Metro 2033
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 371
- Bütçe
- 1100
arkadaşlar 1100tl bütçem var ben model o wireless düşünüyorum ama daha ucuz önerileriniz varsa alabilirim
model o kullaniyorum 2 senedir tuşları sert değil![]()
Glorious Model D Mat Beyaz 12000DPI Mat Beyaz RGB Gaming Mouse Uygun Fiyatları ile Tebilonda
GLORIOUS Marka Glorious Model D Mat Beyaz 12000DPI Mat Beyaz RGB Gaming Mouse Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Model o wireless yerine model D wireless alabilirsin. Özellikler olarak aynı mouse sayılırlar sadece yapıları farklı. Model d biraz daha yüksek o yüzden ele daha iyi oturuyor ama her ele göre değişir. Ama MMO oyunlar için çok tavsiye etmem özellikle MMORPG oyunlar için. Tuşları sert.
Diğer mouselara göre sert kaçıyor. Fury Z falan daha yumuşak.model o kullaniyorum 2 senedir tuşları sert değil
fury z hakkinda fikrim yok ama bu güne kadar rampage shine, logitech g402, rampage gentle ve model o kullandım aralarinda en yumuşak tuşu olan rampage shinedi ama yumuşak olmasi kalitesizliginden kaynakliDiğer mouselara göre sert kaçıyor. Fury Z falan daha yumuşak.
Omron switchler mesela Razer optic switchlerden de daha sert. Razer mouse kullanmamışsın bir ara onlarıda denemeni öneririm. O zaman fark edersin bence hafiflik farkını.fury z hakkinda fikrim yok ama bu güne kadar rampage shine, logitech g402, rampage gentle ve model o kullandım aralarinda en yumuşak tuşu olan rampage shinedi ama yumuşak olmasi kalitesizliginden kaynakli![]()
deathadder v2 mini var ama cok nadiren kullanıyorum, laptopu disariya goturucegim zaman kullanmak icin almıştımOmron switchler mesela Razer optic switchlerden de daha sert. Razer mouse kullanmamışsın bir ara onlarıda denemeni öneririm. O zaman fark edersin bence hafiflik farkını.
hocam ben mow beyazını bulamadım birtek ptt avm de var 1250 tl ye ama ptt avm deb almak istemiyorum satıcıdan da link varsa beyaz atarmısınız?model o wireless güzel, pil ömrü daha uzun gitsin istiyorsan ledlerini kapatirsin programinda
Model o wireless ile model d wireless aynı hatta model d wireless daha iyi bildiğim kadarıyla. Model D wireless beyaz alın diirekthocam ben mow beyazını bulamadım birtek ptt avm de var 1250 TL ye ama ptt avm deb almak istemiyorum satıcıdan da link varsa beyaz atarmısınız?
bana herkes model o wireless daha iyi model d den dediModel o wireless ile model d wireless aynı hatta model d wireless daha iyi bildiğim kadarıyla. Model D wireless beyaz alın diirekt
dediğiniz gibi beyazi kalmamis 1199tlye akakcede mat siyahi var saticiya sor kısmından beyazi ne zaman gelir diye sorabilirsiniz ya da amazon aliexpressten alirim derseniz bakayim daha uyguna var mi diyehocam ben mow beyazını bulamadım birtek ptt avm de var 1250 TL ye ama ptt avm deb almak istemiyorum satıcıdan da link varsa beyaz atarmısınız?