goosemantr
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
daha önce pubgm ve codm da oynadım orada sadece frekans 1.6 ghz e sabitliydi.Bu oyuna mahsus sanırım işlemci çok az kullanılıyor. 8 gb ram ve oyun Builders of Egypt : PrologueDeğerler son derece normal gözüküyor. Bu durum her oyunda mı bu şekilde ? Bu hangi oyun ve kaç gb rame sahipsin ?
Bizim istediğimiz de bu zaten. İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar güçlü demektir. Ekran kartına bak, tam yükte çalışıyor. Oyunların kalbi ekran kartıdır, işlemci değil. Bence sorunun ram tarafında. Değerlere baktığımda sadece 4 GB ram kullanıldığını görüyorum, ki bu günümüz oyunları için çok yetersiz. (8GB rame sahipsin sanırım)daha önce pubgm ve codm da oynadım orada sadece frekans 1.6 ghz e sabitliydi.Bu oyuna mahsus sanırım işlemci çok az kullanılıyor.
Değerler son derece normal gözüküyor. Bu durum her oyunda mı bu şekilde ? Bu hangi oyun ve kaç GB rame sahipsin ?
evet 8 gb rame sahibimBizim istediğimiz de bu zaten. İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar güçlü demektir. Ekran kartına bak, tam yükte çalışıyor. Oyunların kalbi ekran kartıdır, işlemci değil. Bence sorunun RAM tarafında. Değerlere baktığımda sadece 4 GB RAM kullanıldığını görüyorum, ki bu günümüz oyunları için çok yetersiz. (8GB rame sahipsin sanırım)