MeGaDave06
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
insanlar bilmediği şey hakkında cidden bilmiş gibi yorum yapıyor maalesef dediğiniz gibi ve hakaret ediyorlar çok yaşadım bu aralargeçen biri ryzen 3600 a oc yapacağım macun önerir misiniz yazmış ve fanı thermalright pearless . Yazdığım şu gerek yok fanınız zaten iyi uygun fiyatlı macunlar bile yeterli o işlemciye. Adamın biri en pahalı macunu koymuş ve laf yedik adamdan
tdp değeri 65 olan bir işlemci sonuçta bunu
Bu arada , günümüzde neredeyse uyumsuz ram yok muhtelemen rami desteklemiyordur bu kadar hızı
65w tdpli ryzen 3600 kullandım arctic freezer 34 esports tek fanlı kule tipiyle bile 65 dereceyi görmedi fix 58-62 arası gezip duruyordu. Dediğiniz gibi standart bi kule tipi ve orta halli bir macun bile iş görür.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam öncelikle yorumunuz icin tesekkürler halletik pili takmadan biosu sıfırladık ondan sonra biosu güncelledik sonra tekrar denedik ramin hızını degistirmeyi ve degisti sorun olmadı
Alıntıyı görüntüle
sistem buydu 35 bine dusmustu gaming gecesinden aldık
Hayırlı olsun. Anakartta ramde birbirleriyle uyumlu.
Bios güncellemeyle xmp profilinde açmanıza sevindim. İyi oyunlar
Rtx 5060 pciexpress 5.0 bandında fakat anakartınız pciexpress 3.0 destekliyor yani ekran kartınız pciexpress 3.0 bant genişliğinde çalışabiliyor maks.
Fakat sorun mu? tabii ki değil. 3.0 ile 4.0 arasında fps farkı bile neredeyse yokken 5.0 ı kullanabilen oyun yok zaten piyasada
Güle güle kullankn
Son düzenleme: