Aşı yaptıracak mısınız?

Aşı yaptıracak mısınız?

• Oy kullanan toplam üye
    247
  • Anket kapatıldı .
Doktor seni yeterince bilgilendirmediyse ve bir komplikasyon gerçek çkleşirse doktor sorumludur. Bu da sözlü onamdır.
Hadi ya sözlü onam mı güldür me beni ? ilk defa sözlü onam diye bir şey duyuyorum komiksin :D

Aşıların artık ne sonuçlar vereceği çoğunlukla biliniyor.Bu aşılar pandemi süresinde bulunmadı.Hali hazırda kanser için denenen aşılar virüse karşı denendi bütün FAZ çalışmalarını tamamladı,ardından 3-4 kere aşıların güvenli olup olmadığına dair dünya çapında testler yapıldı.İlk aşıyı vurulan insanlar bir kaç ay gözlemlendi ve sorun çıkmadı.Uzun vadede ne yapacakları Ocak ayında belli değildi.Şuan artık belli.Ciddi bir ilaç içiyorken bile bu tür şeyleri imzalaman gerek.Bütün aşılarda da böyle.Penisilin,zatürre,grip aşılarında bile imza atılması için form var ama bu kişiye sorulmuyor.

Pardon biliniyor mu aşıların hepsi nerden baksan çıkalı 8 hadi diyelim en fazla 9 ay 9 ay nedir ya göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor

20 yaş altı aşı olmayacak :D?

Hadi ya sözlü onam mı güldür me beni ? ilk defa sözlü onam diye bir şey duyuyorum komiksin :D

Pardon biliniyor mu aşıların hepsi nerden baksan çıkalı 8 hadi diyelim en fazla 9 ay 9 ay nedir ya göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor
Aşıların tarihine bak bu aşıların.Şuan kullanılan aşıların hepsi pandemiden önce başka hastalık için kullanılıyordu.Pandemi başında virüse karşı test etmeye başladılar üstünden 1.5 yıl geçti neredeyse.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

20 yaş altı aşı olmayacak :D?
10-12 yaşa kadar aşılama olucak.

Hasta haklarından bihaber
Gerçekten tartışmayacağım çok yordunuz. Aşı olmuyorsanız da propaganda yapmayın tek ricam.

10-12 yaşa kadar aşılama olucak
Kesin değil.

Hangi aşının bitmiş belgesini göster
Peki atayım

Aşıların tarihine bak bu aşıların.Şuan kullanılan aşıların hepsi pandemiden önce başka hastalık için kullanılıyordu.Pandemi başında virüse karşı test etmeye başladılar üstünden 1.5 yıl geçti neredeyse.

10-12 yaşa kadar aşılama olucak.
Kim dedi? Ben öyle bir şey duymadım?
Neyse ben olmayacağım zaten benim için sıkıntı değil :D

Dinimizde söyleniyor bu.Müslümansan buna karşı gelmezsin.
Dinimde doğadaki bitkilerin her şeye deva olduğu yazmıyor. Müslümanım ve şarlatanlığa karşı geliyorum.

Zaten evden çıktığım yok. Corona kapma ihtimalim çok düşük. Boşu boşuna vücuduma ilaç sokmak istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,735
Üyeler
185,312
Son üye
Veyis18
Geri