Hocam uzun vadede sıkıntı olması aşının işe yaradığını gösteriyor zaten. Sonuçta vücuduna sende üretilemeyen ve damardan zorla bir madde giriş yapmış oluyor.Bu biontech diğer aşılardan daha iyi çok az yan etkisi var fakat şöyle sıkıntı var kademeli doz aşı olduktan sonra sıkıntı yaşayanlar var 1 kere olun bitsin diyemem çünkü ektisi azdı .
Sanmıyorum.18 yaş sınırına indi aşı, olacak mısınız?
Hocam inanmak istediğiniz ne ise ona inanın uzatmıycam...Doğruyu söyledikleri ne doğru peki ? bizim gibi sıradan insanları kandırmak onlar için hiç de zor değil.
Sizin beynlerinizi yıkamışlar siz aşı olcanız çip takcakşwr ugubab bug bugBu arada aşının insanı kısırlaştırdığı falan saçmalık. Kediyi bile kısırlaştırmak 500 600TL. Ayrıca covide yakalanan bir erkeğin sperm sayısı yarıya düşüyor, yani asıl kısırlık sorunu covide yakalanınca ortaya çıkıyor.
TÜRKOVAC
Hayırlı olsun şimdiden, sizler bizim canımızsınız <3Ben bir hekim adayıyım, aşımı vurmak için sabırsızlanıyorum.
Neden aşı olmak kötü neler dönüyormuş?haberi olmayan çocuklar neden yorum yapıyor anlamıyorum.
Tam tersi yan etkiler bazen ölümcüle dönebiliyor bunun garantisi yok ki daha aşı çok hızlı çıktı mutasyon geçiren bir virüs aşının işe yarayıp yaramıyacağı tam belli değil bi mutasyon geçirse bitti.Hocam uzun vadede sıkıntı olması aşının işe yaradığını gösteriyor zaten. Sonuçta vücuduna sende üretilemeyen ve damardan zorla bir madde giriş yapmış oluyor.
Tabii herkes kendinden sorumlu ama ben ek olarak hastalarıma karşı da sorumluyum. O yüzden biontech olmak için sabırsızlanıyorum.bende ayt’den sonra alacağım randevu