max 25 k diyim![]()
Monster Semruk S7 V8.1.2 i9-11900K 128 GB 6 TB SSD RTX3080 17.3" 4K Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Monster Semruk S7 V8.1.2 i9-11900K 128 GB 6 TB SSD RTX3080 17.3" 4K Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Monster Semruk S7 V8.1.2 i9-11900K 128 GB 6 TB SSD RTX3080 17.3" 4K Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Post automatically merged:
Şaka maka bütçeniz nedir?
T7 v20.4 o bütçeye tam oturur hocam. 130W 3060 ve I7 11800H. TongFang kasa ısınma sorunu yok.max 25 k diyim
kanka bi tık daha aşşa bir şey düşünüyorumT7 v20.4 o bütçeye tam oturur hocam. 130W 3060 ve I7 11800H. TongFang kasa ısınma sorunu yok.
kanka bi tık daha aşşa bir şey düşünüyorum
dostum 10 15 arası güzel bir yazılık pc si toplarsın. laptoplara yönelme. genellikle u işlemci dediğimiz performasnı yüksek ömrü az olan yeni nesil işlemciler var içinde. o yüzden masaüstü topla karlı olursunarkadaşlar yazılım okuyacagım oyunpek oynamıyorum artık bana laptop önerir misiniz? gercekten masaüstü toplarım koklayarak ama laptopdan cok anlamıyorum
Evet laptop önerisi konusuna masaüstü bilgisayar önerilmesi.dostum 10 15 arası güzel bir yazılık pc si toplarsın. laptoplara yönelme. genellikle u işlemci dediğimiz performasnı yüksek ömrü az olan yeni nesil işlemciler var içinde. o yüzden masaüstü topla karlı olursun
U işlemcili laptoplar düşük bütçeli laptoplar oluyor yada ofis için kullanılan laptoplar oluyordostum 10 15 arası güzel bir yazılık pc si toplarsın. laptoplara yönelme. genellikle u işlemci dediğimiz performasnı yüksek ömrü az olan yeni nesil işlemciler var içinde. o yüzden masaüstü topla karlı olursun
var olan sistemle alalı bir cümle görmedim, laptop önersine de masaüstü önermem absürt bir şeymiş gibi de yansıtmasan güzel olur kardeşim.Evet laptop önerisi konusuna masaüstü bilgisayar önerilmesi.
Arkadaşın zaten sistemi var ve laptop istiyor?
Arkadaş yazılım okuyacağını söylemiş, üniversiteye kasa ile mi gidecek? Kasa ile bir yere gitmek eziyet.var olan sistemle alalı bir cümle görmedim, laptop önersine de masaüstü önermem absürt bir şeymiş gibi de yansıtmasan güzel olur kardeşim.masaüstün den de yazılım yaparsın ben de masaüstünde yazılım yapıyorum laptopdan çıktığım günden beri şükrediyorum
görmedim lan ben onu asdlkasldasldlaslda vallaArkadaş yazılım okuyacağını söylemiş, üniversiteye kasa ile mi gidecek? Kasa ile bir yere gitmek eziyet.
Oyun oynanmayacak ise D16'lara bakılabilir. Ben oyun oynamayacak kısmını görmemişim. https://www.trendyol.com/huawei/mat...i-p-335912812?boutiqueId=61&merchantId=141868
eğer oyun oynanmayacaksa bu fiyatlarda ideal bir laptop.Arkadaş yazılım okuyacağını söylemiş, üniversiteye kasa ile mi gidecek? Kasa ile bir yere gitmek eziyet.
Oyun oynanmayacak ise D16'lara bakılabilir. Ben oyun oynamayacak kısmını görmemişim. https://www.trendyol.com/huawei/mat...i-p-335912812?boutiqueId=61&merchantId=141868