eyupefe3
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,891
Dalga geçiyorsun dimi ?
Dalga geçiyorsun dimi ?
Adamın free zamanında yağ oranı en tepe %3. Hazırlandığı zamanlarda %0.3. Bunu kendi söylüyor doğruluğu tartışılır.Dalga geçiyorsun dimi ?
%11 yağ oranı ile göbekte hatrı sayılır yağ oranı olması pekte normal değil.arkadaşlar göbeğim de yine hatrı sayılır bir yağ var göğsüm de o kadar çok yok vücudumun diğer yerleri neredeyse yağsız sizce %11 yağ oranı doğrumu
O zamanın yağ ölçüm makineleri yeterince gelişmediği için ortaya böyle sonuçlar çıkabiliyordu. Kimse 0.33 yağ oranı ile hayatta kalamaz. Geçenlerde bir adam vardı en düşük yağ oranına sahip %3,%4 civarındaydı kalp krizinden öldü adam.
vücut ölçülerimi kndim yaptım bu ölçüler ile google da hesapladımNerede ölçtürdün ?
fitnıs yapıyorum knkSpor yaptığını belirtmediği için direkt öyle sordum spor yapsaydı iş değişirdi tabi ki. Zaten böyle bir konuda kendisi söylemediğine göre yapmadığını baz aldım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıyeten göbeğimde hatrı sayılır yağ var da demiş.
reis bel boyun ölüçüsüyle falan google da hesapladımAdamın free zamanında yağ oranı en tepe %3. Hazırlandığı zamanlarda %0.3. Bunu kendi söylüyor doğruluğu tartışılır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
%11 yağ oranı ile göbekte hatrı sayılır yağ oranı olması pekte normal değil.
2 ihtimal var.
Vücudunda kalan yağların orda toplanmış olması.
Ölçüm aletinin yanlış değer vermesi.
Fitness yapıyorsun ve göbekte hatrı sayılır yağın var ve üzerine yağ oranı %11 nasıl olabiliyor ?fitnıs yapıyorum knk
reis bel boyun boy kilo ölçüleriyle google da yağ oranı hesaplayıcılarıyla hesapladım göbek ve göğüs bölgeleri hariç diğer bölgelerim de nerdeyse hiç yağ yok gibiFitness yapıyorsun ve göbekte hatrı sayılır yağın var ve üzerine yağ oranı %11 nasıl olabiliyor ?
olamaz.Yağ oranı %0 bile olabiliyor, kardeşimden biliyorum.
Aynen gözümün önündekine inanmayıp şuan senin olamaz demene inandım. Hadi tıbben %0 imkansız olsun %3-4 den fazla değildir o da anca popodaki yağdırolamaz.
e işte sen diyon ya knk.Aynen gözümün önündekine inanmayıp şuan senin olamaz demene inandım. Hadi tıbben %0 imkansız olsun %3-4 den fazla değildir o da anca popodaki yağdır![]()
İlaçsız kimse yüzde 3 4 olamaze işte sen diyon ya knk.
tıbben %0 imkansız.
dediğin gibi çok yağsızsa %3-4 vardır