Neler Yeni

Yardım Asus cashback başvurduğum ürünü iade ettim?

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
Selamlar. Hepsiburada kullanılmış olarak gördüğüm ve sizinle paylaştığım ürünün iadesini 2 günde yaptı. Şimdi ben cashbacke başvurmuştum adamlara bir şey yazmama gerek varmı?

blackpool

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
murat çilek
Konusu açılmışken cashbacki yatan varmi

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Selamlar. Hepsiburada kullanılmış olarak gördüğüm ve sizinle paylaştığım ürünün iadesini 2 günde yaptı. Şimdi ben cashbacke başvurmuştum adamlara bir şey yazmama gerek varmı?
Katılımcı promosyon ürününü iade ettiyse promosyonla ilgili hakları iptal edilir. Ödemesi yapılan haklar, ek 75,00 € işlem ücretiyle birlikte ASUS’a geri ödenmelidir. Buna ek olarak, ASUS dolandırıcılık veya istismar teşebbüslerine karşı hukuki adımlar atacaktır.
Katılımcı ikamet ettiği ülkedeki bir satıcıdan satın almalıdır.

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Katılımcı promosyon ürününü iade ettiyse promosyonla ilgili hakları iptal edilir. Ödemesi yapılan haklar, ek 75,00 € işlem ücretiyle birlikte ASUS’a geri ödenmelidir. Buna ek olarak, ASUS dolandırıcılık veya istismar teşebbüslerine karşı hukuki adımlar atacaktır.
Katılımcı ikamet ettiği ülkedeki bir satıcıdan satın almalıdır.
Yani bir mail fln atmama gerek yok şuan kabul edilmedi zaten? Sonradan tekrar cashbacke fln başvurursam sorun çıkmaz inşallah

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Yani bir mail fln atmama gerek yok şuan kabul edilmedi zaten? Sonradan tekrar cashbacke fln başvurursam sorun çıkmaz inşallah
İptal edildiyse sorun olmaması lazım.

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular