ASRock RX 6800 XT Taichi X Alınır mı?

Cagdas5389

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
885
1757508953018.webp

elimdeki asus dual rx 6700 xt+ 3000 tl okey dedik sizce olur mu

Hâlâ 2K’da saf güçte iyi performans veren bir kart iyi olur. Modeli de güzel

Elindeki karta 8k desen 11kya iyi bir model 6800xt. Normal satış fiyatına takas. Bence çok iyi

tek sorun benim kasa 32cm destekliyor bu kart 33cm bazuka gibi maşallah ne yapacağım?

alırsan bi temizleme yapman gerekiyor bende 6800xt kullanıyorum her oyunu 4k ultra yüksek ayarlarda fsr kalitede ray traycing kapalı şekilde oynayabiliyorum çok güçlü bi kart fakat raytraycing performansı berbat
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende ki modal xfx merc 319 modeli hotspot 80 derece normal sıcaklık 70 derecede % 50 fan ile tabi ben karta optimize undervolt yaptım onun sebebide vardır

tek sorun benim kasa 32cm destekliyor bu kart 33cm bazuka gibi maşallah ne yapacağım?
Dikey sığıyorsa dikey tutucu aparat alabilirsin yada PCIE slotuna flex kablo takıp ekran kartını kasaya takmadan kullanabilirsin.

Bahsettiğin kartın ilan sayfasına biraz baktım. Kutulu olması güzel, sıcaklıklar da iyi. Ancak satıcının diğer ilanlarına bakılırsa belli ki al-sat yapıyor. Dolayısıyla kartın akıbetini çok bilmiyor olabilir. Arkasındaki güvenlik etiketi yırtılmış. Yani kartın içi daha önce açılmış diyebiliriz. Bu basit bir termal macun bakımı için de olabilir sıkıntılı bir tamir için de olabilir. Ayrıca fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kartta korozyon da var gibi gözüküyor. Ancak sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT ilanı olduğu için bunlar göz ardı edilebilir. Burada karar sana kalmış.

Bahsettiğin kartın ilan sayfasına biraz baktım. Kutulu olması güzel, sıcaklıklar da iyi. Ancak satıcının diğer ilanlarına bakılırsa belli ki al-sat yapıyor. Dolayısıyla kartın akıbetini çok bilmiyor olabilir. Arkasındaki güvenlik etiketi yırtılmış. Yani kartın içi daha önce açılmış diyebiliriz. Bu basit bir termal macun bakımı için de olabilir sıkıntılı bir tamir için de olabilir. Ayrıca fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kartta korozyon da var gibi gözüküyor. Ancak sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT ilanı olduğu için bunlar göz ardı edilebilir. Burada karar sana kalmış.
Görsellere bakıyorum da nerede gördünüz korozyonu acaba ben göremedim.

Görsellere bakıyorum da nerede gördünüz korozyonu acaba ben göremedim.
Emin değilim fotoğraftan tam belli olmuyor. Satıcıdan detay fotoğraf istemekte fayda var. Sıcaktan renk değişimi olmuş da olabilir.
1757510186313.webp

Emin değilim fotoğraftan tam belli olmuyor. Satıcıdan detay fotoğraf istemekte fayda var. Sıcaktan renk değişimi olmuş da olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Korozyon yok leke silinse çıkar diyor birde içi açılıp macun değişimi yapılmış diyor 300 küsür olumlu yorumu var sarı sitede kararsız kaldım

6700xt+ 3k mantıklı ihtiyac varsa alınabilir, kart orta şeker duruyor pad+macun değişimi şart diyerek hesaplayın.Güzel kart.

Korozyon yok leke silinse çıkar diyor birde içi açılıp macun değişimi yapılmış diyor 300 küsür olumlu yorumu var sarı sitede kararsız kaldım
Satıcı zaten güvenilir gözüküyor da kart açısından söyledim. Dediği gibiyse alınır. Önceki mesajda da dediğim gibi sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT'si.

Satıcı zaten güvenilir gözüküyor da kart açısından söyledim. Dediği gibiyse alınır. Önceki mesajda da dediğim gibi sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT'si.
Karttan anlayan birine de benziyor zaten Yani bu kadar güvenilirlik kasıp da yalan söyleyeceğini zannetmiyorum satıcının

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,550
Üyeler
183,851
Son üye
brtk
Geri