şahin doğan
80+ Platinum
mecbur değilizYaptırdım çünkü mecburuz
mecbur değilizYaptırdım çünkü mecburuz
neye gore uzman olmadıgını dusunuyorsun senın tvlerde ızledıgın uzmanlar bılgısız demıyorum dıkkatını cekerım bır takım kısılerın ızın verdıgı kısıler ve sen onları ızlıyorsun ası ıle aksını soylıyebılıcek bırını tv karsısına cıkarmazlar ..Uzman olanların içerisinde aşı karşıtı olanlar var ben o kişilerin bilgi konusunda uzman olmadığını düşünüyorum. Yazdıklarımı okuyup araştırırsan aşıların falan ne olduğunu nasıl geliştiğini öğrenirsen tehlikeli olabilmesinin çok düşük olduğunu öğrenirsin. Tehlikeli aşı tam onay almaz.
Mecbursun. Bende böyle diyordum ama mecbursun. Virüs çin'de çıktı ve şuan orada virüs yok denecek kadar az çünkü insanlar aşılarından maskesine kadar uydu kurallara. İnsanlar maskesiz rahat rahat gezip tozup dolaşıp partilere gidiyor. Türkiye gibi sorumsuz bir ülkede senin gibi insanlar oldukça bir şeyler değişmeyecek.mecbur değiliz
owwww ağırdı böyle düşünmen üzücüMecbursun. Bende böyle diyordum ama mecbursun. Virüs çin'de çıktı ve şuan orada virüs yok denecek kadar az çünkü insanlar aşılarından maskesine kadar uydu kurallara. İnsanlar maskesiz rahat rahat gezip tozup dolaşıp partilere gidiyor. Türkiye gibi sorumsuz bir ülkede senin gibi insanlar oldukça bir şeyler değişmeyecek.
Okul değil ki bir tek sen sinema, kafe, avm, toplu taşıma, şehirler arası yolculuk, konser ve bir sürü şey için yaptırmak zorundasın. Bazı liseler hatta bir çok lise aşı olup olmadığını soruyor. PCR okul için şimdilik öğrencilere zorunlu olmayabilir fakat ailen aşı olmadıysa yaptırmak zorunda. Herhangi bir yere girmek içinde en fazla 48 saat önce ki test sonucun olması zorunda.O PCR üni ve MEB çalışanları için zorunlu 12 ye gidenler için vs değil
Her uzman seviyesi aynı mı? Her öğretmen seviyesi aynı mı? Her doktor seviyesi aynı mı? Profesör farklı uzman farklı binlerce hatta belki de on binlerce uzman doktor var fakat profesör o kadar fazla yok. Profesör ile uzman arasında dağlar kadar fark var. Her uzman olan kişi uzman olmuyor öyle.neye gore uzman olmadıgını dusunuyorsun senın tvlerde ızledıgın uzmanlar bılgısız demıyorum dıkkatını cekerım bır takım kısılerın ızın verdıgı kısıler ve sen onları ızlıyorsun ası ıle aksını soylıyebılıcek bırını tv karsısına cıkarmazlar ..
Şöyle düşün virüsten korkup korkmaman önemli değil virüs sende ciddi mutasyona uğrayabilir ve ciddi mutasyona uğrarsa aşılar da etki etmeyebilir 8 milyar insano tehlikeye atmak çok kötü bir şey. Onca insanın ciddi hastalığı var ve virüsten etkilenmemek için aşı oluyorlar.ben olmayı pek düşünmüyorum ailemden herkes oldu bende virüsten pek korkmuyorum açıkcası ama bi tarafımda olma taraftarı
Neden yaptırmıyorsun?Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
Bugün amcamı kaybettim aşısızben olmayı pek düşünmüyorum ailemden herkes oldu bende virüsten pek korkmuyorum açıkcası ama bi tarafımda olma taraftarı
Ailemde babam yaptirdiOkul değil ki bir tek sen sinema, kafe, avm, toplu taşıma, şehirler arası yolculuk, konser ve bir sürü şey için yaptırmak zorundasın. Bazı liseler hatta bir çok lise aşı olup olmadığını soruyor. PCR okul için şimdilik öğrencilere zorunlu olmayabilir fakat ailen aşı olmadıysa yaptırmak zorunda. Herhangi bir yere girmek içinde en fazla 48 saat önce ki test sonucun olması zorunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Her uzman seviyesi aynı mı? Her öğretmen seviyesi aynı mı? Her doktor seviyesi aynı mı? Profesör farklı uzman farklı binlerce hatta belki de on binlerce uzman doktor var fakat profesör o kadar fazla yok. Profesör ile uzman arasında dağlar kadar fark var. Her uzman olan kişi uzman olmuyor öyle.
yaptırmamak söz konusu olmaz bence , yakında kısıtlama gelir aşı olmayan şunu bunu yapamaz diye ama gelmeyedebilir benim düşüncem geliceği yönünde herkes aşı olmalı yani olan insanlara haksızlık gibi geliyor bana bende yaptırmıcaktım bu yüzden yaptımAşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da