- Reaksiyon skoru
- 5
- Konu Sahibi Konu Sahibi
inşallah anlatabılmişimdir biri yukarı doğru donerken öbürü tam tersi aşşağıResim atsana hocam. Aşağı gidiyor ne demek?
inşallah anlatabılmişimdir biri yukarı doğru donerken öbürü tam tersi aşşağıResim atsana hocam. Aşağı gidiyor ne demek?
İkisininde aynı yöne dönmesi gerek işlemci fanını ters çevirinşallah anlatabılmişimdir biri yukarı doğru donerken öbürü tam tersi aşşağı
foto atsana dostum atabiliyorsan paint terk v2 misininşallah anlatabılmişimdir biri yukarı doğru donerken öbürü tam tersi aşşağı
Montaj yanlış yada başka bir hata yaptınız. X120 R SE Plus kullanıyorum İşlemcim 13500 oyunlarda 60, boşta 35 geziyor
fanı yanlışlıkla reverse falan mı ettin naptınAlıntıyı görüntüle
montaj böyle hocam
valla adam ne gosterdıyse aynısını yaptım fan calısıyor okey ama stok sogutucudan daha az sogutması beni sinir ettifanı yanlışlıkla reverse falan mı ettin naptın
Dostum valla kafam ambale oldu ya. Soğutucu montajı normal ama egzoz belli olmuyor. Ezgoz fan havayı içerimi üflüyor dışarı mı?valla adam ne gosterdıyse aynısını yaptım
Hocam, kasanın önündeki 3 fan - işlemcinin soğutucu fanı ve egzoz fan saat yönüne doğru dönmesi gerek.valla adam ne gosterdıyse aynısını yaptım fan calısıyor okey ama stok sogutucudan daha az sogutması beni sinir etti
dışarıDostum valla kafam ambale oldu ya. Soğutucu montajı normal ama egzoz belli olmuyor. Ezgoz fan havayı içerimi üflüyor dışarı mı?
evet benim işlemciyi soğutan fanla egzoz fan ayrı yerlere donuyor ama adamda öyle yapmıştıHocam, kasanın önündeki 3 fan - işlemcinin soğutucu fanı ve egzoz fan saat yönüne doğru dönmesi gerek.
atayimde ne işe yaricakkikasayı durdurup fotoğraf atar mısın birde