arkadaşlar yazılım okuyacağım

Zeusero

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar yazılım okuyacagım oyunpek oynamıyorum artık bana laptop önerir misiniz? gercekten masaüstü toplarım koklayarak ama laptopdan cok anlamıyorum

Post automatically merged:

Şaka maka bütçeniz nedir?
max 25 k diyim

kanka bi tık daha aşşa bir şey düşünüyorum
Bu bütçeye Max-Q cihaz almak mantıksız. 500 TL fark ile Max-P ve MUX Switch cihaz almak daha mantıklı fakat sizin tercihiniz. IdeaPad'de 85W Omen'da 100W 3060 olması gerekiyor. İki cihazda'da MUX Switch yok.

Oyun oynanmayacak ise D16'lara bakılabilir. Ben oyun oynamayacak kısmını görmemişim. https://www.trendyol.com/huawei/mat...i-p-335912812?boutiqueId=61&merchantId=141868

Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
arkadaşlar yazılım okuyacagım oyunpek oynamıyorum artık bana laptop önerir misiniz? gercekten masaüstü toplarım koklayarak ama laptopdan cok anlamıyorum
dostum 10 15 arası güzel bir yazılık pc si toplarsın. laptoplara yönelme. genellikle u işlemci dediğimiz performasnı yüksek ömrü az olan yeni nesil işlemciler var içinde. o yüzden masaüstü topla karlı olursun

dostum 10 15 arası güzel bir yazılık pc si toplarsın. laptoplara yönelme. genellikle u işlemci dediğimiz performasnı yüksek ömrü az olan yeni nesil işlemciler var içinde. o yüzden masaüstü topla karlı olursun
Evet laptop önerisi konusuna masaüstü bilgisayar önerilmesi.

Arkadaşın zaten sistemi var ve laptop istiyor?

U işlemcili laptoplar düşük bütçeli laptoplar oluyor yada ofis için kullanılan laptoplar oluyor

Evet laptop önerisi konusuna masaüstü bilgisayar önerilmesi.

Arkadaşın zaten sistemi var ve laptop istiyor?
var olan sistemle alalı bir cümle görmedim, laptop önersine de masaüstü önermem absürt bir şeymiş gibi de yansıtmasan güzel olur kardeşim. :) masaüstün den de yazılım yaparsın ben de masaüstünde yazılım yapıyorum laptopdan çıktığım günden beri şükrediyorum

var olan sistemle alalı bir cümle görmedim, laptop önersine de masaüstü önermem absürt bir şeymiş gibi de yansıtmasan güzel olur kardeşim. :) masaüstün den de yazılım yaparsın ben de masaüstünde yazılım yapıyorum laptopdan çıktığım günden beri şükrediyorum
Arkadaş yazılım okuyacağını söylemiş, üniversiteye kasa ile mi gidecek? Kasa ile bir yere gitmek eziyet.

Oyun oynanmayacak ise D16'lara bakılabilir. Ben oyun oynamayacak kısmını görmemişim. https://www.trendyol.com/huawei/mat...i-p-335912812?boutiqueId=61&merchantId=141868

fiyat olarak 22- 23 binlerdeysen ekran kartı için 3060 a gerek yok. onun yerine 12,nesil i7 ile 3050ti alırsın.
fiyat olarak 18-19 binlerdeysen zaten 3060 a çıkamazsın. bu sebeplen 3050 ti ve 12, nesil i5 daha mantıklı olur.
Yazılım için kullanacağın için ekran kartından çok işlemci önemlidir. eğer çıkabilirsen M2 işlemcili macbook larada bakabilirsin.
ya da direkt ekran kartsız modellerede yönelebilirsin. bunlar hakkında bir tavsiyede bulanamayacağım

Arkadaş yazılım okuyacağını söylemiş, üniversiteye kasa ile mi gidecek? Kasa ile bir yere gitmek eziyet.

eğer oyun oynanmayacaksa bu fiyatlarda ideal bir laptop.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri