Neler Yeni

Assetto Corsa'da yansıma ve dokularda pikselleşme yaşanıyor

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
Oyunda her şeyi yüksekte kullanıyorum ekstradan grafik modu vs.de var fakat asla şu yansımalarda ve dokulardaki pikselleşme sorununu çözemiyorum. Acaba kartla mı ilgili yoksa oyun ya da ayarlar mı bozuk anlamadım bir türlü. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Aşağıya da görseli ekledim.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (133)-min.png
    Ekran Görüntüsü (133)-min.png
    1.2 MB · Hit: 35

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Ensar Polat
Oyunda her şeyi yüksekte kullanıyorum ekstradan grafik modu vs.de var fakat asla şu yansımalarda ve dokulardaki pikselleşme sorununu çözemiyorum. Acaba kartla mı ilgili yoksa oyun ya da ayarlar mı bozuk anlamadım bir türlü. 1080p çözünürlükte en yüksek ayarlarda oynuyorum. Aşağıya da görseli ekledim.
Msaa açık mı

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Ensar Polat
My lod bias yazan yeri de fullemelisin

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
Asetto corsa hiç oynamadım bilmiyorum. Lakin 1 2 tavsiyem var, dlss ya da fsr kapatıp kontrol et, kenar yumuşatma açık oldupundan emin ol. Birde bence sorun çözünürlükte, böyle küçük detayları ne yaparsan yap 1080pde tem olarak keskin yapamazsın mesela çoğu oyunda saç modelleri azıcık da olsa kenarları piksel piksel olur 1080pde

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
792
İsim
Ensar Polat
0 dan eksiye doğru arttıracağım değil mi
SS atar mısın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asetto corsa hiç oynamadım bilmiyorum. Lakin 1 2 tavsiyem var, dlss ya da fsr kapatıp kontrol et, kenar yumuşatma açık oldupundan emin ol. Birde bence sorun çözünürlükte, böyle küçük detayları ne yaparsan yap 1080pde tem olarak keskin yapamazsın mesela çoğu oyunda saç modelleri azıcık da olsa kenarları piksel piksel olur 1080pde
Dlss de yok fsr de reis

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekler

• Ekran Görüntüsü (134).png
    Ekran Görüntüsü (134).png
    598.2 KB · Hit: 19

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emircan Bellek
Aynı sorundan bende yaşıyorum. Ama 2 3 önceye kadar bi sıkıntı yoktu. Dün gece oyuna girdiğimde farkettim aşırı derecede pikselleşme var. Ekran kartı driverini güncelledikten sonra oldu böyle oldu diye düşünüyorum bi çözümünü bulursan buraya yazarsın. Teşekkür ederim

Connor Kenway

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
Yusuf K
1080p de Max alabileceğin keskinlik odur emin ol bendede öyle oyun genelde araba oyunlarının çoğu böyle
keskinlikten ziyade yansımada pikselleşme var kenarlarda olur artık ona yapacak bir şey yokta yansımalarda böyle olması enteresan geldi açıkcası

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,201
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom