kaşmerli oguz
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,038
Sen git kazıklan madem hatta o sistemi alacaksan elime çok güzel köprü varBırak konuşsun dursun en iyi sistem bilici en iyi kazık analizcisi o![]()
Sen git kazıklan madem hatta o sistemi alacaksan elime çok güzel köprü varBırak konuşsun dursun en iyi sistem bilici en iyi kazık analizcisi o![]()
Kazıklan diyor ya, sen ne ayaksın ya garip bir kafa yapın var, muhtemelen hayatın boyunca en büyük kazığı yiyen sensindir, ondan böyle kuyruk acın var.Sen git kazıklan madem hatta o sistemi alacaksan elime çok güzel köprü var
Sen kaç yaşındasın acaba çok merak ettim hala bir ürün alınırken indirim beklenmesi gerçeğini idrak edemiyorsunTamam zaten yaşını söylemene gerek yok, küçük olduğun çok belli.
Hayatımda hiç kazık yemedim sen yinede o sistemi çok beğendiysen alabilirsinKazıklan diyor ya, sen ne ayaksın ya garip bir kafa yapın var, muhtemelen hayatın boyunca en büyük kazığı yiyen sensindir, ondan böyle kuyruk acın var.
Şu anda adam sistem alacak, ve indirimi bekleyecek zamanı yok belki? indirim ayağına fiyatlar zamlanırsa o zaman ne diyeceksin? sonunu düşünen kahraman olamaz, şu anda en iyi fiyat avantajı o sistemler. Tek tek topladığın zaman bile ufak kar ediyorsun. Normal de 30 bin 31 binlere satıldığını biz de biliyoruz, ama fiyatlar yükselince yapacak bir şeyi kalmıyor, yeni sistemlerin ne zaman geleceği de belli değil.Sen kaç yaşındasın acaba çok merak ettim hala bir ürün alınırken indirim beklenmesi gerçeğini idrak edemiyorsun
Zaten Abdullah abide youtubeden söylüyor indirimler gelmeye devam edecek şu anda kazıklanmaya lüzum yok ben sizlerin iyiliği için beklemek şart diyorum mesela bu sistem piyasaya çıkmadan önce en takın rakipleri 6 7 k daha pahalıydıŞu anda adam sistem alacak, ve indirimi bekleyecek zamanı yok belki? indirim ayağına fiyatlar zamlanırsa o zaman ne diyeceksin? sonunu düşünen kahraman olamaz, şu anda en iyi fiyat avantajı o sistemler. Tek tek topladığın zaman bile ufak kar ediyorsun. Normal de 30 bin 31 binlere satıldığını biz de biliyoruz, ama fiyatlar yükselince yapacak bir şeyi kalmıyor, yeni sistemlerin ne zaman geleceği de belli değil.
TmHazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-
Arkadaşlar bir sürü sorun yaşadığımdan ve yeteri kadar vakit ayıramadığımdan ayrıca projeye ilginin çok düşmesinden dolayı projeyi public hale getiriyorum sizden ricam inceleyecek ya da fork edicek arkadaşların "star" vermesidir. https://github.com/VS-57/hesapli-pc-node-js Bir hafta sonu...forum.donanimarsivi.com
![]()
Pp ronaldo max yaş 12.Hdjdududududu Allah akıl fikir versin madem herkes şu anda indirim yok diyip kazıklansın indirim gelincede hüngür hüngür ağlasın udjdjdjdhdhdhdjj o attığın sistem max 27k eder
Messi olsaydı çok mu büyük olacaktı süper zeka kardeşPp ronaldo max yaş 12.
Messiden bahsettiğimi hatırlamıyorum.Messi olsaydı çok mu büyük olacaktı süper zeka kardeş
Ronaldo olunca 12 niye oluyor mademMessiden bahsettiğimi hatırlamıyorum.
Genel olarak ronaldo pp li çocuk olmayan birini görmedim hepsinin yorumları ve konuşma tarzı aynı messi nin konuyla alakası yok ama messi pp liler biraz daha olgun oluyor gördüğümü söylüyorum.Ronaldo olunca 12 niye oluyor madem
Tamam hocam öyledirGenel olarak ronaldo pp li çocuk olmayan birini görmedim hepsinin yorumları ve konuşma tarzı aynı messi nin konuyla alakası yok ama messi pp liler biraz daha olgun oluyor gördüğümü söylüyorum.
Gördüğümü söyledim kesin öyle demedim konuşma tarzınıza bakılırsa görüşüm doğru gibi.Tamam hocam öyledir