Komplo teorileriaşı olmamayı neden tercih ederler anlamıyorum mantıklı bir açıklamaları var mıdır acaba?
Merak ettim.Hayır çünkü benim babam doktor annem hemşire ne durumda herşeyini biliyorum ülkede nasıl bir şerefsizlik itlik döndüğünü vs falan.
Hocam komplo teorileri dediğimiz şeylerin dayanakları sağlam değildir. Ayrıca ülkede onca bu konuda uzman insan var onlar bile aşıda seçici olmayın, herhangi bir aşıyı olun diyor18 yaş altındayım yine de kendi fikrimi belirtmek isterim belki de linç yerim ama
aşının uzun vadede etkisini belli değil açıkcası benim kafamı karıştırıyor
Jacques Attali verbatim kitabında günümüz olaylarına benzer yazılar bulunuyor ve aşırı şüphe edici.
"gelecek nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek elbette toplama kampları yaparak ya da katlederek değil,
Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız, aptallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak."
bilmem sizin düşünceleriniz nedir ancak ben şu anlık aşıyı pek mantıklı görmüyorum
Bu biontech diğer aşılardan daha iyi çok az yan etkisi var fakat şöyle sıkıntı var kademeli doz aşı olduktan sonra sıkıntı yaşayanlar var 1 kere olun bitsin diyemem çünkü ektisi azdı .aydınlatır mısınız hocam? Benim pederde oldu aşı ama bir problem çıkmadı çok şükür
Tamam randevuyu alırım cumadan sonra nereye denk gelirsecuma günü başlayacak hocam 18 yaş için
haberi olmayan çocuklar neden yorum yapıyor anlamıyorum.Yaptırmayan cahildir
Doğruyu söyledikleri ne doğru peki ? bizim gibi sıradan insanları kandırmak onlar için hiç de zor değil.Hocam komplo teorileri dediğimiz şeylerin dayanakları sağlam değildir. Ayrıca ülkede onca bu konuda uzman insan var onlar bile aşıda seçici olmayın, herhangi bir aşıyı olun diyor