Enver Paşa
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Fahrettin Koca yüzünden aşıya güvenimi kaybettim. Olmayı düşünmüyorum.
çip ne alaka aşının zararlarından bahsediyorum hemde aşıdan ölnelerden aşı firmaları sorumlu değilHangi bilim adamları? Dostum konuşurken kaynak göstereceksin. Biz nerden bilelim kivinin testinin pozitif çıktığını. Kulaktan dolma bilgilerle yaşıyorsunuz. Aşı test edilmiş ve güvenilir bir şeydir. Yoksa siz de ''aşıda çip var yaptırmayın'' diyen tayfadan mısın?
!! fast food !! nerden çıkardın bunuHergün farklı farklı yerlerden Fast food yiyen dinozorlar toplanmış "aşıya güvenmiyorum" diyor. Aynen.
Aşı öldürmez kardeşim. Yan etki yapar. Neredeyse her ilaç yan etki yapar. Bu normal bir şey. Ayrıca hiçbir bilimsel makale aşı zararlıdır diye bir şey demedi. 33 bin vakada yoğun bakımda olanların sayısı 5-6 bin civarı iken, 25 bin vakada 500-600. Yoğun bakımda kalanların da neredeyse çoğu aşısız. Kaynak bırakıyorum;çip ne alaka aşının zararlarından bahsediyorum hemde aşıdan ölnelerden aşı firmaları sorumlu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:
!! fast food !! nerden çıkardın bunu
Aşıların güvenli olması için en az 3 yıl test edilmesi gerekiyor !!!
DSÖ bile maskenin koronadan korumadığını etkisi olmadığı maskenin kullanmanın gerek olmadığı ile ilgili açıklaması bile var
O da dert değil ya normalaşı iğneleri çok ince diye biliyorum acı yaratmıyor vurulduktan sonra kolun ağrıyor sadece
Anladım kolumu serbest bırakırım ya6 Mart. Randevu aldım gittim yapmadılar. Mhrs'yi arayınca canlı bir insan çıkıyor mu? Ona göre bir sorayım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gözünü sık ama sakın kolunu sıkma ilaç tam girmez 2. Kez olursun
18e gelmedi mi?Yaptırmadım, sıra gelsin sonuna kadar olacağım her türlü öleceksem İnsanlık nam-ı'na faydalı olarak ölmeyi yeğlerim.
Geçen cumartesi olmuştum.Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
Aşı vücuttan 1 haftada atılıyor? Uzun vadede bir etkisi YOKUzun vadede etkisini bilmiyorum ve aşı yaşı 15'e düşürülmüş sanırım ben de şu an aşı olabiliyorum (16 yaşındayım).
Açıkcası ileride ne tür etkisi olacağını bilmediğimden pek olma taraftarı değilim.
Gribin adı bundan sonra koronaGribin adı olmuş korona