Öneri arkadaşlar mouse önerisi yapar mısınız?

Metro 2033

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
371
Bütçe
1100
arkadaşlar 1100tl bütçem var ben model o wireless düşünüyorum ama daha ucuz önerileriniz varsa alabilirim

model o wireless güzel, pil ömrü daha uzun gitsin istiyorsan ledlerini kapatirsin programinda

Model o wireless yerine model D wireless alabilirsin. Özellikler olarak aynı mouse sayılırlar sadece yapıları farklı. Model d biraz daha yüksek o yüzden ele daha iyi oturuyor ama her ele göre değişir. Ama MMO oyunlar için çok tavsiye etmem özellikle MMORPG oyunlar için. Tuşları sert.

Model o wireless yerine model D wireless alabilirsin. Özellikler olarak aynı mouse sayılırlar sadece yapıları farklı. Model d biraz daha yüksek o yüzden ele daha iyi oturuyor ama her ele göre değişir. Ama MMO oyunlar için çok tavsiye etmem özellikle MMORPG oyunlar için. Tuşları sert.
model o kullaniyorum 2 senedir tuşları sert değil

Diğer mouselara göre sert kaçıyor. Fury Z falan daha yumuşak.
fury z hakkinda fikrim yok ama bu güne kadar rampage shine, logitech g402, rampage gentle ve model o kullandım aralarinda en yumuşak tuşu olan rampage shinedi ama yumuşak olmasi kalitesizliginden kaynakli :D

Reklam Amaçlı Paylaşım
Geri alınmış yorum 😂

Son düzenleme:
fury z hakkinda fikrim yok ama bu güne kadar rampage shine, logitech g402, rampage gentle ve model o kullandım aralarinda en yumuşak tuşu olan rampage shinedi ama yumuşak olmasi kalitesizliginden kaynakli :D
Omron switchler mesela Razer optic switchlerden de daha sert. Razer mouse kullanmamışsın bir ara onlarıda denemeni öneririm. O zaman fark edersin bence hafiflik farkını.

Omron switchler mesela Razer optic switchlerden de daha sert. Razer mouse kullanmamışsın bir ara onlarıda denemeni öneririm. O zaman fark edersin bence hafiflik farkını.
deathadder v2 mini var ama cok nadiren kullanıyorum, laptopu disariya goturucegim zaman kullanmak icin almıştım

model o wireless güzel, pil ömrü daha uzun gitsin istiyorsan ledlerini kapatirsin programinda
hocam ben mow beyazını bulamadım birtek ptt avm de var 1250 tl ye ama ptt avm deb almak istemiyorum satıcıdan da link varsa beyaz atarmısınız?

hocam ben mow beyazını bulamadım birtek ptt avm de var 1250 TL ye ama ptt avm deb almak istemiyorum satıcıdan da link varsa beyaz atarmısınız?
Model o wireless ile model d wireless aynı hatta model d wireless daha iyi bildiğim kadarıyla. Model D wireless beyaz alın diirekt

hocam ben mow beyazını bulamadım birtek ptt avm de var 1250 TL ye ama ptt avm deb almak istemiyorum satıcıdan da link varsa beyaz atarmısınız?
dediğiniz gibi beyazi kalmamis 1199tlye akakcede mat siyahi var saticiya sor kısmından beyazi ne zaman gelir diye sorabilirsiniz ya da amazon aliexpressten alirim derseniz bakayim daha uyguna var mi diye

Geri