Neler Yeni

Arkadaşlar Hayırlı Olsun Alırım 🙏☺️

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Az önce ailemle tartıştım matematikten 26 aldım diye bilgisayarı almicaklarmış okul kapanana kadar ders notların düzelirse düşünürüz diyorlar hayırlı olsun.
Kardeşim hem ailenin senden, senin geleceğin için olan tek beklentisi derslerini aksatıp hem de onlardan bir sistem istemen yanlış olur. Hani bilgisayara ihtiyacın var, orası ayrı. Derslerin şimdilik böyledir ya da sayısalcı değilsindir orası da ayrı. Ama okuluna kulak asmayıp üzerine oyun oynamak için bilgisayar istemen senin için cidden kötü olur. Yazın çalışıp sistem topla kendine, gönlünce eğlen.

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Havacılık, Uzay, Müzik, Sinema, Kitap, Masaüstü Bilgisayar ve Parçaları, Bilgisayar Oyunları, Yazılım,
Kardeşim hem ailenin senden, senin geleceğin için olan tek beklentisi derslerini aksatıp hem de onlardan bir sistem istemen yanlış olur. Hani bilgisayara ihtiyacın var, orası ayrı. Derslerin şimdilik böyledir ya da sayısalcı değilsindir orası da ayrı. Ama okuluna kulak asmayıp üzerine oyun oynamak için bilgisayar istemen senin için cidden kötü olur. Yazın çalışıp sistem topla kendine, gönlünce eğlen.
Aile içinde sorunların vardır belki bilemem. Maddi gücünüz nedir onu da bilemem. Ama kendi geleceğin için çalışırsan ilerde yaptığın her şeyden zevk alırsın. Geç olacak diye üzülme. Vakti gelir, aklına koyduğunu yaparsın

1453Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Emre Öztürk
Amin hocam darısı olmayanların ve daha iyi sistem isteyenlerin başına.

chèvre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Reda Nadir
Matematiği beceremem onun dışında kimya fizik fln yapabiliyorum bilişim okuyorum bilgisayar lazım bilişim okumasam düşük bir bilgisayar yeterli olurdu ama hem bilişim okuyorum hem çok canım sıkılıyor bu yüzden oyun oynayıp ödevlerimi yapacağım bir bilgisayar bulmuştum ama işte hayat insanın isteğine göre ilerlemiyor. Derslerimi aksatmıyorum ama ailem yüzünden daha da aksatmaya yakınlaşıyorum ama artık umrumda değil sadece zaman geçirmek istiyorum ailemin maddi durumu iyi yani babam aylık 42k kazanıyor 10 TL fazla harcadığımda annem sinirleniyor 😕

Suleiman Hetfield

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
Süleyman Güzey
İlgilendiği Kategoriler
Matematiği beceremem onun dışında kimya fizik fln yapabiliyorum bilişim okuyorum bilgisayar lazım bilişim okumasam düşük bir bilgisayar yeterli olurdu ama hem bilişim okuyorum hem çok canım sıkılıyor bu yüzden oyun oynayıp ödevlerimi yapacağım bir bilgisayar bulmuştum ama işte hayat insanın isteğine göre ilerkemiyor. Derslerini aksatmıyorum ama ailem yüzünden daha da yakınlaşıyorum ama artık umrumda değil sadece zaman geçirmek istiyorum ailemin maddi gücü iyi yani babam aylık 42k kazanıyor 10 TL fazla harcadığımda annem sinirleniyor 😕
Yapacak bir şey yok kardeşim. Artık bundan sonra da elinden geleni yapmak dışında da bir çaren kalmıyor. Durumu anlatıp yine bir geri dönüş alamıyorsan diyebileceğim bir şey yok.

@ctrl6161 Hocam o işlemciyi ben de almak istiyorum ama senin gibi sıvı soğutucu değil de NOCTUA NH-U12A kule tipi alacağım sanırım, bir adam CS2'de ortalama 55 dereceyle oynuyordu bu soğutmayla. Senin bu işlemciye sıvı soğutma almak için özel bir sebebin var mı?

Bir de 540Hz monitöre cidden gerek var mıydı? 540Hz kullanan e-Sporcu var mı şu an? Ben BenQ Zowie 24.5" XL2566K 0.5Ms 360Hz düşünüyorum.

ctrl6161

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Kudret
hocam bu fiyatlara nasıl aldınız güncel bir fiyat listesi mi bu 😅
hazır sistem mi birde
Hazır sistemdi @Kürşat Kütükçü reis buldu sistemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

@ctrl6161 Hocam o işlemciyi ben de almak istiyorum ama senin gibi sıvı soğutucu değil de NOCTUA NH-U12A kule tipi alacağım sanırım, bir adam CS2'de ortalama 55 dereceyle oynuyordu bu soğutmayla. Senin bu işlemciye sıvı soğutma almak için özel bir sebebin var mı?

Bir de 540Hz monitöre cidden gerek var mıydı? 540Hz kullanan e-Sporcu var mı şu an? Ben BenQ Zowie 24.5" XL2566K 0.5Ms 360Hz düşünüyorum.
FPS oyunları oynamaktan zevk alıyor o zevki arttırmak içinde bu monitörü tercih ettim kişiden kişiye değişir tabi

Hazır sistemdi sıvı soğutucuda hazırdı ben ekstra eklemedim

Hazır sistemdi @Kürşat Kütükçü reis buldu sistemi

FPS oyunları oynamaktan zevk alıyor o zevki arttırmak içinde bu monitörü tercih ettim kişiden kişiye değişir tabi

Hazır sistemdi sıvı soğutucuda hazırdı ben ekstra eklemedim
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın çok iyi fiyatlara gelmiş parçalar teker teker alıp kendiniz zevkinize göre toplamak isteseniz çok daha fazla tutacaktı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,099
Üyeler
163,945
Son üye
osmanmedia
Top Bottom