stereohearts
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 16,600
Evimden 3 kişi çin aşısı olduçin aşısı vurunan varmı acıtıyor mu?
Güncellemeler gelecek kardeşim az sabret bill gatesin windowsu kurtaracak sakin .ooo o zaman yaptırırım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
windows 7 si yok mu ya onun![]()
istesem de olamam yakın zamanda korona oldum18 yaş sınırına indi aşı, olacak mısınız?
Olmamanıza saygıyla karşılıyorum ufacık bir bilgi vereceğim : faz 3 biteli 7 ay oluyor. Olmamak size kalmış dediğim gibi sadece bilginizi düzeltmel istedim.Sahsım olarak eleştirmek gerekirse faz 3 , faz 4 ve faz 5 aşamaları onaylanmadığı sürece ve üzerinden en az 3 yıl geçmediği sürece yaptırmayacağım
上帝他上帝们的问题是什么?Evimden 3 kişi çin aşısı oldu
Bence su verdiler bizimkilere
Biontechte 2 gün kol ağrısı yapıyor.
Babamın aşı hakkı var 45mi 50 yaşında mı ne ama çok kronik rahatsızlığı var yaptırmicam diyor belki sinovac diyorBu arada kronik rahatsızlığınız varsa doktorunuza danışın ve kesinlikle olun. 24 yaş altında kronik hastalığı olanları affetmiyor bu virüs.
Ayrıca 23 yaşındaki kuzenim enfekte oldu
Üstünden 11 ay geçti hala covide bağlı aritmi sürüyor. Sürekli korku içindeyiz, dikkatli olun yani long covid çok sinir bozucu...
3 yıl sonra korona biter zatenSahsım olarak eleştirmek gerekirse faz 3 , faz 4 ve faz 5 aşamaları onaylanmadığı sürece ve üzerinden en az 3 yıl geçmediği sürece yaptırmayacağım