Arkadaşlar Windows’u kuramıyorum

Öyle yazdığımda olmuyor hocam çok denedim
Microsofttan bakıyordum da devam yöntemi olarak şöyle bir şey var ama çalışır mı bilmiyorum
1697051622903.png

Select disk ile disk no seçip sonra diskin bölümlerini seçip siliyoruz tek tek. Bu da olmuyorsa genel olarak diskiniz hasar almıştır veya sağlık statüsü iyi değildir diyor herkes

Microsofttan bakıyordum da devam yöntemi olarak şöyle bir şey var ama çalışır mı bilmiyorum Alıntıyı görüntüle
Select disk ile disk no seçip sonra diskin bölümlerini seçip siliyoruz tek tek. Bu da olmuyorsa genel olarak diskiniz hasar almıştır veya sağlık statüsü iyi değildir diyor herkes
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Microsofttan bakıyordum da devam yöntemi olarak şöyle bir şey var ama çalışır mı bilmiyorum Alıntıyı görüntüle
Hocam sistemi daha yeni aldım yazın

Ekler

• 0B2BE45A-0FA5-4CEA-AFA6-30C3CBBE2BA8.jpeg
    0B2BE45A-0FA5-4CEA-AFA6-30C3CBBE2BA8.jpeg
    247.8 KB · Hit: 28
Benim Windows’um çökmüştü bende Windows 10 u flash belleke yükleyip kurmaya başladım yaptım ama ssd me kurulmuyor
Biçimlendirmeden kuramazsın ama geri dönüş noktası varsa eğer formatlamadan dönebilirsin eskisine Daha önce windowsum çöktüğünde öyle geri dönmüşlüğüm oldu ancak mesela kurduğum oyun kayıt noktasından sonra kurulduğundan gitmişti

Tekrar list partition deyince 4. part çıkıyor mu hocam
Evet hocsm

Biçimlendirmeden kuramazsın ama geri dönüş noktası varsa eğer formatlamadan dönebilirsin eskisine Daha önce windowsum çöktüğünde öyle geri dönmüşlüğüm oldu ancak mesela kurduğum oyun kayıt noktasından sonra kurulduğundan gitmişti
Yanı ne yapmalıyım hocam

Nasıl yapıcam peki önemli bir şeyim yok
İlk başta alttaki ekrana geldiğinizde biçimlendir diye bi seçenek olur ona tıkla diski tamamen silsin ondan sonra kurmaya devam et öteki türlü kuramazsın
cf219673-bd4b-4d7c-91d6-55137745cae4-jpeg.585408

Evet hocsm

Yanı ne yapmalıyım hocam
Çıkmasa iyi olurdu, silmiş olurdu diğerlerine de uygulardık. Aklıma bir şey gelmiyor şuan hocam kusura bakmayın ssd'yi garantiye yollamayı deneyebilirsiniz biçimlendiremiyorum diye

Evet biçimlendireceksin ordan olmuyorsa eğer geri dönmeyi deneyelim oda olmazsa garantiye yolla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,924
Üyeler
198,218
Son üye
okansabancioglu
Geri