Vitor Pereira
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Sinovac, sputnik ve turcovac aşısı asla olmam. BionTech aşısı olmayı düşünüyorum.
Knk hangi yan etkisi ateş falan oluyor 1000 de 1 sıkıntı çıkıyorYan etkilerinden korkuyorlar.
5 yıl sonra ne olacağını biliyormuyuz ? Bunu ben demedim, sağlık bakanı mRNA aşıların uzun vadede yan etkisinin bilinmediği için sinovac aşıların alındığını açıklamıştı.Knk hangi yan etkisi ateş falan oluyor 1000 de 1 sıkıntı çıkıyor
Mrna aşılarının içindeki mrna nükleik asitleri 4. 5. Günde vücudun tarafından parçalanarak yok ediliyor.5 yıl sonra ne olacağını biliyormuyuz ? Bunu ben demedim, sağlık bakanı mRNA aşıların uzun vadede yan etkisinin bilinmediği için sinovac aşıların alındığını açıklamıştı.
Bilgi için sağolun. Sağlık bakanınında eğer doğruysa bu bilgiyi bildiğini düşünüyorum ama Sağlık bakanımızda uzun vadede etkilerinin bilinmediğini söyledi.Mrna aşılarının içindeki mrna nükleik asitleri 4. 5. Günde vücudun tarafından parçalanarak yok ediliyor.
20 yıldır mrna aşıları için uğraşılıyor.
Ha yine de olmayabilirsiniz dediğim gibi sizin tercihiniz ama bilgiyi vermek istedim.
E sinovac ol o zaman sevmediysen mantıklı gelimiyorsa mrna5 yıl sonra ne olacağını biliyormuyuz ? Bunu ben demedim, sağlık bakanı mRNA aşıların uzun vadede yan etkisinin bilinmediği için sinovac aşıların alındığını açıklamıştı.
Niye agresifleştin bir anda. Belki aşı olmak istemiyorumE sinovac ol o zaman sevmediysen mantıklı gelimiyorsa mrna
Sağlık bakanımız çinden aldığı propaganda malzemesini bize sattı başta. Çin'in aşısının dsö ve fda'dan onay alması Çin'e dolaylı yoldan da bize güven verecekti ama bu açıklamaları biontech kötü olarak algılandı. En başından itibaren bilim insanları kendilerini uyardılar.Bilgi için sağolun. Sağlık bakanınında eğer doğruysa bu bilgiyi bildiğini düşünüyorum ama Sağlık bakanımızda uzun vadede etkilerinin bilinmediğini söyledi.
Olma kardeşim ne agresifliği fikir veriyoz. Ben oldum ölmedik 5 yıl bekle ben ölmezsem sende olursun.Niye agresifleştin bir anda. Belki aşı olmak istemiyorum
Şunu ekleyeyim şu an yeni yapılan binaların çoğunda yeni yeni teknolojiler kullanılıyor. Bilim çerçevesinde geleceği tartışılıyor ve uygulanıyor binalarda. 5 yıl sonra 10 yıl sonra ne olacağını bilemiyoruz ama rahatlıkla tahmin ediyoruz. Bilimde kesinlik olmadığından ben sana 5 yıl sonra ne sinovac ne de biontech için bir şey diyemem her ne kadar bu mrna aşıları 4. Günde yok ediliyor olsa bile. Sadece bilgilerimizle ölçüyoruz ve bir şey olmayacağının kanaatini getiriyoruz.Sağlık bakanımız çinden aldığı propaganda malzemesini bize sattı başta. Çin'in aşısının dsö ve fda'dan onay alması Çin'e dolaylı yoldan da bize güven verecekti ama bu açıklamaları biontech kötü olarak algılandı. En başından itibaren bilim insanları kendilerini uyardılar.
Ne alaka sizin vücudunuz ile onun vücudu aynı mı ? :dOlma kardeşim ne agresifliği fikir veriyoz. Ben oldum ölmedik 5 yıl bekle ben ölmezsem sende olursun.
ehehheheNe alaka sizin vücudunuz ile onun vücudu aynı mı ? :d