Aşırı zayıfım ne yapmam gerekli?

N1GHT

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
384
Arkadaşlar selam. 16 yaşındayım, boyum ortalama 170 civarı. 45 kiloyum belki o kadar bile olmayabilir tartılmayalı uzun zaman oldu. Bir deri bir kemiğim, güç desen yok, fizik desen yok. Ne yapmalıyım, nasıl beslenmeliyim, spora başlamalı mıyım? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.

O kiloyla fizik kazanmak çok zor dostum. Önce youtube dan yapabileceğin kilo aldıracak Shake videolarına bak kilo alınca yavaştan spor yapmaya başla

Arkadaşlar selam. 16 yaşındayım, boyum ortalama 170 civarı. 45 kiloyum belki o kadar bile olmayabilir tartılmayalı uzun zaman oldu. Bir deri bir kemiğim, güç desen yok, fizik desen yok. Ne yapmalıyım, nasıl beslenmeliyim, spora başlamalı mıyım? Deneyimli arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.
19 a kadar dayan askerden muah olduktan sonra kilo al :D

Sağlıksız beslenmeden kilo almaya çalış. Öğün sayını arttır. Ya da tek öğünde yediğin miktarı arttır. Yağ yakacak aktivitelerden elinden geldiğince uzak dur.

cici bebe süt muz karıstır iç her aksam yatarken 4-5 tane at cicibebeden

cici bebe süt muz karıstır iç her aksam yatarken 4-5 tane at cicibebeden
Hocam onu bende duymuştum tam olarak nasıl yapmak gerekiyor ne kadar süt ve kaç ml

Hocam onu bende duymuştum tam olarak nasıl yapmak gerekiyor ne kadar süt ve kaç ml
yatmadan önce bir şeyler yersen boyun uzamaz insülin büyüme hormonu salgılanmasını engeller

yatmadan önce bir şeyler yersen boyun uzamaz insülin büyüme hormonu salgılanmasını engeller
Hocam boyum zaten yeterince uzun ben kilo alma konusunda sormuştum. Boyum 182cm kilom 62kg

Hocam boyum zaten yeterince uzun ben kilo alma konusunda sormuştum. Boyum 182cm kilom 62kg
yatmadan önce yemek yemek kilo aldırır doğru bir bilgi ama neden boyunun dahada uzamasını istemiyorsun onu anamadım

yatmadan önce yemek yemek kilo aldırır doğru bir bilgi ama neden boyunun dahada uzamasını istemiyorsun onu anamadım
Yetmez mi hocam 182 daha üstü iyi olmaz bence yaşımda 17

benim yaş 15 boy 182 ben dahada uzatmaya çalışıyorum
O da iyiymiş hocam ama bana yeter gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan daha çok kilo almaya çalışıyorum

Geri