- Bütçe
- 1200
Merhabalar bir sistem topluyorum kasa olarak ne alabilirim rx6600 thermalright phantom spirit soğutucu msı mag 600w psu kullanıcağım ne alabilirim. Çok estetik önemli değil ama siyah olursa iyi olur hava akışı da iyi olursa iyi olur.
https://www.teknobiyotik.com/raijin...-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html ömürlük kasa alabiirsinMerhabalar bir sistem topluyorum kasa olarak ne alabilirim rx6600 thermalright phantom spirit soğutucu msı mag 600w psu kullanıcağım ne alabilirim. Çok estetik önemli değil ama siyah olursa iyi olur hava akışı da iyi olursa iyi olur.
Bütçem 1000 diyor sen 3000 liralık kasa atıyorsun, ayrıca bu kasaya bu para çok
Bu kasa baya pahalı benim için 1200 1300 civarı bütçem varhttps://www.teknobiyotik.com/raijin...-usb-3-0-type-c-mesh-on-panelli-atx-kasa.html ömürlük kasa alabiirsin
onun harici 1200 TL'ye 2. el dark maxima v30 , asus a21 gibi gibi kasalar bak bence.
360mm sıvı desteği , 174cm soğutucu desteği , 16 tane fan koyulabiliyor , full mesh , argb ve aşşağıda belirtim sadece öneri tam olarak neresi çok bu kasaya bu paranın ?Bütçem 1000 diyor sen 3000 liralık kasa atıyorsun, ayrıca bu kasaya bu para çok
Kontrolcü bile çıkmıyor ve malzemesi kaliteli hissettirmiyor. Arkadaşıma aldık direk iadeye yolladık. Phanteks kasalar varken suratına bakmam açıkçası360mm sıvı desteği , 174cm soğutucu desteği , 16 tane fan koyulabiliyor , full mesh , argb ve aşşağıda belirtim sadece öneri tam olarak neresi çok bu kasaya bu paranın ?
bu fiyata aynı özellikleri sunan başka kasa varsa alın tabii.Kontrolcü bile çıkmıyor ve malzemesi kaliteli hissettirmiyor. Arkadaşıma aldık direk iadeye yolladık. Phanteks kasalar varken suratına bakmam açıkçası
Stok bitmiş, phanteks xt pro ultra vardı.bu fiyata aynı özellikleri sunan başka kasa varsa alın tabii.
olmaz o ram denk gelir yukseltirsin kapanmazBende bakıyorum onlara şu anda 155mm soğutucu boşluğu diyor soğutucumax yükseklik 154mm ama 1mm fark var bir sorun çıksa kapanmıcak gibi ama sıkıntı olur mu
Yani bunu alırsam sistem sığmaz mı?olmaz o ram denk gelir yukseltirsin kapanmaz
165 olanlara bakcan
ben bakmadım sadece 165 altı alma diye belirttim ama 1200 liraya kasa olmaz bütçeni arttırYani bunu alırsam sistem sığmaz mı?