Neler Yeni

Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Ağrı kesici bile kullanmıyorum açıkcası. Çünkü hepsi ne kadar vücuda yararlı gibi gelse de, uzun vadede hepsi zararlı. Kesinlikle aşı olmayı düşünmüyorum, aşı olmak isteyenlerin ise kendi tercihleri. Ama biraz araştırsa insanlar bu tıbbi ilaç vs. olaylarını, ağrı kesici dahi olsun kullanmamaya özen gösterirler. Vitamin ve türevlerini ayrı tutuyorum bu konudan.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
ben tam tersi artıyor diye duymuştum
Yani o beklenen bir şey, tam olarak arttığını iddia edemeyiz. %5 10luk artışlar her erkeğin hormonal dengesinde olan şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam sinovacın bir geçerliliği var mı dünyada
Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
100 yıl önce de aşı egzema yapıyor çocukları öldürüyor diye karşı çıkıyorlardı. İlk aşıyı bulan adamı kadere karşı çıkıyor diye astılar. 100 yıl geçti hala aynı şey.
Aşı karşıtları bundan yıllar önce de kızamık hastalığına tedavi bulamamışlardı. Eninde sonunda aşı oldular. Aşı olmayabilirler evet ama "aşı olmayın kobaysınız" cart curt diyenler kafa açıyor o.O2

TALHA MURAT

80+ Silver
Kaynağın nedir dostum? Sperm sayılarının düşmediğine yönelik kaynak sunabilirim ben sana çünkü.
Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.

Akın Taşkan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayır.
Öyle devamlı dışarıda gezen biri değilim. Sosyal mesafe, maske, temizlik hepsi takıntı derecesinde var.
Kronik hastalığım da yok.
Aşı olmayacağım.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bak kardeşim ilkde değil fazla doz aşısı olduğunda nadir gözülebiliyor ama etkisi zaten kısa.
Tamam kaynağın nedir. Senin kardeşin falan da değilim şu forum üslubunu az düzelt. Ben seni yalanlamadım sadece sordum kaynağın nedir. Okuyayım bilgileneyim.

TALHA MURAT

80+ Silver
Bu tür yan etkilerin zaten uzun sürmesi mümkün değil denemez ama çoğunlukla kısa dönem adında 2 hafta olarak max sürer.

Ariseks

80+ Gold
Yani o beklenen bir şey, tam olarak arttığını iddia edemeyiz. %5 10luk artışlar her erkeğin hormonal dengesinde olan şeyler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok tartışılıyor. Hiç olmamaktan iyidir ama koruyuculuğu çok düşük.
%50 ihtimali var galiba vücudun bağışıklık kazanır kazanır kazanmaz öyle kalırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,743
Üyeler
163,712
Son üye
efefiber
Top Bottom