ASUS DUAL GeForce RTX 5070 alınır mı?

qksthere

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
78
ASUS DUAL GeForce RTX 5070 alınır mı? 5070'in bu modeli nasıldır? Palit infinity 3 fanlı, gainward Python 3 fanlı ve gigabyte windforce sff modellerine göre nasıldır? Hangi modeli tercih etmeliyim? Sıcaklık, ses, coil whine olarak nasıldır bu model?

Coil whine şans işi sıcaklık ve ses kötü olmaz çünkü dual serisi model bazında fena değil.Windforce SFF çöp direk eleyin.Palit ve Gainward ortak üretim yapıyor aynı kartlar yani.Asus kalınlık ve genişlik olarak daha büyük teorik olara muhtemelen daha iyidir.

Coil whine şans işi sıcaklık ve ses kötü olmaz çünkü dual serisi model bazında fena değil.Windforce SFF çöp direk eleyin.Palit ve Gainward ortak üretim yapıyor aynı kartlar yani.Asus kalınlık ve genişlik olarak daha büyük teorik olara muhtemelen daha iyidir.
windforce neden çöp, yorumlarına baktım da millet beğenmiş.

2 fanı var bu onu diğer modellere göre dezavantajlı yapmaz mı?

ASUS DUAL GeForce RTX 5070 alınır mı? 5070'in bu modeli nasıldır? Palit infinity 3 fanlı, gainward Python 3 fanlı ve gigabyte windforce sff modellerine göre nasıldır? Hangi modeli tercih etmeliyim? Sıcaklık, ses, coil whine olarak nasıldır bu model?
fan sayısı soğutma performansını belirlemez. epey de boyutlarını kıyasla, düşük-orta segmentte 2 fanlı modeller genelde 3 fanlı modellere göre soğutma anlamında daha iyi oluyo. çünkü daha büyük daha geniş soğutma bloğu ve büyük fanlar oluyo. asus dual diğerlerinden daha iyi bi seçenek olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

windforce neden çöp, yorumlarına baktım da millet beğenmiş.
sıcak çalışıyo chipset yakan kartlar var tercih edilmeyecek bi model

Fan sayısından çok boyutlar daha önemli ona bakılırsa Asus Noctua'da iki fanlı bir kart ama sıcaklık olarak nerdeyse tokatlayamadığı kart yok soğutma olarak.

1770316181577.webp

fiyat farkından dolayı tercih etmezdim ben

eğer 5070 alacaksan 9070xt den pahalı olmayan bir 5070 almak zorundasın diğer türlü hem çok saçma olur hem de 9070xt varken aynı fiyata 5070 almış olursun.

eğer 5070 alacaksan 9070xt den pahalı olmayan bir 5070 almak zorundasın diğer türlü hem çok saçma olur hem de 9070xt varken aynı fiyata 5070 almış olursun.
Aslında bu sistemi almayı düşünüyorum bu sistemde de dediğim ekran kartı var.

Anakart ve ram özelleştirmesiyle 63.500 tutuyor. Bu fiyata 9070xt var mıdır bilmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,535
Üyeler
189,625
Son üye
Berpro35
Geri