Yardım arkadaşlar cpu ile ilgili sıkıntım var

Reaksiyon skoru
7
arkadaşlar bugün bir oyun deneyeyim dedim ve aşağıdaki tabloyla karşılaştım bunu bilgisayarım neden yapıyor acaba bilgisi olan arkadaşlarım yardımcı olabilir mi? Ayrıca belirteyim throttlestop kullanıyorum.

Ekler

• wuut.webp
    wuut.webp
    17.3 KB · Hit: 54
Değerler son derece normal gözüküyor. Bu durum her oyunda mı bu şekilde ? Bu hangi oyun ve kaç GB rame sahipsin ?

Değerler son derece normal gözüküyor. Bu durum her oyunda mı bu şekilde ? Bu hangi oyun ve kaç gb rame sahipsin ?
daha önce pubgm ve codm da oynadım orada sadece frekans 1.6 ghz e sabitliydi.Bu oyuna mahsus sanırım işlemci çok az kullanılıyor. 8 gb ram ve oyun Builders of Egypt : Prologue
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

şimdi adaptörden çıkardım durum böyle.{Dengelide kullanıyorum}

Ekler

• frekans.webp
    frekans.webp
    24.5 KB · Hit: 54
daha önce pubgm ve codm da oynadım orada sadece frekans 1.6 ghz e sabitliydi.Bu oyuna mahsus sanırım işlemci çok az kullanılıyor.
Bizim istediğimiz de bu zaten. İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar güçlü demektir. Ekran kartına bak, tam yükte çalışıyor. Oyunların kalbi ekran kartıdır, işlemci değil. Bence sorunun ram tarafında. Değerlere baktığımda sadece 4 GB ram kullanıldığını görüyorum, ki bu günümüz oyunları için çok yetersiz. (8GB rame sahipsin sanırım)

Değerler son derece normal gözüküyor. Bu durum her oyunda mı bu şekilde ? Bu hangi oyun ve kaç GB rame sahipsin ?

Bizim istediğimiz de bu zaten. İşlemci ne kadar az kullanılırsa o kadar güçlü demektir. Ekran kartına bak, tam yükte çalışıyor. Oyunların kalbi ekran kartıdır, işlemci değil. Bence sorunun RAM tarafında. Değerlere baktığımda sadece 4 GB RAM kullanıldığını görüyorum, ki bu günümüz oyunları için çok yetersiz. (8GB rame sahipsin sanırım)
evet 8 gb rame sahibim

yani ilginç bir şekilde düşüyor,2 3 hafta öncesine kadar her oyunu pilde ve prizde şakır şakır oynatıyorken şimdi throttlestopla bile çözemedim.Zannedersem oyunla alakalı.İlginiz için teşekkürler.

Ekler

• wuut2.webp
    wuut2.webp
    19.8 KB · Hit: 48
Son düzenleme:
Sorun çözüldü.Minimum gtx750 isteyen bir oyuna mx130 ile girmek mantıklı bir hareket değilmiş 😝

Geri