Mehz
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
2 Sene Sonra Olurum18 yaş sınırına indi aşı, olacak mısınız?
2 Sene Sonra Olurum18 yaş sınırına indi aşı, olacak mısınız?
Hocam sinovacın bir geçerliliği var mı dünyada100 yıl önce de aşı egzema yapıyor çocukları öldürüyor diye karşı çıkıyorlardı. İlk aşıyı bulan adamı kadere karşı çıkıyor diye astılar. 100 yıl geçti hala aynı şey.
Yani o beklenen bir şey, tam olarak arttığını iddia edemeyiz. %5 10luk artışlar her erkeğin hormonal dengesinde olan şeyler.ben tam tersi artıyor diye duymuştum
Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.Hocam sinovacın bir geçerliliği var mı dünyada
Aşı karşıtları bundan yıllar önce de kızamık hastalığına tedavi bulamamışlardı. Eninde sonunda aşı oldular. Aşı olmayabilirler evet ama "aşı olmayın kobaysınız" cart curt diyenler kafa açıyor100 yıl önce de aşı egzema yapıyor çocukları öldürüyor diye karşı çıkıyorlardı. İlk aşıyı bulan adamı kadere karşı çıkıyor diye astılar. 100 yıl geçti hala aynı şey.
Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.Kaynağın nedir dostum? Sperm sayılarının düşmediğine yönelik kaynak sunabilirim ben sana çünkü.
Tamam kaynağın nedir. Senin kardeşin falan da değilim şu forum üslubunu az düzelt. Ben seni yalanlamadım sadece sordum kaynağın nedir. Okuyayım bilgileneyim.Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.
Bu tür yan etkilerin zaten uzun sürmesi mümkün değil denemez ama çoğunlukla kısa dönem adında 2 hafta olarak max sürer.Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.
%50 ihtimali var galiba vücudun bağışıklık kazanır kazanır kazanmaz öyle kalırsınYani o beklenen bir şey, tam olarak arttığını iddia edemeyiz. %5 10luk artışlar her erkeğin hormonal dengesinde olan şeyler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.
Biontech'in koruyuculuğu daha mı fazla hocam?Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.
%90'ın üstündeBiontech'in koruyuculuğu daha mı fazla hocam?