Neler Yeni

Artık oyunlar sarmıyor

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?

cyrexw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
zor durum
hep böyledir ya benimde zamanında gtx660 lı bilgisayarım vardı tüm oyunları oynamak isterdim ama şimdi kralı var oyun bile girmiyorum pc alınca kaçıyor heves eskiden güzeldi oyunların hevesi

xRauf

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
93
İsim
Rauf Emir
Belki oyun harici başka şeylere yönelmen gereklidir.

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hele şükür namazı kılmalısın artık ergenlikten yetişkinliğe hazırlık evresine girmişsin, yani üniversite ve iş, evlilik gibi önemli şeyler düşünmelisin.
Namaz kılmaya çalışıyorum fakat 5 vakit kılamıyorum yaş 20'lerde üniversitedeyim işim de var sayılır ilişkim yok olacağını sanmıyorum bu zamanda evlilik düşünmüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Artık bilgisayarı açıp boş boş arkada video izliyorum başka bir işe yaramıyor podcast açıp telefonda takılıyorum eskiden mc çok oynardım o zamanları çok özlüyorum egg wars survival games vs.

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Tekin Ayber
Namaz kılmaya çalışıyorum fakat 5 vakit kılamıyorum yaş 20'lerde üniversitedeyim işim de var sayılır ilişkim yok olacağını sanmıyorum bu zamanda evlilik düşünmüyorum
O zaman evlilik düşün veya para kazanmaya bak, oyun artık çöp... Hayatını oyun oynayarak zaten kazanamazsın, daha gerçekçi işler ile ilgilen, boşver kendini çocuk sananlar oyunlara gömsünler parayı :) Şahsen ben oyun oynayan veletlere acırım :( Çok şey kaybettiklerinin farkında bile değiller.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,157
İsim
Eşref Tek
Şu an rtx 4060lı bi laptop'a sahibim ama artık hiçbir oyun sarmıyor bundan 6 7 sene önce gt740'lı laptop'umla her oyunu oynamak isterdim şimdi neden böyle olduk?
Ara sıra oyun bitiriyorum ama eskiden ki isteğim olsa şu an bilgisayar yalvarırdı yeter artık diye.

CupOk

80+ Silver
O zaman evlilik düşün veya para kazanmaya bak, oyun artık çöp... Hayatını oyun oynayarak zaten kazanamazsın, daha gerçekçi işler ile ilgilen, boşver kendini çocuk sananlar oyunlara gömsünler parayı :) Şahsen ben oyun oynayan veletlere acırım :( Çok şey kaybettiklerinin farkında bile değiller.
Sen ne anlatıyon birader ya boş yapma

CupOk

80+ Silver
Sen yine kimi ısırmaya çalışıyon, her konuda herkese saldırıyon gene... Tamam işin bu ama abartma, havlama ile yetin bence...
Sanane adamın evlilik hayatından, oyun oynayan adamın hayatından. Halı sahada top oynamak da oyundur evde bi el CS oynamakta. Ne alakası var oyun oynayanlar boş insandır velettir falan.

ASELS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
568
İsim
Tekin Ayber
Sanane adamın evlilik hayatından, oyun oynayan adamın hayatından. Halı sahada top oynamak da oyundur evde bi el CS oynamakta. Ne alakası var oyun oynayanlar boş insandır velettir falan.
Bak böyle eleştirel yazsan kimse sana bi şey demez ama sen eleştirmek yerine hakaret ediyorsun dolayısıyla cevabı hak ediyorsun aynı tonda...

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
evlilik erkek için zor bir şey nafakasıdır düğün zamanı şeytana dönen kadınıdır vs vs say say bitmez allah erkeklerin yardımcısı olsun para kazanıyorum ama insan eğlenmek için bir şeyler arıyor herhalde artık oyunlarda eğlence bulamıyorum otobana çıkıp tur atmak artık sadece tek eğlencem

elemin

80+ Bronze
evlilik erkek için zor bir şey nafakasıdır düğün zamanı şeytana dönen kadınıdır vs vs say say bitmez allah erkeklerin yardımcısı olsun para kazanıyorum ama insan eğlenmek için bir şeyler arıyor herhalde artık oyunlarda eğlence bulamıyorum otobana çıkıp tur atmak artık sadece tek eğlencem
Hocam oyun oynayacak arkadaş çevresi yoksa zaten oyunlar tek başına sıkıcı olur anca hikayeli seviyorsanız keyif verir onun harici online oyunlara alışıksanız tek başınıza oynasanız sarmaz tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,859
Üyeler
172,916
Son üye
MeMaTi_3587
Top Bottom