Biraz zorlayın sökülüyor ince düz tornavida ile deneyin youtubeden bakın bide kolay bi işlem oraya kadar gelmişseniz devamplastik parca var onu cıkrabilsek pil cıkıcak ama cok ince hocam acaba tamirciyte mi gotusek
Biostan dolayıdır zaten geç kalmışım yazmak için çözülmüş neysekigüncelleme arkadaslar pili cıkarmadan yaptık sıfırladık birazdan biosu güncellicez
düzeldi hocam ram mhzi falan halletik ama biraz gec acılmaya basladı pcBiostan dolayıdır zaten geç kalmışım yazmak için çözülmüş neyseki
zorluklarla aldı ya ondna biraz telas yaptık ama cok sukur düzeldi yardım eden herkese cok tesekkür ederimArkadaşın telaşı anlıyorum bende sistemimi ilk kurduğum gün sorunu yaşadım. Çözümü de bilmiyodum bilgisayarı bozdum sandım daha 2. saatindeHalbuki basit işmiş. Benimkide CMOS tuşu vardı yapmam gereken tek şey 15 sn basılı tutmaktı ama arkadaşın kart bi tık eski olduğu için küçük bi uğraş gerektiriyo tabii ki. Bios güncellemesinden sonra her şey normalleşir umarım
Çözüldüyse sorun yok hocam allah çok çok daha iyilerini nasip etsin isteyen herkese. Konuyu çözüldü olarak işaretleyebilirsiniz.düzeldi hocam ram mhzi falan halletik ama biraz gec acılmaya basladı pc
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zorluklarla aldı ya ondna biraz telas yaptık ama cok sukur düzeldi yardım eden herkese cok tesekkür ederim
Gec acılmasının nedeni expodan dolayı cok normaldüzeldi hocam ram mhzi falan halletik ama biraz gec acılmaya basladı pc
zorluklarla aldı ya ondna biraz telas yaptık ama cok sukur düzeldi yardım eden herkese cok tesekkür ederim
Geç açılmasının sebebi komple tüm biosun sıfırlanması hem güncelleyin hem de ayarlarını çekin düzelecektir.düzeldi hocam ram mhzi falan halletik ama biraz gec acılmaya basladı pc
insanlar bilmediği şey hakkında cidden bilmiş gibi yorum yapıyor maalesef dediğiniz gibi ve hakaret ediyorlar çok yaşadım bu aralarYorumlar şaka gibi
Adam ryzen 5700 çalıştırıyorum diyor
Anakart chipseti Zen2 ye ait (ryzen 3000)
Demişlerki expo açtığınızdan dolayı geç açılır yok expo 1 2 falan filan
Yav ryzen 3000 de ve adamın kullandığı anakart chipsetinde expo mu var Allah aşkına?
Milletin daha exponun neye hangi ram platformuna hangi chipsetlere geldiğinden haberi yok hangi ryzen işlemcilerine geldiğinden haberi yok burda konu sahibini yanlış yanlış yerlere yönlendirmişler. Adam az kalsın anakartı tamirciye götürmeye kadar gitmiş.
Arkadaşlar siz valorant ve lolden başınızı kaldırmayın mümkünse bırakın bilen birileri yardımcı olsun
Konu sahibi: öncelikle ramin modelini varsa linkini atarsan xmp profilini daha rahat anlayabiliriz.
Ramin frekansını veya xmp profilini hazır seçip boot ettiğinde siyah ekranla karşılaşman normal
Bios güncelleme
Ram listesinde senin anakartına uyum olmayabilir, anakartının desteklediği ram listesinde senin ramin olmayabilir
Böyle durumlarda xmp boot etmeyebilir frekansı manuel girip voltajı kendin vermen gerekebilir. Ben anakartına baktım 3600 hızı destekliyor. Fakat anakartla ram birbirini desteklemiyor olabilir. Ramin kodunu atarsan daha iyi yardımcı olabilirim
hocam öncelikle yorumunuz icin tesekkürler halletik pili takmadan biosu sıfırladık ondan sonra biosu güncelledik sonra tekrar denedik ramin hızını degistirmeyi ve degisti sorun olmadıYorumlar şaka gibi
Adam ryzen 5700 çalıştırıyorum diyor
Anakart chipseti Zen2 ye ait (ryzen 3000)
Demişlerki expo açtığınızdan dolayı geç açılır yok expo 1 2 falan filan
Yav ryzen 3000 de ve adamın kullandığı anakart chipsetinde expo mu var Allah aşkına?
Milletin daha exponun neye hangi ram platformuna hangi chipsetlere geldiğinden haberi yok hangi ryzen işlemcilerine geldiğinden haberi yok burda konu sahibini yanlış yanlış yerlere yönlendirmişler. Adam az kalsın anakartı tamirciye götürmeye kadar gitmiş.
Arkadaşlar siz valorant ve lolden başınızı kaldırmayın mümkünse bırakın bilen birileri yardımcı olsun
Konu sahibi: öncelikle ramin modelini varsa linkini atarsan xmp profilini daha rahat anlayabiliriz.
Ramin frekansını veya xmp profilini hazır seçip boot ettiğinde siyah ekranla karşılaşman normal
Bios güncelleme
Ram listesinde senin anakartına uyum olmayabilir, anakartının desteklediği ram listesinde senin ramin olmayabilir
Böyle durumlarda xmp boot etmeyebilir frekansı manuel girip voltajı kendin vermen gerekebilir. Ben anakartına baktım 3600 hızı destekliyor. Fakat anakartla ram birbirini desteklemiyor olabilir. Ramin kodunu atarsan daha iyi yardımcı olabilirim