Neler Yeni

Artic freezer III 360mm icin kasa onerisi lazim

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Iaroslav
artic lf 3 360mm satin almak istiyorum
ama ona uygun kasa bulmak asiri zor birde butcem buyuk degil kasa icin maks 3.5k fln
sivis sogutucu kasanin ust kismana sigmasi lazim anakarttim da atx asus tuf b650 e olucak vrm leri biraz buyuk gibi ama sorun olmaz galiba(umarim)
2 gundur kasa arastiryorum bulabildigim tek duzgun kasa bu ama sigar mi sigmaz mi anlamadim. kasa bu ponos ultra
forumlara bakiyorum kasa oneriolar ama ustunden vakit gectigi icin o kasalar artik bulunmuyor veya lian li kasalar onerilio ama onlar da pahali
kasanin ust tarafi 65mm yukseklikte ve 394mm uzunlugu sigdaracak bir kasa onerisi lazim butce sorun evet siz yinede bildiginz kasayi onerin butcemi artirmaya calisicam sorun olursa

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
515
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
halihazırda kasanız varsa 240mm artic alın onun soğutması daha iyi

Ron Kray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Onur İstikbal
artic lf 3 360mm satin almak istiyorum
ama ona uygun kasa bulmak asiri zor birde butcem buyuk degil kasa icin maks 3.5k fln
sivis sogutucu kasanin ust kismana sigmasi lazim anakarttim da atx asus tuf b650 e olucak vrm leri biraz buyuk gibi ama sorun olmaz galiba(umarim)
2 gundur kasa arastiryorum bulabildigim tek duzgun kasa bu ama sigar mi sigmaz mi anlamadim. kasa bu ponos ultra
forumlara bakiyorum kasa oneriolar ama ustunden vakit gectigi icin o kasalar artik bulunmuyor veya lian li kasalar onerilio ama onlar da pahali
kasanin ust tarafi 65mm yukseklikte ve 394mm uzunlugu sigdaracak bir kasa onerisi lazim butce sorun evet siz yinede bildiginz kasayi onerin butcemi artirmaya calisicam sorun olursa
msi forge 320r bakabilirsin buna bende artic 2 360mm kullanıyorum gayet rahat sığdı üst tarafa

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
lianli o11 dynamic evo alabilirsin. arctic lf2 olanı kullanıyorum çok rahat sığdı.

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Iaroslav
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
buna olur dimi hocam bakayim bende bi
halihazırda kasanız varsa 240mm artic alın onun soğutması daha iyi
suanda kasam sivi sgotucum ve anakartim bile yok sistem topluyorum, 240mm nin sogutcusu nasil daha iyi ya daha kucuk degil mi
msi forge 320r bakabilirsin buna bende artic 2 360mm kullanıyorum gayet rahat sığdı üst tarafa
hmm buna da bakayim hocam tesekurler
lianli o11 dynamic evo alabilirsin. arctic lf2 olanı kullanıyorum çok rahat sığdı.
7.5k of ama kasada cok guzel zaten( fansiz 7.5k hemde yuh ya akvaryum oldugu icinde daha 7 adet fan gerekecek bi 5k daha bulur o zaman 😭)

bkarahis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Bahadır Kara
Cooler master masterbox 600 tg taş gibi kasa

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa
phanteks p500a aynı sogutucuyu bu kasada kullanıyorum

sasamblae

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
316
İsim
asemo boa

Amazon42

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Kerim Ergin
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar :)
Instagram
kerimsins78
Facebook
kerimbey55
Arctic lf2 360mm argb var bende maxima v30 kasaya cuk oturuyor

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
374
İsim
Kağan UĞURLU
buna olur dimi hocam bakayim bende bi

suanda kasam sivi sgotucum ve anakartim bile yok sistem topluyorum, 240mm nin sogutcusu nasil daha iyi ya daha kucuk degil mi

hmm buna da bakayim hocam tesekurler

7.5k of ama kasada cok guzel zaten( fansiz 7.5k hemde yuh ya akvaryum oldugu icinde daha 7 adet fan gerekecek bi 5k daha bulur o zaman 😭)
incehesap indirimlerini takip et 4,5k dan satılıyor. Ben o fiyata almıştım. 7 tane da sl infinity fan aldım 2. el sahibinden üzerinden. Biraz tuzlu oldu ama çok güzel oldu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom