Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .
Ağrı kesici bile kullanmıyorum açıkcası. Çünkü hepsi ne kadar vücuda yararlı gibi gelse de, uzun vadede hepsi zararlı. Kesinlikle aşı olmayı düşünmüyorum, aşı olmak isteyenlerin ise kendi tercihleri. Ama biraz araştırsa insanlar bu tıbbi ilaç vs. olaylarını, ağrı kesici dahi olsun kullanmamaya özen gösterirler. Vitamin ve türevlerini ayrı tutuyorum bu konudan.

ben tam tersi artıyor diye duymuştum
Yani o beklenen bir şey, tam olarak arttığını iddia edemeyiz. %5 10luk artışlar her erkeğin hormonal dengesinde olan şeyler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam sinovacın bir geçerliliği var mı dünyada
Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.

100 yıl önce de aşı egzema yapıyor çocukları öldürüyor diye karşı çıkıyorlardı. İlk aşıyı bulan adamı kadere karşı çıkıyor diye astılar. 100 yıl geçti hala aynı şey.
Aşı karşıtları bundan yıllar önce de kızamık hastalığına tedavi bulamamışlardı. Eninde sonunda aşı oldular. Aşı olmayabilirler evet ama "aşı olmayın kobaysınız" cart curt diyenler kafa açıyor o.O2

Kaynağın nedir dostum? Sperm sayılarının düşmediğine yönelik kaynak sunabilirim ben sana çünkü.
Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.

Hayır.
Öyle devamlı dışarıda gezen biri değilim. Sosyal mesafe, maske, temizlik hepsi takıntı derecesinde var.
Kronik hastalığım da yok.
Aşı olmayacağım.

Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.
Tamam kaynağın nedir. Senin kardeşin falan da değilim şu forum üslubunu az düzelt. Ben seni yalanlamadım sadece sordum kaynağın nedir. Okuyayım bilgileneyim.

Bu tür yan etkilerin zaten uzun sürmesi mümkün değil denemez ama çoğunlukla kısa dönem adında 2 hafta olarak max sürer.

Yani o beklenen bir şey, tam olarak arttığını iddia edemeyiz. %5 10luk artışlar her erkeğin hormonal dengesinde olan şeyler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.
%50 ihtimali var galiba vücudun bağışıklık kazanır kazanır kazanmaz öyle kalırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,393
Üyeler
185,720
Son üye
wraithh
Geri