Neler Yeni

Arkadaşlar sizdede MH düşüşü oldu mu ?

ddy34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
Mert
Arkadaşlar Bende işlemci ile kazmak istiyorum. hangi program kullanıyorsunuz cüzdanı nereden oluşturdunuz kelime kelime bile yazsanız yeterli.
Bununla ilgili açılan rehber konular var oraya bakabilirsin.

Arkadaşlar, 2 gündür bende kendi bilgisayarımdan deneme yapıyorum.

Nbminer kullanıyorum son sürümü, 3060ti lhr kart kullanıyorum. 5-10 dakikada bir sarı bir uyarı çıkıyor, lhr kilidi algılandı, kilit açılıyor diyor ve bu arada 1 dk kadar mining değeri çok düşüyor, tekrar 20 lerden başlayıp 40lara çıkıyor. Geçmiş 24 saatin grafiğine bakıyorum, sürekli in-çık şeklinde.

Araştırdım, unlock değerini 73 yapın demişler benim kart için, -lhr 73 yazıyorum, bu defa kesintisiz kasıyor ama kazım değeri overclock öncesi değer olan 36-37 civarı oluyor.

Bir önerisi olan var mı? Link paylaşsanız bile yeter.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,287
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Mh düşüşü olmadı bende.

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar, 2 gündür bende kendi bilgisayarımdan deneme yapıyorum.

Nbminer kullanıyorum son sürümü, 3060ti lhr kart kullanıyorum. 5-10 dakikada bir sarı bir uyarı çıkıyor, lhr kilidi algılandı, kilit açılıyor diyor ve bu arada 1 dk kadar mining değeri çok düşüyor, tekrar 20 lerden başlayıp 40lara çıkıyor. Geçmiş 24 saatin grafiğine bakıyorum, sürekli in-çık şeklinde.

Araştırdım, unlock değerini 73 yapın demişler benim kart için, -lhr 73 yazıyorum, bu defa kesintisiz kasıyor ama kazım değeri overclock öncesi değer olan 36-37 civarı oluyor.

Bir önerisi olan var mı? Link paylaşsanız bile yeter.
Kartın nedir? Yaptığın oc ayarlarını söyler misin?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom