Ahmet ÇAKAL
80+
Bütün herşeyi yaptım Promotional Product Serial buraya ne yazacağım kart elimde RX 6700 XT dual o12 g
Kutunun üzerinde barkodun bulunduğu beyaz bir etkiket olur. Burada S/N yazan yerin yanında barkod olur o barkodun altında da seri numaran yazar. Onu yazacaksın.Bütün herşeyi yaptım Promotional Product Serial buraya ne yazacağım kart elimde RX 6700 XT dual o12 g
NerdeGaliba kutudan çıkan kodu
BakıyorumKutunun üzerinde barkodun bulunduğu beyaz bir etkiket olur. Burada S/N yazan yerin yanında barkod olur o barkodun altında da seri numaran yazar. Onu yazacaksın.
Buldum galiba bir saniyeKutunun üzerinde barkodun bulunduğu beyaz bir etkiket olur. Burada S/N yazan yerin yanında barkod olur o barkodun altında da seri numaran yazar. Onu yazacaksın.
Yoru IBAN yazdı ibani yazcam your bic ne ?Kutunun üzerinde barkodun bulunduğu beyaz bir etkiket olur. Burada S/N yazan yerin yanında barkod olur o barkodun altında da seri numaran yazar. Onu yazacaksın.
IBAN kısmına yazdığın bankanın swift kodu oluyor. https://www.bankalar.org/swift-kodlari/ Bu linkten bulabilirsin.Your IBAN yazdı ibani yazcam your bic ne ?
Seri numarasini soruyor ekran kartının bir yerinde yazıyorBütün herşeyi yaptım Promotional Product Serial buraya ne yazacağım kart elimde RX 6700 XT dual o12 g
Takip kodu geldi gmaile oldu heralde dimiIBAN kısmına yazdığın bankanın swift kodu oluyor. https://www.bankalar.org/swift-kodlari/ Bu linkten bulabilirsin.
Olmuştur, asus cashback sayfasında check butonuna basarak e postanı ve o gelen takip kodunu yazarak durumunu kontrol edebilirsin.Takip kodu geldi gmaile oldu heralde dimi
Teşekkür ederimOlmuştur, asus cashback sayfasında check butonuna basarak e postanı ve o gelen takip kodunu yazarak durumunu kontrol edebilirsin.
Kayıt onaylanma tarihinden itibaren 3 ay içinde yatıyor.para iadesi alan oldu mu? 1 aydan fazla oldu henüz bir şey yatmadı.
teşekkür ederim hocamKayıt onaylanma tarihinden itibaren 3 ay içinde yatıyor.
Yok 3 ay miş süre heraldepara iadesi alan oldu mu? 1 aydan fazla oldu henüz bir şey yatmadı.