- Reaksiyon skoru
- 970
Ne zaman okula gitsem iğrenç bir hava var okulda. Ne öğretmenler iyi nede başka bir şey. Annem desen sabahtan akşama kadar tek bildiği ders çalış demek. Yazılımcı olmak istiyorum ama daha bugun bile 35 soruluk felsefe sınavına elim kolum bağlı terleyrek giriyorum. Bütün morelim altüst oldu . Ortalamam 20 puan düştü. Matematik favori dersimdi okulada birinci olmuslugum vardı saçma sapan bir hoca yüzünden o hevesim de kaçtı. Cidden iyi öğretmenler de var ama çoğu bitsede gitsem havasında. Artık ne beni motive edecek bir şey var nede gelecek hayalim. Şuan bile okulu bırakmak istiyorum. Anneme soylseyem illa oku diyor sırf felsefeden 65 aldım diye söylemediğini bırakmıyor. Öğretmenin bile gelmediği derste boş boş ddurmqk yerine okuldan çıkıp eve geliyorum annem sanki suç işlemişim gibi beni azarlıyor. Ders çalışıyorum daha çok çalış, çalışıyorum kitap oku , okuyorum , sınavlara çalış, çalışıyorum düşük alıyorum , sen bizi kandırıyorsun ders calismiyorusun diyorlar, yüksek alıyorum bi zahmet diyorlar. Kaç sene takdir aldım ne bir aferin nede başka bir şey dediler. Şimdi teşekkür alcam gibi gözüküyor demediklerini bırakmadılar Ne yapsam gözlerine batıyor. Arkadaş çevrem desen sıfır yazın spora baslicam. Artık tek umudum ülkeden gitmek yalnız bir hayat yaşamak ve yalnız bir şekilde ölmek cidden başka bir şey istemiyorum. Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?