Asrock B450 vs Colorful B450

marcinho

80+
Reaksiyon skoru
54

aktif anakartımda ssd girişi olmadığı için ikisinden birine geçmeyi düşünüyorum. hangisine geçmek daha mantıklı olur.

+

aynı fiyata Msi,Gigabyte,Asus marka A520 almak mı daha iyi olur.

Overclock ile işiniz yoksa çok da önemli değil. Tak çalıştır anakartlar çoğu.
Asrock b450 alıp geçerdim.

Overclock ile işiniz yoksa çok da önemli değil. Tak çalıştır anakartlar çoğu.
Asrock b450 alıp geçerdim.
bios ve güncelleme açısından hangisi daha iyi onu merak ediyorum daha doğrusu.

Colorful b450lerde sorun çökmüş
Asrock b450 içinde telegramda birisi üzerindeki faz yapısından dolayı sıkıntı yaşıyordu işlemcinin sürekli voltajı düşüyordu stabil değildi
İkinci el MSI b550 vdh falan alsan daha iyi olur gibi

Asrock b450 içinde telegramda birisi üzerindeki faz yapısından dolayı sıkıntı yaşıyordu işlemcinin sürekli voltajı düşüyordu stabil değildi
sıfır bir kart almam gerekiyor mecburen

asrock b450'lerde dual channel sorunu vardı 2 tane anakartta da aynı sorun olmuştu.asrock forumlarında ve redditte aynı durum da olanlar insanlar da vardı.diğer serilerde düzelmiştir belki.

asrock b450'lerde dual channel sorunu vardı 2 tane anakartta da aynı sorun olmuştu.asrock forumlarında ve redditte aynı durum da olanlar insanlar da vardı.diğer serilerde düzelmiştir belki.
hocam peki b450 yerine a520 alsak nasıl olur Gigabyte, Msi veya asus marka çok bir şey kaybeder miyiz OC dışında ?

Geri