Yardım ARKADAŞLAR PİYASA NE BÖYLE İŞ BAŞVURULARI =???*

zorlu123123

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
240
iş başvurusunda bulunup olumlu dönüş alabilen varmı alakalı alakasız diplomanızla ile de dahil 200 yere başvurdum iyi kötü alakalı birimi aramaz
herkes ghost ilan muhabbetinden bahsediyor tekstil öldu fabriklar küp şekere bile karışıyorlarmış 2 taneden fazla kullanmak uyarı veriyorlar

sosyal meydaya pek dönmüyor haberler haber kanallarındanda pek ses yok etrafımdaki en az 20 kişi işsiz mühendisinden tofaş kıdemlisine kasiyerinden yöneticisine kendimde dahil gıda mühendisi insan şoka başvurup aranmıyor bile müdür statüsünde para iş olsun en azından diyerek neler oluyor yahu

küçük 7-8 kişinin çalıştığı bir imalathanemiz var şuanda çevremizde de olsun bizde de olsun okumuş insana ihtiyaç yok. İş kısmındada dolar bazlıdır çoğu iş yeri o yüzden işler çok durgun. Yazdan önce yılbaşına bakalım kim kalacak kim çıkıcak diye düşünülüyordu. İmalat gücüne ihtiyaç var ama çevirecek para yok kısacası

iş başvurusunda bulunup olumlu dönüş alabilen varmı alakalı alakasız diplomanızla ile de dahil 200 yere başvurdum iyi kötü alakalı birimi aramaz
herkes ghost ilan muhabbetinden bahsediyor tekstil öldu fabriklar küp şekere bile karışıyorlarmış 2 taneden fazla kullanmak uyarı veriyorlar

sosyal meydaya pek dönmüyor haberler haber kanallarındanda pek ses yok etrafımdaki en az 20 kişi işsiz mühendisinden tofaş kıdemlisine kasiyerinden yöneticisine kendimde dahil gıda mühendisi insan şoka başvurup aranmıyor bile müdür statüsünde para iş olsun en azından diyerek neler oluyor yahu

Fiziki olarak başvur, internetten başvurma. Ben ilk gittiğim yerden 1 hafta sonra aranmıştım.

Fiziki olarak başvur, internetten başvurma. Ben ilk gittiğim yerden 1 hafta sonra aranmıştım.
güvenliğe cv kariyerden cv araya tanıdık sokmalar patonrun arkadaşına kadar whatsaptan cv yollatmalar daha neler var: d kimisi diyorki adamın haberi yok iş ilanı olduğunun ik cılar çok fena boş yapıyorlar diyorlar bu ara fabrikalarda sahte ilan olan elemana mobbing çok çalış para isteme gönderilceksin bölümün iş ilanı var bak gibi gibi diyorlar

ilk dediğim şeyler aynı fabrikalar ayrı yerler değil 3-4 kanalkdan ne yapabiliyorsam yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,659
Üyeler
183,454
Son üye
lilkub
Geri