- Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki neden dizi yada film izle dediniz?Kardeşim kolay değil zaten kendini motive etmen lazım bir şekilde. Ne kolay ki bu hayatta.
Peki neden dizi yada film izle dediniz?Kardeşim kolay değil zaten kendini motive etmen lazım bir şekilde. Ne kolay ki bu hayatta.
Oyun bağımlılığını atmak için iyi bir yol. Ayrıca ilham veren ve ufkunu genişleten şeyler, kitap okumak gibi.Peki neden dizi yada film izle dediniz?
Hocam oyunu bırakmak gerçekten benim için çok zor bir şey. 12 yıllık bir alışkanlıktan bahsediyoruz. Gerçekten bunu yapsam mutlu olur muyum?Oyun bağımlılığını atmak için iyi bir yol. Ayrıca ilham veren ve ufkunu genişleten şeyler, kitap okumak gibi.
Oyunu komple bırakmaktan bahsetmiyorum. Oyunlar da insana çok şey katar fakat bağımlılık seviyesinde olması faydadan çok zarar verir. Boş vaktinin belli bir kısmını oyuna ayıracak şekilde kendini alıştırman daha iyi olur. Fakat ilk etapta hiç oynamayacaksın ki bağımlılığını atabilesin. TF2'yi hiç oynamayacaksın. Oynarsan kurtulamazsın. Ve evet gerçekten mutlu olursun bunu yaparsan.Hocam oyunu bırakmak gerçekten benim için çok zor bir şey. 12 yıllık bir alışkanlıktan bahsediyoruz. Gerçekten bunu yapsam mutlu olur muyum?
Bir şey yap demedim zaten. Çık biraz çimene dokun ve dışarıda da bir hayat olduğunu fark et. Ardından da dediklerimi yap. Dışarda sadece otursan da olur.Bu o kadar kolay olmaz ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 hafta boyunca dışarıya çık demişsin de ne yapacağım dışarda? Arkadaşım yok.
ne desem bilemedim ancak hakaret olarak demiyorum azcık kafanı çalıştırmaya çalış dikkat dağınıklığın varsa doktora görün film dizi izle dememizin sebebi oyundan uzak durman için farklı bi uğraş olarakBıktım artık bunu yapmaktan.
Bileklerim incecik hiç bir iş yapamam ben.
Öncelikle 18 yaşında bile değilim daha. Yani çalışmam mümkün değil. Dizi yada film izleme işini anlamış değilim. Neden herkes dizi yada film izle diyor. İzleyince tam olarak ne oluyor?
Öncelikle 18 yaşında bile değilim daha. Yani çalışmam mümkün değil. Dizi yada film izleme işini anlamış değilim. Neden herkes dizi yada film izle diyor. İzleyince tam olarak ne oluyor?
Şu kodlamayı insanlar nasıl öğreniyor anlamak zor.
Neyse 4 yıl sonra yaparım artık. Ya da hiç yapmam. Asla evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Eğer sürekli evde durmaya ve yanlızlığa alışırsam iyi olur.Bir şey yap demedim zaten. Çık biraz çimene dokun ve dışarıda da bir hayat olduğunu fark et. Ardından da dediklerimi yap. Dışarda sadece otursan da olur.
Fena ezikçe bir düşünce.Neyse 4 yıl sonra yaparım artık. Ya da hiç yapmam. Asla evlenmeyi düşünmüyorum zaten. Eğer sürekli evde durmaya ve yanlızlığa alışırsam iyi olur.
Yapacak bir şey yok ama başka. Direk düşünce yapım uymuyor diğer insanlar gibi olmaya. Evlenmek, çocuk sahibi olmak falan bana saçma geliyor. Mesela diğer insanların güldüğü şeylere bile gülemiyorun. Direk topluma zıt olarak doğmuşum sanki.Fena ezikçe bir düşünce.