ASROCK MARKA EKRAN KARTI İYİ Mİ ?

Equelta

80+
Reaksiyon skoru
6
Bütçe
50000
Bu sistemi almaya karar verdim ekran kartı Asrock marka sizce sorun açar ASROCK markası iyi mi Anakartı MSI B850 almayı düşünüyorum
IMG_3192.webp

Bu fiyata bu sistem alınmaz ekran kartında markanın pek bir önemi yok zaten ama asrock köklü markadır

Hazır sistemlerde genelde giriş seviye kartlar kullanıyorlar sisteminde hani asrock un hangi modeli var ?

Son düzenleme:
o ekran kartını iade ettim cs2 low değerlerde 18 derece oda sıcaklığında gpu 50 derece iken 80-85arası hotspot değerleri aldım. Yabancı sitelerdeki yorumlar iyi değil oku öyle al ekran kartına yüzde yüz yüklenen oyunlarda zamanla 100 dereceyi geçecektir bu da termal maliyet düşük ömür daha iyi kasa hava sirkülasyonuna masraf olarak sana yansıyacak.

Mid kart ne iyi ne kötü. Bence iyiye yakın ama kişisel fikrim.

Asus msı dan şaşma
10k Asusa fazladan vermesine gerek yok. Diyorum ya Asrock zaten dünyanın en büyük anakart üreticilerinden birisi. Eskiden pegatron Asusun alt markasıydı. Pegatron Asustan ayrıldı ancak Asrock u aldı. Ayrıca pegatronun üstünde Asusun hissesi var hâlâ. Marka fanboyu olmayın. Sanki Asrock alırsa elinde kalacakmış gibi korkutmaya gerek yok.

Bu fiyata bu sistem alınmaz ekran kartında markanın pek bir önemi yok zaten ama asrock köklü markadır
Nasıl bir sistem alınabilir sence ? 50 bin e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistemlerde genelde giriş seviye kartlar kullanıyorlar sisteminde hani asrock un hangi modeli var ?
9060 XT 16 GB OC

Asrock dünyanın en büyük anakart üreticilerinden. Dandik bir marka değil. Sorun olmaz. Zaten Asus tarafından kurulmuştu. Asrock şu an pegatrona ait. Her ne kadar kardeş marka olmasalar da Asusun pegatron üstünde hissesi var.
Alıntıyı görüntüle
Doğru söylüyorsun asrock asusla hemen hemen aynı derecelerde çalışıyor

Nasıl bir sistem alınabilir sence ? 50 bin e

9060 XT 16 GB OC

Doğru söylüyorsun asrock asusla hemen hemen aynı derecelerde çalışıyor
Asrock da steel legend (orta) veya alabiliyorsan taichi (üst) segment bayağı iyi. Challenger alt seri oluyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

50k ya bende sistem atıyorum kanka ama 9060xt 5060 lar var yandık galiba

Geri