Neler Yeni

Aşı yaptırdınız mı? Yaptıracak mısınız?

Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Ramazan
İlgilendiği Kategoriler
Gaming laptop
Yaptırdım.

HAYALETT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
oğuzhan demirhan
Uzman olanların içerisinde aşı karşıtı olanlar var ben o kişilerin bilgi konusunda uzman olmadığını düşünüyorum. Yazdıklarımı okuyup araştırırsan aşıların falan ne olduğunu nasıl geliştiğini öğrenirsen tehlikeli olabilmesinin çok düşük olduğunu öğrenirsin. Tehlikeli aşı tam onay almaz.
neye gore uzman olmadıgını dusunuyorsun senın tvlerde ızledıgın uzmanlar bılgısız demıyorum dıkkatını cekerım bır takım kısılerın ızın verdıgı kısıler ve sen onları ızlıyorsun ası ıle aksını soylıyebılıcek bırını tv karsısına cıkarmazlar ..

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,850
İsim
Can BOZKURT
mecbur değiliz
Mecbursun. Bende böyle diyordum ama mecbursun. Virüs çin'de çıktı ve şuan orada virüs yok denecek kadar az çünkü insanlar aşılarından maskesine kadar uydu kurallara. İnsanlar maskesiz rahat rahat gezip tozup dolaşıp partilere gidiyor. Türkiye gibi sorumsuz bir ülkede senin gibi insanlar oldukça bir şeyler değişmeyecek.

şahin doğan

80+ Platinum
Mecbursun. Bende böyle diyordum ama mecbursun. Virüs çin'de çıktı ve şuan orada virüs yok denecek kadar az çünkü insanlar aşılarından maskesine kadar uydu kurallara. İnsanlar maskesiz rahat rahat gezip tozup dolaşıp partilere gidiyor. Türkiye gibi sorumsuz bir ülkede senin gibi insanlar oldukça bir şeyler değişmeyecek.
owwww ağırdı böyle düşünmen üzücü
dediğin gibi türkiye sorumsuz ise burda benim suçum ne ? aşı yaptırmak zorunlu değil bunun kararını ben veririm sen değil.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
O PCR üni ve MEB çalışanları için zorunlu 12 ye gidenler için vs değil
Okul değil ki bir tek sen sinema, kafe, avm, toplu taşıma, şehirler arası yolculuk, konser ve bir sürü şey için yaptırmak zorundasın. Bazı liseler hatta bir çok lise aşı olup olmadığını soruyor. PCR okul için şimdilik öğrencilere zorunlu olmayabilir fakat ailen aşı olmadıysa yaptırmak zorunda. Herhangi bir yere girmek içinde en fazla 48 saat önce ki test sonucun olması zorunda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

neye gore uzman olmadıgını dusunuyorsun senın tvlerde ızledıgın uzmanlar bılgısız demıyorum dıkkatını cekerım bır takım kısılerın ızın verdıgı kısıler ve sen onları ızlıyorsun ası ıle aksını soylıyebılıcek bırını tv karsısına cıkarmazlar ..
Her uzman seviyesi aynı mı? Her öğretmen seviyesi aynı mı? Her doktor seviyesi aynı mı? Profesör farklı uzman farklı binlerce hatta belki de on binlerce uzman doktor var fakat profesör o kadar fazla yok. Profesör ile uzman arasında dağlar kadar fark var. Her uzman olan kişi uzman olmuyor öyle.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
ben olmayı pek düşünmüyorum ailemden herkes oldu bende virüsten pek korkmuyorum açıkcası ama bi tarafımda olma taraftarı
Şöyle düşün virüsten korkup korkmaman önemli değil virüs sende ciddi mutasyona uğrayabilir ve ciddi mutasyona uğrarsa aşılar da etki etmeyebilir 8 milyar insano tehlikeye atmak çok kötü bir şey. Onca insanın ciddi hastalığı var ve virüsten etkilenmemek için aşı oluyorlar.

sbaran21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sefer Baran Demir
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
Neden yaptırmıyorsun?

ben olmayı pek düşünmüyorum ailemden herkes oldu bende virüsten pek korkmuyorum açıkcası ama bi tarafımda olma taraftarı
Bugün amcamı kaybettim:) aşısız

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,304
İsim
Bilal Tepe
Okul değil ki bir tek sen sinema, kafe, avm, toplu taşıma, şehirler arası yolculuk, konser ve bir sürü şey için yaptırmak zorundasın. Bazı liseler hatta bir çok lise aşı olup olmadığını soruyor. PCR okul için şimdilik öğrencilere zorunlu olmayabilir fakat ailen aşı olmadıysa yaptırmak zorunda. Herhangi bir yere girmek içinde en fazla 48 saat önce ki test sonucun olması zorunda.

Her uzman seviyesi aynı mı? Her öğretmen seviyesi aynı mı? Her doktor seviyesi aynı mı? Profesör farklı uzman farklı binlerce hatta belki de on binlerce uzman doktor var fakat profesör o kadar fazla yok. Profesör ile uzman arasında dağlar kadar fark var. Her uzman olan kişi uzman olmuyor öyle.
Ailemde babam yaptirdi

Muhammed100192

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Muhammed
Aşı yaptırdınız mı beyler ya da yaptırmadınız mı ? (sorma sebebim ne kadar kişi yaptırmış ve sizlerin düşüncelerini almak istiyorum)
ben yaptırmadım ve yaptırmıyacam da
yaptırmamak söz konusu olmaz bence , yakında kısıtlama gelir aşı olmayan şunu bunu yapamaz diye ama gelmeyedebilir benim düşüncem geliceği yönünde herkes aşı olmalı yani olan insanlara haksızlık gibi geliyor bana bende yaptırmıcaktım bu yüzden yaptım

Top Bottom