 model geldı dusun msı b450m pro a max 4.3 cıkartdm 1.3v ahh gelse elıme s2h yada daha ıyı anakart 4.5fln cıkartırım herhalde black frıdayden bı anakart almayı planlıyorum bndesatıcıya yazma olayı olan sıteden alırsan yazarsın ya foto yada kodu soylerler sanmıyorum 2019 model gelecegını
Yani abdullah hacıgül ün yaptığı inceleme 2019 yılının işlemcilerine ait olduğu için sıcaklık değerleri fazla 2020 de böyle bir sorun yoktur diyorsunuz yanisatıcıya yazma olayı olan sıteden alırsan yazarsın ya foto yada kodu soylerler sanmıyorum 2019 model gelecegını
Mesaj otomatik birleştirildi:
ben ıslemcıyı aldıgımda 3 4 ay onceydı 2019 2020 model olayını bılmıyordum bu ıslemcıde sansıma 2020 model geldı dusun msı b450m pro a max 4.3 cıkartdm 1.3v ahh gelse elıme s2h yada daha ıyı anakart 4.5fln cıkartırım herhalde black frıdayden bı anakart almayı planlıyorum bnde