Neler Yeni

Assetto Corsa'da Content Manager Ayarlarının bazıları gözükmüyor.

vVia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erim Aksoy
Yakın zamanda Windows 11'den Windows 10'a geçiş yaptım ve Assetto Corsa indirdim, Content Manager'ı kurdum, modların düzgün çalışabilmesi için Custom Shaders Patch'i de kurdum fakat Custom Shaders Patch'in eklentiler bölümünde eskiden olan bir sürü ayar yok oldu. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı, Content Manager'ı da silip yükledim olmadı, internette baya bir baktım ama hiçbir sonuç bulamadım. En son format attım her şeyi yeniden kurdum ama yine de hiçbir şey değişmedi. Sunuculara girerken çok fazla soruna yol açıyor, oyundan çıktığım zaman Content Manager çöküyor. Gerçekten çok garip bir durum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Ek Açıklama 2023-07-23 093812.png
Ek Açıklama 2023-07-23 093925.png

bzsu41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Kerem
Yakın zamanda Windows 11'den Windows 10'a geçiş yaptım ve Assetto Corsa indirdim, Content Manager'ı kurdum, modların düzgün çalışabilmesi için Custom Shaders Patch'i de kurdum fakat Custom Shaders Patch'in eklentiler bölümünde eskiden olan bir sürü ayar yok oldu. Oyunu silip yüklemeyi denedim ama olmadı, Content Manager'ı da silip yükledim olmadı, internette baya bir baktım ama hiçbir sonuç bulamadım. En son format attım her şeyi yeniden kurdum ama yine de hiçbir şey değişmedi. Sunuculara girerken çok fazla soruna yol açıyor, oyundan çıktığım zaman Content Manager çöküyor. Gerçekten çok garip bir durum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Custom shader pack i silip tekrar yükle YouTube a da bak dpc otobanına nasıl cıkılır yaz o otobana girerken zaten bunlarıda gösteriyorlar

vVia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erim Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam sil tekrar kurmaya çalış ama zaten hepsini yapmana gerek yokki online otoban serverlarına girmek için sadece birkaç ayar yapıcan diye hatırlıyorum
Lütfen yazdığım yazıyı düzgünce okumadan cevap vermeyin.

vVia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Erim Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm: One Drive'ı denetim masasını kullanarak sildim ve oyuna girdiğimde her şey düzeldi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,586
Üyeler
167,520
Son üye
nasuf
Top Bottom