Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Düşünmüyorum.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
18 yaş altındayım yine de kendi fikrimi belirtmek isterim belki de linç yerim ama
aşının uzun vadede etkisini belli değil açıkcası benim kafamı karıştırıyor
Jacques Attali verbatim kitabında günümüz olaylarına benzer yazılar bulunuyor ve aşırı şüphe edici.
"gelecek nüfusu azaltmak için bir yol aramakla geçecek elbette toplama kampları yaparak ya da katlederek değil,
Onları kendi iyilikleri için olduğuna inandırarak onlardan kurtulacağız, aptallar buna inanacak ve tedavi edilmeleri için yalvaracak."
bilmem sizin düşünceleriniz nedir ancak ben şu anlık aşıyı pek mantıklı görmüyorum
Hocam komplo teorileri dediğimiz şeylerin dayanakları sağlam değildir. Ayrıca ülkede onca bu konuda uzman insan var onlar bile aşıda seçici olmayın, herhangi bir aşıyı olun diyor

TALHA MURAT

80+ Silver
aydınlatır mısınız hocam? Benim pederde oldu aşı ama bir problem çıkmadı çok şükür
Bu biontech diğer aşılardan daha iyi çok az yan etkisi var fakat şöyle sıkıntı var kademeli doz aşı olduktan sonra sıkıntı yaşayanlar var 1 kere olun bitsin diyemem çünkü ektisi azdı .

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,527
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Hocam komplo teorileri dediğimiz şeylerin dayanakları sağlam değildir. Ayrıca ülkede onca bu konuda uzman insan var onlar bile aşıda seçici olmayın, herhangi bir aşıyı olun diyor
Doğruyu söyledikleri ne doğru peki ? bizim gibi sıradan insanları kandırmak onlar için hiç de zor değil.

Top Bottom