Yardım Arkadaşlar kamerası iyi telefon lazım sizce ne almaliyim?

İphone hiçbir zaman fp olamayacak o yüzden tabi ki daha iyisi vardır mesela 1 ay öncesinden alsaydınız s24 ultra gibi bir telefon alabiliyordunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onun dışında honor magic 7 pro o iphone 15 16'yı 3'e katlar rakibi s25 ultra zaten

kanka ablam dinlese beni neymis sosyal medyaya yükleyince fotonun kalitesi düsüyormus androidlerde

fp değil sanki hocam 53k bi zahmey iyi olsun
iphone bana göre çöp ama ablan kulanıcak sonuçta pişman olmadan insan anlayamıyor

kanka ablam dinlese beni neymis sosyal medyaya yükleyince fotonun kalitesi düsüyormus androidlerde

fp değil sanki hocam 53k bi zahmey iyi olsun
s25 ultradaki işlemci var ama

iphone bana göre çöp ama ablan kulanıcak sonuçta pişman olmadan insan anlayamıyor
başka markaya el atmadığı için iphone çöp olduğunu fark etmiyorlar ki

kamera için huawei çok iyi ama işlemci kirin tırt yani
magic 7 en iyisi
kullanım olarak en zevkli olanı s25 ultra ama bütçeyi aşıyor

z flip 7 bakabilirsiniz bir de

iphone 16 fiyatına çıkacak olursanız

Bütce 50k civarı telefonu ben değil ablam kullanıcak ısrarla iphone 15 ya da 16 istiyor bu fiyata onlardan daha iyi kamerası olan telefon var mıdır?Sİmdiden teşekkürler
Kamera isteniyorsa iPhonedan başkasına yönelmeye gerek yok maalesef

Doğru diyor iphone telefonlar sosyal medya fotoğraf içerik vs olarak daha iyi, samsung nispeten düzeltmiş olsada hala iphone gibi değil.

Bütçe yetiyorsa iphone 16 yada 15 en mantıklısı ama şöyle bir şey var bu devirde 128 gb da yetmez o yüzden 256 gb 15 daha mantıklı

s25 ultradaki işlemci var ama

başka markaya el atmadığı için iphone çöp olduğunu fark etmiyorlar ki

kamera için huawei çok iyi ama işlemci kirin tırt yani
magic 7 en iyisi
kullanım olarak en zevkli olanı s25 ultra ama bütçeyi aşıyor

z flip 7 bakabilirsiniz bir de

iphone 16 fiyatına çıkacak olursanız
Tam tersine Android kullananlar iPhone kullanmanın nasıl bir şey olduğunu bilmeden laf atıyor genelde, kâğıt üzerindeki verilere göre konuşuyorlar. Daha şuana kadar Android cihazdan iPhone geçip pişman olan görmedim, tersine çoğu bir daha asla Androide dönmüyor, ben döndüm sonra 1 yıl bile dayanamayıp geri iPhone aldım.

Tam tersine Android kullananlar iPhone kullanmanın nasıl bir şey olduğunu bilmeden laf atıyor genelde, kâğıt üzerindeki verilere göre konuşuyorlar. Daha şuana kadar Android cihazdan iPhone geçip pişman olan görmedim, tersine çoğu bir daha asla Androide dönmüyor, ben döndüm sonra 1 yıl bile dayanamayıp geri iPhone aldım.
Google pixel serisi gelse denemek isterdim ama

herkese cok tesekkur ederim o kadar para vermenin sacma oldugunu dusunduk sanırım iphone 13 alıcak

Bütce 50k civarı telefonu ben değil ablam kullanıcak ısrarla iphone 15 ya da 16 istiyor bu fiyata onlardan daha iyi kamerası olan telefon var mıdır?Sİmdiden teşekkürler
temiz 14 pro veya 13 pro da işini görür magic al diyenlere aldırış etme o kadar para verip almayacakları telefonları öneriyorlar 2 seneye ikinci elde 25e zor satarsın

temiz 14 pro veya 13 pro da işini görür magic al diyenlere aldırış etme o kadar para verip almayacakları telefonları öneriyorlar 2 seneye ikinci elde 25e zor satarsın
sey dusunduk hocam iphone 13 ve yanına akıllı saat falan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri