Cagdas5389
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 885
elimdeki asus dual rx 6700 xt+ 3000 tl okey dedik sizce olur mu
Dikey sığıyorsa dikey tutucu aparat alabilirsin yada PCIE slotuna flex kablo takıp ekran kartını kasaya takmadan kullanabilirsin.tek sorun benim kasa 32cm destekliyor bu kart 33cm bazuka gibi maşallah ne yapacağım?
Görsellere bakıyorum da nerede gördünüz korozyonu acaba ben göremedim.Bahsettiğin kartın ilan sayfasına biraz baktım. Kutulu olması güzel, sıcaklıklar da iyi. Ancak satıcının diğer ilanlarına bakılırsa belli ki al-sat yapıyor. Dolayısıyla kartın akıbetini çok bilmiyor olabilir. Arkasındaki güvenlik etiketi yırtılmış. Yani kartın içi daha önce açılmış diyebiliriz. Bu basit bir termal macun bakımı için de olabilir sıkıntılı bir tamir için de olabilir. Ayrıca fotoğraftan gördüğüm kadarıyla kartta korozyon da var gibi gözüküyor. Ancak sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT ilanı olduğu için bunlar göz ardı edilebilir. Burada karar sana kalmış.
Emin değilim fotoğraftan tam belli olmuyor. Satıcıdan detay fotoğraf istemekte fayda var. Sıcaktan renk değişimi olmuş da olabilir.Görsellere bakıyorum da nerede gördünüz korozyonu acaba ben göremedim.
Korozyon yok leke silinse çıkar diyor birde içi açılıp macun değişimi yapılmış diyor 300 küsür olumlu yorumu var sarı sitede kararsız kaldımEmin değilim fotoğraftan tam belli olmuyor. Satıcıdan detay fotoğraf istemekte fayda var. Sıcaktan renk değişimi olmuş da olabilir.
Alıntıyı görüntüle
Satıcı zaten güvenilir gözüküyor da kart açısından söyledim. Dediği gibiyse alınır. Önceki mesajda da dediğim gibi sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT'si.Korozyon yok leke silinse çıkar diyor birde içi açılıp macun değişimi yapılmış diyor 300 küsür olumlu yorumu var sarı sitede kararsız kaldım
Karttan anlayan birine de benziyor zaten Yani bu kadar güvenilirlik kasıp da yalan söyleyeceğini zannetmiyorum satıcınınSatıcı zaten güvenilir gözüküyor da kart açısından söyledim. Dediği gibiyse alınır. Önceki mesajda da dediğim gibi sarı sitenin en ucuz RX 6800 XT'si.