hocam fatura yok bende onu anlamadım ne kutudan çıktı ne hepsiburada da varFatura no ve ürün seri numarası kartın arkasında yazar.
hocam fatura yok bende onu anlamadım ne kutudan çıktı ne hepsiburada da varFatura no ve ürün seri numarası kartın arkasında yazar.
ben çeviri yapınca hocam askıya alındı diye çevirdi ondan böyle bir durumda kaldım da açtım. bilgilendirdiğin için teşekkürler.hocam bunun için konu açmadan önce keşke bir çeviriye yazsaydınız daha yararlı olurdu, sizin için atayım şu şekilde.Alıntıyı görüntüle
Valla 90 güne kadar sürebiliyorbaşvurduk daha para gelmedi, kaç gün sürüyor bu
90 güne kadar 500 tl nin degeri düşerValla 90 güne kadar sürebiliyor
Hepsiburadan fatura oluştura tıkla mail adresine gönderiyor orada yazıyor.hocam fatura yok bende onu anlamadım ne kutudan çıktı ne hepsiburada da var
BU KODU NERDEN BAKICAM YARDIMCI OLUR MUSUN ABİSS'ler bi önceki mesajlarımda var da şimdi bana tekrar mail atmışlar mailim üzerine, Asus TR ile konuşuyolar sanırım ,onun SS'ini ekliyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başvuru yapmak için https://promotion.asus.com/tr/promotionform/ahsc2022/start buraya gir sonra üye olmanı ister, uygun bilgileri girdikten sonra Iban ve banka BIC'ni soruyor onu da nete yazarak öğrenebilirsin; örneğin Garantinin BIC'si TGBATRISXXX. Sonra bi mail geliyo orda başvuru numaran falan var ordan takip edebilirsin.
Benim onaylanalı 20 gün oluyor henüz gelen giden bişey yokbaşvurduk daha para gelmedi, kaç gün sürüyor bu
Ekran kartının arkasında barkodun altindaki yazı. Kutuda değil direkt kartın arkasında.BU KODU NERDEN BAKICAM YARDIMCI OLUR MUSUN ABİ
tamamdır abi çok teşşekur ederimEkran kartının arkasında barkodun altindaki yazı. Kutuda değil direkt kartın arkasında.
Helal olsun abi gerçekten. Bi forum üyesiyle bu kadar yakından ilgilenen tek forum sahibi sensin.Rica ederim
iban yazdım altında your bıc dıyor o neEkran kartının arkasında barkodun altindaki yazı. Kutuda değil direkt kartın arkasında.
banka ismini ve bic yazarak googleye yaz bir kod cıkacak onu gireceniban yazdım altında your bıc dıyor o ne
benimki de 19 gün oldu daha para yokBenim onaylanalı 20 gün oluyor henüz gelen giden bişey yok