Neler Yeni

arkadaşlar acil yardım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama. hazır sistemler
Discord
kaan8765

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Arda
Sen git kazıklan madem hatta o sistemi alacaksan elime çok güzel köprü var
Kazıklan diyor ya, sen ne ayaksın ya garip bir kafa yapın var, muhtemelen hayatın boyunca en büyük kazığı yiyen sensindir, ondan böyle kuyruk acın var.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Tamam zaten yaşını söylemene gerek yok, küçük olduğun çok belli.
Sen kaç yaşındasın acaba çok merak ettim hala bir ürün alınırken indirim beklenmesi gerçeğini idrak edemiyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kazıklan diyor ya, sen ne ayaksın ya garip bir kafa yapın var, muhtemelen hayatın boyunca en büyük kazığı yiyen sensindir, ondan böyle kuyruk acın var.
Hayatımda hiç kazık yemedim sen yinede o sistemi çok beğendiysen alabilirsin

Sweyetsn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Arda
Sen kaç yaşındasın acaba çok merak ettim hala bir ürün alınırken indirim beklenmesi gerçeğini idrak edemiyorsun
Şu anda adam sistem alacak, ve indirimi bekleyecek zamanı yok belki? indirim ayağına fiyatlar zamlanırsa o zaman ne diyeceksin? sonunu düşünen kahraman olamaz, şu anda en iyi fiyat avantajı o sistemler. Tek tek topladığın zaman bile ufak kar ediyorsun. Normal de 30 bin 31 binlere satıldığını biz de biliyoruz, ama fiyatlar yükselince yapacak bir şeyi kalmıyor, yeni sistemlerin ne zaman geleceği de belli değil.

Feyzoş

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Feyzan Mutluay

👍

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Şu anda adam sistem alacak, ve indirimi bekleyecek zamanı yok belki? indirim ayağına fiyatlar zamlanırsa o zaman ne diyeceksin? sonunu düşünen kahraman olamaz, şu anda en iyi fiyat avantajı o sistemler. Tek tek topladığın zaman bile ufak kar ediyorsun. Normal de 30 bin 31 binlere satıldığını biz de biliyoruz, ama fiyatlar yükselince yapacak bir şeyi kalmıyor, yeni sistemlerin ne zaman geleceği de belli değil.
Zaten Abdullah abide youtubeden söylüyor indirimler gelmeye devam edecek şu anda kazıklanmaya lüzum yok ben sizlerin iyiliği için beklemek şart diyorum mesela bu sistem piyasaya çıkmadan önce en takın rakipleri 6 7 k daha pahalıydı
3fa2fb5d-208e-4953-b3ac-ac1470d67f0b-1_all_6420.jpg

Mesaj otomatik birleştirildi:

👍
Tm

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Shoto Todoroki
Hdjdududududu Allah akıl fikir versin madem herkes şu anda indirim yok diyip kazıklansın indirim gelincede hüngür hüngür ağlasın udjdjdjdhdhdhdjj o attığın sistem max 27k eder
Pp ronaldo max yaş 12.

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Shoto Todoroki

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Shoto Todoroki
Ronaldo olunca 12 niye oluyor madem
Genel olarak ronaldo pp li çocuk olmayan birini görmedim hepsinin yorumları ve konuşma tarzı aynı messi nin konuyla alakası yok ama messi pp liler biraz daha olgun oluyor gördüğümü söylüyorum.

kaşmerli oguz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
925
İsim
oguz
İlgilendiği Kategoriler
Discord
kaan8765
Genel olarak ronaldo pp li çocuk olmayan birini görmedim hepsinin yorumları ve konuşma tarzı aynı messi nin konuyla alakası yok ama messi pp liler biraz daha olgun oluyor gördüğümü söylüyorum.
Tamam hocam öyledir

Shoto

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Shoto Todoroki
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom