bu fazeon kasa leş gibi arkadaşımda varBu sistemi almaya karar verdim ekran kartı Asrock marka sizce sorun açar ASROCK markası iyi mi Anakartı MSI B850 almayı düşünüyorum
Alıntıyı görüntüle
Asrock dünyanın en büyük anakart üreticilerinden. Dandik bir marka değil. Sorun olmaz. Zaten Asus tarafından kurulmuştu. Asrock şu an pegatrona ait. Her ne kadar kardeş marka olmasalar da Asusun pegatron üstünde hissesi var.Kasayı değiştirdim MSI yaptım zatenekran kartı düşündürüyor sadece bir sorun açmaz demi ?
10k Asusa fazladan vermesine gerek yok. Diyorum ya Asrock zaten dünyanın en büyük anakart üreticilerinden birisi. Eskiden pegatron Asusun alt markasıydı. Pegatron Asustan ayrıldı ancak Asrock u aldı. Ayrıca pegatronun üstünde Asusun hissesi var hâlâ. Marka fanboyu olmayın. Sanki Asrock alırsa elinde kalacakmış gibi korkutmaya gerek yok.Asus msı dan şaşma
Nasıl bir sistem alınabilir sence ? 50 bin eBu fiyata bu sistem alınmaz ekran kartında markanın pek bir önemi yok zaten ama asrock köklü markadır
9060 XT 16 GB OCHazır sistemlerde genelde giriş seviye kartlar kullanıyorlar sisteminde hani asrock un hangi modeli var ?
Doğru söylüyorsun asrock asusla hemen hemen aynı derecelerde çalışıyorAsrock dünyanın en büyük anakart üreticilerinden. Dandik bir marka değil. Sorun olmaz. Zaten Asus tarafından kurulmuştu. Asrock şu an pegatrona ait. Her ne kadar kardeş marka olmasalar da Asusun pegatron üstünde hissesi var.
Alıntıyı görüntüle
Asrock da steel legend (orta) veya alabiliyorsan taichi (üst) segment bayağı iyi. Challenger alt seri oluyor. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.Nasıl bir sistem alınabilir sence ? 50 bin e
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
9060 XT 16 GB OC
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Doğru söylüyorsun asrock asusla hemen hemen aynı derecelerde çalışıyor