Neler Yeni

Aşırı derecede mutsuzum

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Oyun bağımlılığını atmak için iyi bir yol. Ayrıca ilham veren ve ufkunu genişleten şeyler, kitap okumak gibi.
Hocam oyunu bırakmak gerçekten benim için çok zor bir şey. 12 yıllık bir alışkanlıktan bahsediyoruz. Gerçekten bunu yapsam mutlu olur muyum?

Marshal

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Hocam oyunu bırakmak gerçekten benim için çok zor bir şey. 12 yıllık bir alışkanlıktan bahsediyoruz. Gerçekten bunu yapsam mutlu olur muyum?
Oyunu komple bırakmaktan bahsetmiyorum. Oyunlar da insana çok şey katar fakat bağımlılık seviyesinde olması faydadan çok zarar verir. Boş vaktinin belli bir kısmını oyuna ayıracak şekilde kendini alıştırman daha iyi olur. Fakat ilk etapta hiç oynamayacaksın ki bağımlılığını atabilesin. TF2'yi hiç oynamayacaksın. Oynarsan kurtulamazsın. Ve evet gerçekten mutlu olursun bunu yaparsan.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Bu o kadar kolay olmaz ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 hafta boyunca dışarıya çık demişsin de ne yapacağım dışarda? Arkadaşım yok.
Bir şey yap demedim zaten. Çık biraz çimene dokun ve dışarıda da bir hayat olduğunu fark et. Ardından da dediklerimi yap. Dışarda sadece otursan da olur.

grasdiyas

80+ Silver
Bıktım artık bunu yapmaktan.

Bileklerim incecik hiç bir iş yapamam ben.

Öncelikle 18 yaşında bile değilim daha. Yani çalışmam mümkün değil. Dizi yada film izleme işini anlamış değilim. Neden herkes dizi yada film izle diyor. İzleyince tam olarak ne oluyor?

Öncelikle 18 yaşında bile değilim daha. Yani çalışmam mümkün değil. Dizi yada film izleme işini anlamış değilim. Neden herkes dizi yada film izle diyor. İzleyince tam olarak ne oluyor?

Şu kodlamayı insanlar nasıl öğreniyor anlamak zor.
ne desem bilemedim ancak hakaret olarak demiyorum azcık kafanı çalıştırmaya çalış dikkat dağınıklığın varsa doktora görün film dizi izle dememizin sebebi oyundan uzak durman için farklı bi uğraş olarak

dışarıya çıkman için arkadaşa ihtiyacın yok onca tek başına gezen insan var mesela avm ye gidip mediamark ta telefonları felan incele bunun gibi farklı aktiviteler bul

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Bir şey yap demedim zaten. Çık biraz çimene dokun ve dışarıda da bir hayat olduğunu fark et. Ardından da dediklerimi yap. Dışarda sadece otursan da olur.
Neyse 4 yıl sonra yaparım artık. Ya da hiç yapmam. Asla evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Eğer sürekli evde durmaya ve yanlızlığa alışırsam iyi olur.

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Neyse 4 yıl sonra yaparım artık. Ya da hiç yapmam. Asla evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Eğer sürekli evde durmaya ve yanlızlığa alışırsam iyi olur.
Fena ezikçe bir düşünce.

Exercitus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Aytuğ Zeyrek
Fena ezikçe bir düşünce.
Yapacak bir şey yok ama başka. Direk düşünce yapım uymuyor diğer insanlar gibi olmaya. Evlenmek, çocuk sahibi olmak falan bana saçma geliyor. Mesela diğer insanların güldüğü şeylere bile gülemiyorun. Direk topluma zıt olarak doğmuşum sanki.

Son düzenleme:
Top Bottom