bitfenix enso/nova mesh olan kasa ise degistirmenize gerek yok. gorsel farklilik istiyorsaniz orasi ayri.Şu an kullandığım kasanın önü mesh. Bitfenix beyaz modeli. Değiştirmeye gerek yok o halde.
Hocam bu kasayı almıştım önceden aklıma ekran kartı desteği takıldı tek tek parça topluyorum o yüzden merak ettim msi ekran kartlarının yanında alttan destek için aparatlar çıkıyor bu aparatı kasanın eğimli yüzeyinde nasıl kullanabilirimbitfenix enso/nova mesh olan kasa ise degistirmenize gerek yok. gorsel farklilik istiyorsaniz orasi ayri.
hem gorsellik hem daha iyi sogutma icin dusunuyorsaniz alt yan paneli mesh ya da dual chamber olup alta fan takabileceginiz kasalara gecmeniz bence daha iyi olur.
hocam bu tur destek aparatiyla saglikli kullanilabilir mi bilmiyorum. belki destek aparatinin altina egimi kapatacak kadar oyuncak hamur (aklima bu malzeme geldi alternatif bulunabilir) doldurulabilir. tabii alt kisma fan takmaniz gerekiyor ve gpu destek aparati bu sekilde fan yanina dayanip kaymamali. ornek fotoyu ekledim. belki ise yarayabilir.Hocam bu kasayı almıştım önceden aklıma ekran kartı desteği takıldı tek tek parça topluyorum o yüzden merak ettim msi ekran kartlarının yanında alttan destek için aparatlar çıkıyor bu aparatı kasanın eğimli yüzeyinde nasıl kullanabilirim
Çok sağolun hocam iyi akşamlarhocam bu tur destek aparatiyla saglikli kullanilabilir mi bilmiyorum. belki destek aparatinin altina egimi kapatacak kadar oyuncak hamur (aklima bu malzeme geldi alternatif bulunabilir) doldurulabilir. tabii alt kisma fan takmaniz gerekiyor ve gpu destek aparati bu sekilde fan yanina dayanip kaymamali. ornek fotoyu ekledim. belki ise yarayabilir.
bence en iyisi kasanin pcie slotlarina takilan destek aparatlarindan alip ekran kartini desteklemek olur gibime geliyor.
ornek bir urun:
![]()
Thermalright TR-GCSF ARGB Ekran Kartı Tutucu
TR-GCSF ARGB, ekran kartınızı güvenle sabitlerken ARGB aydınlatmasıyla kasanıza estetik bir dokunuş katar.www.gaming.gen.tr